Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak

Anatoliy Zabun

Sleeping face
Anatoliy давно не був на сервісі.
Але на Freelancehunt також працюють 3745 фрилансерів у категорії Англійська мова, які професійно та вчасно виконають проєкт будь-якої складності.

Молдова Тирасполь, Молдова
4 роки тому
Вільний для роботи вільний для роботи
на сервісі 4 роки

Рейтинг

Успішних проєктів
Немає даний
Середня оцінка
Немає даний
Рейтинг
70

Навички та вміння

Портфоліо


  • Швидкий і смачний грибний Строганов

    Копірайтинг
    Грибний Строганов - це відмінна заміна класичному бефстроганову.Вона має свій унікальний смак, але і не втрачає нот класичного Строганова.Крім того, дуже простий у приготуванні.Для грибного строганова нам знадобиться:
    400 гр.свіжі гриби (бажано асорти);
    4 коріння;
    гордість каперів;
    3 столові ложки крему;
    1 лук;
    100 грамів.віскі або коньяка;
    2 зубники чеснока;
    Солі, перец, петрушка

    Для початку нам потрібно велико розрізати гриби, напівколісами розрізати лук і трохи розрізати чеснок корнішонами.Для на розгрітому сковорі, без масла, нагріваємо гриби (таким чином у грибів у смаку з'являється невелика нота «ореховості», що трохи не звично, але дуже смачно).Потім додаємо трохи масла і закидаємо туди лук з чесноком.Трохи обжаримо і додаємо туди каперси, корнішони, віски (коньяк) і флабіруємо до того часу, поки не спалить весь алкоголь.Коли весь алкоголь спалений додаємо 3 - 4 столові ложки крему, десь 250 мл.кип'яченого і дрібного п'ятірки.Солімо, перчімо, перемішаємо і вимкнемо вогонь і дамо ін'єднувати близько 20 хвилин.Зазвичай подається з пірою або з рисом, але також чудово поєднується з гречкою і з макаронами.Приємний апетит!