Switch to English
version
?
Yes
No
Keep current language
Переключитись на українську
версію
?
Так
Ні
Залишити поточну мову
Переключиться на русскую
версию
?
Да
Нет
Оставить текущий язык
Przełączyć się na polską
weкrsję
?
Tak
Nie
Pozostać przy aktualnym języku
Замовникам
Створити фриланс-проєкт
Розмістити вакансію
Знайти фрилансера
Бізнес Сейф для компаній
Відкрити конкурс
Фрилансерам
Знайти фриланс-проєкт
Розмістити резюме
Вакансії
Шукачу
Розмістити резюме
Список вакансій
Роботодавцю
Розмістити вакансію
Список шукачів
Вхід
Реєстрація
Вхід
Реєстрація
Ласкаво просимо на Freelancehunt
Працюйте без ризиків на сервісі фрилансу
№1 в Україні
Вхід
Реєстрація
Фрилансери
Фрилансери
Anatoliy Zabun
Anatoliy давно не був на сервісі.
Але на Freelancehunt також працюють 3745 фрилансерів у категорії
Англійська мова
, які професійно та вчасно виконають проєкт будь-якої складності.
Профіль
Рейтинг
Навички
Портфоліо
1
Особисте повідомлення
Запропонувати роботу
Тирасполь
,
Молдова
4 роки тому
вільний для роботи
на сервісі 4 роки
Рейтинг
Успішних проєктів
Середня оцінка
Рейтинг
70
Навички та вміння
Переклади
Англійська мова
Переклад текстів
Робота з текстами
Копірайтинг
Написання статей
Рерайтинг
Портфоліо
Всі роботи
1
Копірайтинг
1
Швидкий і смачний грибний Строганов
Копірайтинг
Грибний Строганов - це відмінна заміна класичному бефстроганову.Вона має свій унікальний смак, але і не втрачає нот класичного Строганова.Крім того, дуже простий у приготуванні.Для грибного строганова нам знадобиться:
400 гр.свіжі гриби (бажано асорти);
4 коріння;
гордість каперів;
…
3 столові ложки крему;
1 лук;
100 грамів.віскі або коньяка;
2 зубники чеснока;
Солі, перец, петрушка
Для початку нам потрібно велико розрізати гриби, напівколісами розрізати лук і трохи розрізати чеснок корнішонами.Для на розгрітому сковорі, без масла, нагріваємо гриби (таким чином у грибів у смаку з'являється невелика нота «ореховості», що трохи не звично, але дуже смачно).Потім додаємо трохи масла і закидаємо туди лук з чесноком.Трохи обжаримо і додаємо туди каперси, корнішони, віски (коньяк) і флабіруємо до того часу, поки не спалить весь алкоголь.Коли весь алкоголь спалений додаємо 3 - 4 столові ложки крему, десь 250 мл.кип'яченого і дрібного п'ятірки.Солімо, перчімо, перемішаємо і вимкнемо вогонь і дамо ін'єднувати близько 20 хвилин.Зазвичай подається з пірою або з рисом, але також чудово поєднується з гречкою і з макаронами.Приємний апетит!
×