Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Аудит реклами в пошуковій мережі Google + налаштування 2 компаній в КСМ

Translated1000 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Александром Т.

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

все було нормою) налаштували контекст давав консультацію з питань, що цікавляться

Відгук фрилансера про співпрацю з Алексом Ивановым

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Будемо раді на подальшу співпрацю. Дякую за проект.

  1. 900    15  0
    3 дні1000 UAH

    Добрий день, Алекс

    Проведемо безкоштовний аудит реклами в Google Ads.Аудит триватиме 2 дні.Ви отримаєте документ, в якому детально розписано такі речі:
    - СайтЯ буду проводити аналіз, спостерігати як простий користувач і як фахівець з контекстної реклами.Налаштування РК.Структура РК.Типи відповідності .- Аналіз пошукових запитів, перегляну роботу над оптимізацією РК.Або додаються пошукові запити, до списку минус слів.- Оголошення, важливо зрозуміти, що у вас є укр.мовний проект, і оголошення повинні бути написані на українській, для українських КС.Якщо є КС російська, потрібно показати оголошення на російській, то буде рейтинг вище, і нижче ціна за клік.І це повинно поділятися в самому структурі.Не можна об'єднувати укр.Для цього потрібні дві різні кампанії.Це важливо!Перевірте, чи є ДВК.- Розширення, також під кожним мовою інші, тобто російська.І росіяни.Фраза «gads» я не бот))
    - Мінус слова, не можна, щоб вони були просто завантаження з Інтернету, там може бути багато КС.А також перевіряю крос-мінусовку (якщо вона є)
    - Завдяки тому, що у вас є доставка, важливо, щоб був ремаркетинг.- Перевірка цілей і конверсій в Google Analytics.- Моя рекомендація, запустити РК, за номером телефону, щоб люди могли відразу зателефонувати за оголошенням.(Якщо вона є, то це дуже добре).Перевірте КМС і рік.Отримати від мене рекомендації, як виправити всі помилки, і мої пропозиції для поліпшення РК.КМЗ має досвід, досвід.Ціна 1000 грн
    Добрый день, Алекс

    Проведу бесплатный аудит рекламы в Google Ads.
    Аудит провожу 2 дня.

    Вы получите документ, в котором подробно расписаны такие вещи:
    - Сайт. Проведу анализ, посмотрю как простой пользователь и как специалист по контекстной рекламе.
    - Настройка РК.
    - Структуру РК.
    - Типы соответствия.
    - Анализ поисковых запросов, пересмотрю работу над оптимизацией РК. Или добавляются поисковые запросы, в список минус слов.
    - Объявления, важно понимать что у вас укр. языковой проект, и объявления должны быть написаны на украинском, для украинских КС. Если есть КС российское, нужно показывать объявление на русском, тогда будет рейтинг выше, и ниже цена за клик. И это должно разделяться в самой структуре. Нельзя объединять укр. требуется две разные кампании. Это важно! Проверю есть ли ДВКС.
    - Расширение, также под каждый язык другие, то есть рус. и рус. Фраза "gads" я не бот))
    - Минус слова, нельзя чтобы они были просто загрузке из интернета, там могут быть много КС. А также проверю кросс-минусовку (если она есть)
    - За то, что у вас доставка, важно чтобы был ремаркетинг.
    - Проверю цели и конверсии в google analytics.
    - Моя рекомендация, запустить РК, по номеру телефона, чтобы люди могли сразу звонить по объявлению. (Если она есть, то очень хорошо).
    - Проверю КМС и gads.

    Получите от меня рекомендации, как исправить все ошибки, и мои предложения для улучшения РК.

    КМС настрою, имею опыт.
    Цена 1000 грн

  2. 3138    90  2   1
    2 дні1000 UAH

    Вітаємо Вас!
    Я буду проводити повну аудит і оптимізацію.
    Я сертифікований спеціаліст Google Ads.
    Здравствуйте!
    Проведу полный аудит и оптимизацию.
    Являюсь сертифицированным специалистом Google Ads.

  3. 31296    240  0
    Переможець3 дні1000 UAH

    Добрий день !
    Я займаюся Створенням SEO Продовження Розкриття Реклама Заповнення Сайтів Контекстна Реклама Купівля Посилання Написання Продовжувальних Текстів
    Я хочу запропонувати вам свої послуги за вищезазначеними пунктами за прийнятною ціною. Досвід налаштування реклами будь-якої теми.

    Будемо раді співпрацювати з вами!
    Добрый День!
    Я занимаюсь Созданием | SEO | Продвижением | Раскруткой | Рекламой | Наполнением Сайтов | Контекстной Рекламой | Закупкой Ссылок | Написанием Продвигаемых Текстов|
    Хочу предложить Вам свои услуги по вышесказанным пунктам по приемлемой цене. Опыт настройки рекламы любой тематики.

    Буду рад сотрудничать с Вами!

  4. 313    4  0
    2 дні1000 UAH

    Алекс, добрий день

    Безкоштовна консультація, плануємо роботу. Якщо вам все в порядку - почнемо налаштування. Готовий приступити вже сьогодні.

    Пропонуємо обговорити деталі в ЛС.

    Контекстною рекламою займаюся більше 5 років, за якими вдалося запустити 70+ проектів. Я маю досвід ведення кампаній з бюджетами $40 000+/місяць.

    Будемо раді співпраці!
    Алекс, добрый день!

    Бесплатно проведу консультацию, составлю план работ. Если Вас всё устроит – начнем настройку. Готов приступить уже сегодня.

    Предлагаю обсудить детали в ЛС.

    Контекстной рекламой занимаюсь более 5-ти лет, за которые успел запустить 70+ проектов. Имею опыт ведения кампаний с бюджетами $40 000+/месяц.

    Буду рад сотрудничеству!

  5. 3316    53  0   1
    1 день1000 UAH

    Вітаємо Вас!Чи не вважаєте ви, що всі заявки кандидатів схожі один на одного?Да, я спробую зацікавити вас іншим способом.5 причин вибрати мене артистом!1 .Результат 100%Ви будете інвестувати гроші в ту рекламу, яка дійсно буде працювати.Я працюю на 2 показниках: зростання кількості заявок і зниження вартості заявки.2 .Завжди на зв’язку.Я на зв'язку більшу частину часу дня, тому швидко відповідаю на ваші повідомлення.3 .Гарантуємо зниження вартості заявки на 20%.Ви маєте рекламу зараз?Я даю гарантію, що після БЕЗПЛАТНОГО аудиту і введення по ньому правок, вартість заявки знизиться як мінімум на 20%.ЧетвертийІндивідуальний підхід.Я вникаю в кожну дрібницю Вашого бізнесу, тому вже через 2 дні роботи я можу продати Ваші послуги набагато краще, ніж Ваші фахівці.У мене є власна методика вибору ключових слів і налаштування рекламних кампаній.5 .маркетингові рекомендації .Досвід роботи в маркетингу навчила мене знайти помилки, які впливають на конверсію.Ви отримаєте рекомендації щодо залучення клієнтів та ефективної продажу своїх продуктів/послуг.— — — — —

    Мої гарантії :

    1 .Робота проводиться в повному обсязі.Я завжди працюю «на відмінно» з першого разу, тому все записую і нічого не забуваю.2 .Якщо не вдасться вчасно, то вам знижка 50%.Час – це цінний ресурс для підприємця.Якщо я не довіряю в встановлені терміни, ціна за проект знижується на 50%.3 .Ваші дані не будуть передані третім особам.Все, що надано для роботи, залишається в строгому таємниці і не розкривається.— — — — —

    Якщо ви дочитали до кінця, то означає, що вже зацікавилися моїм пропозицією.Відразу зараз, поки ви думаєте, ваші потенційні клієнти йдуть до конкурентів.Зв'яжіться зі мною будь-яким зручним для вас способом і ми почнемо співпрацю.З повагою та надією на співпрацю, Дмитро Меденко.
    Здравствуйте!
    Вам не кажется что все заявки кандидатов похожи друг на друга? Давайте, я попробую заинтересовать вас другим способом.

    5 причин выбрать меня исполнителем!

    1. Результат 100%. Вы будете вкладывать деньги в ту рекламу, которая реально будет работать. Я работаю на 2 показателя: рост количества заявок и снижение стоимости заявки.
    2. Всегда на связи. Я на связи большую часть времени суток, поэтому оперативно отвечаю на ваши сообщения.
    3. Гарантирую снижение стоимости заявки на 20%. У вас сейчас есть реклама? Я даю гарантию, что после БЕСПЛАТНОГО аудита и внесение по нему правок, стоимость заявки снизится как миннимум на 20%.
    4. Индивидуальный подход. Я вникаю в каждую мелочь Вашего бизнеса, поэтому уже через 2 дня работы я могу продать Ваши услуги намного лучше, чем Ваши специалисты. У меня собственная методика подбора ключевых слов и настройки рекламных кампаний.
    5. Маркетинговые рекомендации. Опыт работы в маркетинге научили меня находить ошибки, которые влияют на конверсию. Вы получите рекомендации по привлечению клиентов и эффективной продажи своих продуктов/услуг.

    ------

    Мои гарантии:

    1. Работа выполняется в полном объёме. Я всегда работаю «на отлично» с первого раза, поэтому всё записываю и ничего не забываю.
    2. Если не успею в срок, Вам скидка 50%. Время – ценный ресурс для предпринимателя. Если я не справлюсь в оговорённые сроки, цена за проект снижается на 50%.
    3. Ваши данные не будут переданы третьим лицам. Вся предоставленная для работы остаётся в строгом секрете и не разглашается.
    ------

    Если вы дочитали до конца, значит, уже заинтересовались моим предложением.
    Прямо сейчас, пока вы думаете, ваши потенциальные клиенты уходят к конкурентам.

    Свяжитесь со мной любым удобным для вас способом и мы начнём сотрудничество.
    С уважением и надеждой на сотрудничество, Дмитрий Меденко.

  6. Ще 5 ставок приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Контекстна реклама

Налаштувати товарну гугл рекламу на наш сайт на промі

В нас є сайт на промі smartishop.com.ua котрому 7 місяців. Працюємо по дропу. В середньому на сайті 1500 позицій. Є авторизований аккаунт гугл адс. Налаштування гугл шопінга і макса ще не було. Розрахуйте приблизний бюджет і час запуску. Робіть свої ставки вказуючи готові…

Контекстна реклама ∙ 9 ставок

Таргетолог

Налаштування таргету для інста сторінки оффлайн школи англійської мови. Потрібен локальний таргет по місцевості. Готова працювати з випускниками курсів чи починаючими таргетологами, адже рекламний бюджет невеликий)

Контекстна рекламаРеклама у соціальних медіа ∙ 26 ставок

Middle, Senior PPC Specialist (Google, Facebook, part/full-time)

8488 UAH

Ми — маркетингове агентство M&M's, спеціалізуємося на управлінні трафіком у Google та Meta для наших західних клієнтів. Наша головна напрямковість — це лідген та еком проєкти. У зв’язку із постійним зростанням нашої діяльності, ми шукаємо нового члена команди, який хоче…

Контекстна рекламаРеклама у соціальних медіа ∙ 3 ставки

Цифровий маркетолог (ліди)

10 000 UAH

Потрібні ліди дизайну інтер'єру, ремонт під ключ будинків офісів квартир За кожен лід — замовлення готовий виплачувати відсоток . дизайн 10 % від загальної суми договору (орієнтир 10т грн), ремонт 5-10 від суми робіт 30-60т грн Мінімальна площа замовлення 60 кв.м Мінімальна…

Контекстна рекламаПродажі та генерація лідів ∙ 1 ставка

Настройка гугл аналітики для реклами

Сайт на пром юа, потрібно правильно налаштувати гугл аналітику на всі конверсії, ціна проекту має величезну роль)

SEO-аудит сайтівКонтекстна реклама ∙ 19 ставок

Замовник
Алекс Иванов Aboutyou
Україна Україна  34  0
Проєкт опублікований
3 роки тому
82 перегляди