Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Автомобіль продається в телеганах

Translated5816 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Владимиром Назаровым

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Дуже професійний, відвертий і відповідальний виконавця! Завжди на зв'язку, будь-які корекції вирішувалися дуже швидко, проект виконаний з повною відповіддю ТЗ і обговорюваними термінами. Дуже задоволений виконаною роботою, однозначно ми продовжимо співпрацювати!

Профіль видалено | Сейф Сейф

Відгук фрилансера про співпрацю з замовником

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Відмінний замовник, добре працювали. Ми також продовжимо роботу разом.

  1. 120  
    15 днів5000 UAH

    В даний час активно займається розробкою ботів. Готов розпочати проект відразу після обговорення деталей та ТЗ. Бота можна виконувати на Python (TelegramBotAPI). Підключити API зручної платіжної системи. Будемо раді почати співпрацювати.
    Сейчас активно занимаюсь разработкой ботов. Готов начать проект сразу после обсуждения деталей и ТЗ. Бота смогу выполнить на Python (TelegramBotAPI). Подключим API удобной платежной системе. Буду рад начать сотрудничать.

  2. 1399    35  1   3
    Переможець10 днів5816 UAH

    Привітання, є майже готовий варіант з адмінкою. Можна регулювати товари, категорії, додавати адмінів (якщо потрібно), реалізована статистика. У тг боті все задумано, відмінний серф за меню, товарами і категоріями, Карини можу кинути в ЛС. У вас є кілька пристроїв і систем. Ціна не дуже висока, тому що. Більша частина роботи вже виконана.
    Здравствуйте, есть почти готовый вариант с админкой. Можно регулировать товары, категории, добавлять админов(если нужно), реализована статистика. В тг боте все продумано, отличный серф по меню, товарам и категориям, Карины могу кинуть в ЛС. Пару доработок и система у вас. Цену ставлю не слишком большую, т.к. большая часть работы уже выполнена.

  3. Ще 11 ставок приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Розробка ботів

ТГ бот для автоматичної пересилки тексту з постів в інший канал

- Потрібно, щоб бот вмів пересилати саме ТЕКСТ з посту в телеграмі і інший канал - Щоб вмів пересилати ТЕКСТ, який не можна скопіювати в каналі - Щоб робив це швидко і повністю автономно - Щоб працював на якомусь сервері (я не розбираюсь) цілодобово - Повинен вміти…

JavascriptРозробка ботів ∙ 6 ставок

Bot-telegram аренди/купівлі квартир

Потрібно розробити bot-telegram. На прикладі t.me/ kvartirant_kharkov_bot. База данних у вигляді xml від CRM (посилання) або від сайту на Wordpress.

Розробка ботів ∙ 11 ставок

Telegram bot

3000 UAH

Доброго дня, мені потрібен GPT-чат помічник для мого аккаунту телеграм. Тобто мені не потрібен окремий чат-бот з підключеним до нього GPT. А саме на рівні аккаунту GPT помічник який буде спілкуватись з клієнтами. Специфіка в тому що кожного дня в робочий телеграм по номеру…

Розробка ботів ∙ 6 ставок

Бот для автоматизації оплати входу в телеграм спільноти( групи)

Потрібно створити бот для телеграм спільноти ( групи). Він має скеровувати потенційних учасників до реквізитів оплати. Також відкривати доступ до групи і через рік нагадувати про оплату. Хотілося б, щоб періодично була можливість змінювати реквізити карти для оплати

Розробка ботів ∙ 13 ставок

Написати простого бота, для відстеження зміни ціни на сайті

1500 UAH

Цільовий сайт - https://www.tensor.trade/ Сайт - це нфт маркетплейс. На ньому нас будуть цікавити сторінки різних колекцій на сайті. Приклад такої сторінки - https://www.tensor.trade/trade/famous_fox_federation Функціонал бота: 1. Повинен заходити на сторінку колекції, посилання…

Парсинг данихРозробка ботів ∙ 4 ставки

Замовник
Профіль видалено


Проєкт опублікований
4 роки тому
120 переглядів