Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Бухгалтер - фінансист для довгострокового співробітництва

Translated4000 UAH

  1. 326  
    30 днів4000 UAH

    Добрий день Наталія.
    Я фінансовий директор з багаторічним ефективним досвідом роботи в різних напрямках бізнесу, експерт у будівництві та бізнес-процесах компанії.
    Працюю як в 1С, ERP, так і в Finmap.
    Рівень володіння англійською мовою - впевнений В1.
    Гарантуємо якість і своєчасність виконання поставленої задачі.
    Добрый день, Наталья.
    Я финансовый директор с многолетним эффективным опытом работы в различных направлениях бизнеса, эксперт в построении и бизнес-процессов компании.
    Работаю как в 1С, ERP так и в Finmap.
    Уровень владения английским языком - уверенный В1.
    Гарантирую качество и своевременность выполнения поставленной задачи.

  2. 219    1  0
    1 день4000 UAH

    Зацікавила вакансія. Рівень англійської pre-intermediate. Досвід у бухгалтерії понад 5 років. Люблю цифролізацію - швидко навчаюся нових програм, тому з радістю допоможу Вам.

  3. 531    2  1
    5 днів4000 UAH

    Можу виконувати цю роботу онлайн на постійній основі.

    Я експерт з фінансів. Маю міжнародні дипломи IPFM ("Управлінський облік"), ACPM ("Внутрішній аудит"), CAP ("Міжнародний бухгалтер-практик"), вища освіта "облік і аудит".

    Досвід роботи у середніх та великих підприємствах у фінансових департаментах на посадах від бухгалтера/економіста, до заступника головного бухгалтера/фінансового директора (рітейл, виробництво, судноремонт, будівництво, енергетика).

    Також я впроваджував управлінський облік з нуля для малого бізнесу на базі 1С-УНФ (BAS-малий бізнес). Професійно використовую та створюю будь-які розрахункові моделі на базі Excel/гугл-таблиці (у тому числі використовую Power Query для консолідації даних).

    Надзвичайно прискіпливий до деталей - маю талант знаходити помилки :-)
    Тобто люблю все вдосконалювати та наводити порядок.

    На цей момент працюю військовим бухгалтером в управлінні бригади ТРО, але маю вільний час для підробітку.

  4. 333  
    30 днів4000 UAH

    Привітання, я бухгалтер. Дуже цікава робота, готова швидко навчатися, люблю працювати в нових для себе програмах.
    Здравствуйте, я бухгалтер. Очень интересна работа, готова быстро обучиться, люблю работу в новых для себя программах.

  5. 190    12  4
    30 днів4000 UAH

    Добрий день ! Зверніться до нас. Практикуючий бухгалтер-аудитор, раніше - фінансовий аналітик на ювелірному заводі. З програмою знайома, англійська мова - середній рівень. Будемо раді співпраці. З повагою Оксана.
    Добрый день! Обращайтесь. Практикующий бухгалтер-аудитор, ранее - финансовый аналитик на ювелирном заводе. С программой знакома, английский язык - средний уровень. Буду рада сотрудничеству. С уважением, Оксана.

  6. 348    1  0
    1 день4000 UAH

    Добрий день ! Якщо Вам потрібен людина, яка "розуміє в фінансових процесах компанії", "Рекомендації та власну ініціативу в оптимізації фінансів компанії", то найімовірніше, ви замислилися про питання управлінського обліку, щоб побачити хоча б приблизний результат діяльності компанії (в рамках контролю витрат - це бюджетний підхід). Якщо Ви зацікавлені в якісному підході до вирішення Ваших завдань, готова обговорити з Вами всі питання, що цікавлять Вас. З Фінмапом знайомий.
    З повагою, Поліна
    Добрый день! Если Вам требуется человек "разбирающийся в финансовых процессах компании", "Рекомендации и собственная инициатива в оптимизации финансов компании", то скорее всего, вы задумались о вопросе управленческого учета, чтобы увидеть хотя бы приблизительный результат деятельности компании (в рамках контроля расходов - это бюджетный подход). Если Вы заинтересованы в качественном подходе к решению Ваших задач, готова обсудить с Вами все вопросы, интересующие Вас. С Финмап знакома.
    С уважением, Полина

  7. 52  
    10 днів4000 UAH

    Доброго дня, мене зацікавила ваша пропозиція, звертайтесь...

  8. 355    1  0
    1 день4000 UAH

    Здоров’я
    Знайомство з фінмапом.
    Спеціальність фінансів. Досвід роботи з бюджетами, лімітами, контроль за витратами грошових коштів. Cashflow Пл. Управлінський облік . Англійський базовий. Для програми достатньо
    Здравствуйте.
    Знакома с финмап.
    Специальность финансы. Опыт работы с бюджетами, лимитами, контроль за расходом денежных средств. Cashflow PL. Управленческий учёт. Английский базовый. Для программы достаточный

  9. 385    16  0
    30 днів4000 UAH

    Доброго дня! Готова з Вами поговорити про співпрацю! Працюю з програмою та готовлю звіти cash та P.L. Знання анг початкові ( але зараз працюю в програмі саме на анг мові)! Але про оплату потрібно поговорити! Буду вдячна за зворотню відповідь!

  10. Ще 4 ставки приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Бухгалтерські послуги

Декларування доходу від продажу автотранспорту

Потрібно подати звіт про продаж 3х автомобілей протягом 2023р. Податки сплачено, квитанції, договори продажу надам за потреби. Реєстрація фіз особи Одеська обл.

Бухгалтерські послуги ∙ 6 ставок

Порядок про списання товарів на підприємстві

500 UAH

Підготувати документ "Порядок про списання товарів на підприємстві". Тези для документу додатково надам.

Бухгалтерські послугиЮридичні послуги ∙ 4 ставки

Консультація: облік та фактичне здійснення платежів в інтернет магазин

1. Є сайт-сервіс послуг 2. Частина клієнтів на сайті замовляють і опачують послугу 3. Частина клієнтів виконують послугу і отримують оплату. 4. Потрібна консультація: як ефективно організувати (з технічної точки зору) облік замовлень та взаєрозрахунків: - зафіксувати що клієнт А…

Бухгалтерські послугиКонсалтинг ∙ 1 ставка

Консультація щодо створення ФОП

Добрий день !Я розглядаю можливість відкриття ФОП і хотів би отримати повноцінну консультацію з усіх аспектів його створення і ведення.Зокрема, цікаві наступні питання: Як вибрати найбільш підходящу податкову групу для мого типу діяльності?Хотілося б дізнатися про переваги і…

Бухгалтерські послугиЮридичні послуги ∙ 17 ставок

Консультація щодо схеми платежів для стартапа

1. В Азіатській країні планується запуск стартапа. 2. Суть операцій: - фізична особа (замовник) заходить на сайт і замовляє послугу (наприклад ремонт телевізора) - сервіс надає список відгукнувшихся виконавців (фізосіб-виконавців) - замовник замовляє виконавцю послугу -…

Бізнес-консультуванняБухгалтерські послуги ∙ 3 ставки

Замовник
Наталья Круть
Україна Одеса  5  0
Проєкт опублікований
1 рік тому
116 переглядів