Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Створення Cisco Packet Tracer

Translated5000 UAH

Додатки 2

Перегляд додатків доступний тільки зареєстрованим користувачам.

Відгук замовника про співпрацю з Марьяной Матвиенко

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Автор виконував величезну роботу, постійно на зв'язку, знаючи, прислухаючись до бажань клієнта
Праця виконана вчасно
Рекомендую

Відгук фрилансера про співпрацю з Vladimir I.

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Хороший замовник, відповів на повідомлення протягом декількох годин або майже відразу. Швидко вирішив з усіма проблемами, технічними моментами і пояснив, що і як робити. Розташування завдання також було максимально чітким. Я рекомендую .

  1. 1022    28  6   1
    Переможець5 днів5000 UAH

    Вітаємо Вас! Я можу зробити вам всі лаби, завдання подивився. Прикладом в тому, що в університеті вже другий семестр навчаю комп'ютер. мереж і половина лаб як приклад є) Я застосовую посилання на деякі з них, щоб Ви подивилися
    Google Drive
    Якщо не встановлюю за ціною або термінами, я можу розмістити на Вашу користь. Готовий перейти до обговорення, особливо якщо залишилися питання)
    Здравствуйте! Могу сделать Вам все лабы, задания посмотрела. Прикол в том, что в универе уже второй семестр учу комп. сети и половина лаб как пример есть) Прилагаю ссылку на некоторые из них, чтобы Вы глянули
    Google Drive
    Если не устрою по цене или срокам, могу сместить в Вашу пользу. Готова перейти к обсуждению, особенно если остались вопросы)

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Комп'ютерні мережі

Bash чекер серверів OpenVPN з репортом у ТГ

Необхідно написати скрипт, який буде проходити по папках, в яких зберігаються конфіги OpenVPN. Брати конфіги, підключаться до них. І залежно від стану OpenVPN сервера надсилати відповідне повідомлення до телеграм.

Linux та UnixКомп'ютерні мережі ∙ 1 ставка

L2TP/ipsec VPN клієнт на мікротік

Потрібно налаштувати VPN клієнт (l2tp/ipsec) на мікротікі до VPS сервера з піднятим VPN (strongswan) і пробросити один порт.

Комп'ютерні мережі ∙ 5 ставок

Налашування гостьового доступу абонентів Abills Mikrotik

500 UAH

Абоненти при негативному депозиті отримують робочу ip, проблема з пулами або в не правильному налаштуванні, потрібно допомогти вирішити проблему.

Адміністрування системКомп'ютерні мережі ∙ 1 ставка

Налаштування сервера

Потрібні нижче зазначені послуги: Налаштування мережевого екрану (Файрвол) веб-сервера Робота з Proxmox Робота з Fastpanel Налаштування Docker

Linux та UnixКомп'ютерні мережі ∙ 5 ставок

Проводити онлайн тренінг щодо налаштування безпеки сервера.

Тренінг повинен бути обов'язково в голосовому чаті з демернстрацією екрану. Я думаю, що заставимося за 30 хвилин. Цікаві питання: Як правильно налаштувати вогонь на Hetzner? Які портали користуються сайтами? Як відховати запити вхідні та вихідні. Налаштування файрволу…

Linux та UnixКомп'ютерні мережі ∙ 3 ставки

Замовник
Vladimir I.
Україна Україна  207  1
Проєкт опублікований
2 роки тому
91 перегляд