Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Копіювач, необхідний для нашого проекту Kickstarter

Translated3000 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Эллиной Р.

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Еліна дивовижний працівник. Виконає вище того, що від неї очікується. За фактом стала членом нашої команди в ролі не тільки копіратора, але і контент-менеджера, маркетолога.
Завжди на зв'язку, неймовірно ініціативна і креативна.

Відгук фрилансера про співпрацю з Артёмом Коломойцем

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Радуємо співпрацю з Артемом та командою! Цікаві завдання, чудовий досвід, завжди на зв'язку. І щиро рекомендую!

  1. 162    1  1
    8 днів6000 UAH

    Привітання тут!Я бренд стратег з Https: //Fedoriv.Com і Https: //Bbdo.Ua

    Ви маєте чудовий продукт, немає сумнівів.Я хотів би бути частиною вашого «до Місяця» шляху і зробити аудиторію Kickstarter таким, як:
    1 .Омг, наскільки інноваційним і холодним є цей хардвер!Я дуже чітко бачу всі його переваги і розумію концепцію + принципи + цінності.2 .З такою командою Chrget, безумовно, буде продовжувати Розвивати/Будувати свій продукт, ця команда є професійною, яку я вірю в них.3 .На скільки?Ціна – це не питання, я бачу цінність і люблю ідею.Я пообіцяв правильно... тепер!Я не копіютор, не дизайнер, я стратег бренду з художніми навичками.©Ви можете побачити мою роботу для Української СМБС на нижній лінії (все від одного до З було зроблено там мною, іноді навіть логотип компанії):

    Https: //Readymag.Com/Mariagorbik/Coolbrands/

    Ви вже визначили мету для кампанії Kickstarter?Хотілося б про це дізнатися більше.Відчувайте себе вільним, щоб поділитися своїм баченням і матеріалами (якщо вже є деякі) в ПМ.Також, я доступний для спілкування в Telega messenger: Mariagorbik

    Щасливий !
    Hi there!

    I'm a brand strategist from https://fedoriv.com and https://bbdo.ua

    You have a cool product, no doubts. I'd like to be a part of your "to the moon" path and make the Kickstarter audience be like:
    1. OMG, how innovative and cool this hardware is! I see very clearly all the advantages of it and I understand the concept+principles+values.
    2. Well hell yeah with THIS kind of team chRget would definitely proceed growing/build their product, this team is professional one I believe in them.
    3. How much? The price is not an issue, I see the value and I love the idea. I'm pledging right... now!

    I'm not a copywriter, not a designer, I'm a brand strategist with art© skills. You can see my work for Ukrainian SMBs on the link below (everything from A to Z was made there by me, sometimes even a company logo):

    https://readymag.com/mariagorbik/coolbrands/

    Have you defined the goal for the Kickstarter campaign already? I'd like to hear more about that. Feel free to share your vision and materials (if there are already some) in PM. Also, I'm available for the communication in Telega messenger: mariagorbik

    Cheers!

  2. 842    32  0
    Переможець90 днів3000 UAH

    Вітаємо з Артемом!
    Мені дуже цікаво брати участь у вашому проекті як копіютор. Я жив і навчався за кордоном, в тому числі в США, і маю Кембриджський бізнес-англійський сертифікат (C1). Я базуюся в Dp, так що я можу взяти участь у ваших зустрічах команди, якщо це необхідно.
    Будь ласка, надішліть мені більше деталей.
    Hi Artem!
    I'm very interested in taking part in your project as a copywriter. I lived and studied abroad, including the United States, and have the Cambridge Business English Certificate (C1). I'm based in Dp, so I can take part in your team meetings, if needed.
    Please PM me for further details.

  3. 297    8  0
    90 днів200 UAH

    Вітаємо Вас!Здавалося б, у мене є всі необхідні атрибути, які ви шукаєте в копіюрі.Ось декілька прикладів моєї роботи:
    Https: //Www.Dropbox.Com/S/59Njagf330Fdc36/Стаття% 20-% 20Rfi% 20And% 20Tips% 20To% 20Вибір% 20Програмне забезпечення% 20Розвиток% 20Vendor.Pdf?
    Https: //Www.Dropbox.Com/S/Fqh5Gmhekg6Ft19/Article% 20-% 20Підтримки% 20Of% 20Distributed% 20Development% 20Teams% 20And% 20Ways% 20To% 20Become% 20Remote.Pdf?
    Я залишаю оцінку моїх письмових навичок на вас.Крім інформаційних і SEO-орієнтованих статей, я написав сотні статей для Quora.Я також пишу академічні тексти для студентів університетів і коледжів в США на 4Writers.Net.Якщо ви хочете деяких прикладів моїх есе або дослідницьких статей - зв'яжіться зі мною або відчувайте себе вільними, щоб взяти погляд на мій портфель.Я прагну працювати над складною, триваючою проектом, як і ваш.Я маю достатньо досвіду і часу, щоб присвятити себе співпраці з вами.Якщо ви зацікавлені в моїх послугах, будь ласка, зв'яжіться зі мною, щоб ми могли обговорити деталі!Чесно кажучи, Джорджій
    Greetings! It seems I have all the necessary attributes you're looking for in a copywriter.
    Here are some examples of my work:
    1. https://www.dropbox.com/s/59njagf330fdc36/Article%20-%20RFI%20and%20Tips%20to%20Choose%20Software%20Development%20Vendor.pdf?dl=0
    2. https://www.dropbox.com/s/fqh5gmhekg6ft19/Article%20-%20Advantages%20of%20Distributed%20Development%20Teams%20and%20Ways%20to%20Become%20Remote.pdf?dl=0
    I'm leaving the assessment of my writing skills up to you.
    Aside from informative and SEO-oriented articles, I've written hundreds of posts for Quora. I also write Academic texts for University and College students in the USA on 4writers.net. If you want some examples of my essays or research papers - contact me or feel free to take a glimpse at my portfolio.

    I'm eager to work on a complex ongoing project like yours. I have enough expertise and time to dedicate myself to collaboration with you.
    If you're interested in my services, please contact me so we can discuss the details!

    Sincerely, Georgii.

  4. 237    8  0
    3 дні200 UAH

    Я дуже зацікавлений у вашому проекті. Це моя головна спеціалізація. Я готовий працювати у великих обсягах і зацікавлений у довгостроковій співпраці.
    Я англійський філософ.
    Говорять також французькою та польською мовами.
    Росіяни і українці є корінними.
    - Я займаюся курсом англійської та російської копії.
    - Я маю досвід роботи як менеджер контенту для сторінки Instagram і Facebook (зробляти план контенту, писати продажі та інформаційні публікації, публікувати, відбирати фото і т.д.)

    Перш за все, я ціную свою репутацію, професійний розвиток і рівень задоволення моїх клієнтів.
    Саме тому ми пропонуємо нижчі тарифи на перший замовлення.
    Якщо ви задоволені моєю роботою, ми обговоримо деталі нашої подальшої роботи.
    I’m very interested in your project. As this is my main specialization. I’m ready to work in large volumes and I’m interested in a long-term cooperation.
    -I’m an English philologist.
    -Also speak French and Polish.
    -Russian and Ukrainian are native.
    -I’ve been taking English and Russian copywriting course.
    -I have an experience working as a content-manager for Instagram and Facebook pages (making a content-plan, writing selling and information posts, publication, photo selection etc.)

    First of all I value my reputation, professional growth and the level of satisfaction of my clients.
    That’s why I offer lower rates for the first order.
    If you are satisfied with my work, we’ll discuss the details of our further work.

  5. Ще 3 ставки приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Копірайтинг

Креативний Текст великого обсягу

Потрібно написати творчий текст великого обсягу на основі наявних матеріалів. Не з нуля, вам не потрібно шукати інформацію, ми все надамо. Головне - вміти працювати з великою кількістю тексту і вміти описувати те, що ви бачите в матеріалі. Розглядаю кандидатів лише з досвідом…

КопірайтингВірші, пісні, проза ∙ 5 ставок

Написати креативний контент для піар-лендінгу про майстра косметології

2334 UAH

Написати креативний текст з цікавим сюжетом для піар-лендінгу про майстра косметології. Потрібен професійний письменник з досвідом і портфоліо, хто зможе написати креативний текст з цікавою сюжетною лінією для досить великого лендінгу (не менше 10 000 знаків) на тему…

КопірайтингНаписання сценаріїв ∙ 7 ставок

Тексти для сайту СТО

Потрібно написання статей для сайту СТО. Близько 200 статей по 3000-4000 символів. Тематика - Ремонт і обслуговування легкових автомобілів. По термінах - не терміново, у середньому 3-4 статті на тиждень. Унікальність не менше 90%.

КопірайтингНаписання статей ∙ 36 ставок

Переписати текст з документів

1500 UAH

Є 10 PDF документів, з яких потрібно витягнути текст у формат Word. Потрібен лише текст, можна без полів документа, але так, щоб потім було легко орієнтуватися, де який кусок тексту знаходиться у відношенні до оригінального PDF документу.

КопірайтингПереклад текстів ∙ 27 ставок

Тексти для сайту, аптека в Таїланді

Для кого статтіДля туристів, які приїхали на відпочинок з країн СНГУ майбутньому група буде розширюватися Опис проекту та ідеї1. Проект розрахований на допомогу людям, які їдуть відпочивати в іншу країну, у цьому випадку в Таїланд, на першій стадії проекту ми допомагаємо купити…

КопірайтингНаписання статей ∙ 18 ставок

Замовник
Артём Коломоец ФОП Коломоєць
Україна Дніпро  9  0
Проєкт опублікований
4 роки тому
109 переглядів