Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

CSS дизайн сайту

Translated

  1. 378    1  0
    3 дні1500 UAH

    Салеметсіс був! Готовий допомогти вам з дизайном! Сайт для національної культури - дуже корисна і захоплююча річ, було б раді взяти участь.
    Ось мій портфель: https://andezitgq.github.io/
    Сәлеметсіз бе! Готов помочь вам с дизайном! Сайт для национальной культуры - очень полезная и увлекательная вещь, был бы рад принять участие.
    Вот моё портфолио: https://andezitgq.github.io/

  2. 371  
    55 днів25 000 UAH

    «Сер Азіза Арістан»

    Я Арнольд В. Кіті, я працюю для стартапу Webinarts як веб-консультант, і ми зацікавлені в вашому веб-проекті.Ми маємо широкий досвід у WordPress веб-дизайн, графіки, і ми цінуємо ставлення на ваш сервіс, наші навички, щоб побудувати веб-сайт, який вам потрібен для ваших заходів, а також ми працюємо на SEO (Google Analytics, Google Ads, Google Adsense) вашого веб-проекту.Для цього проекту ми можемо створити більше, ніж невеликий сайт, але сайт, який відповідає вашим прагненням.Дивіться нижче наш портфель і мій LinkedIn Профіль.URL: Https: //Thewebinarts.Pro/
    Портфоліо: Https: // Behance
    Linkedin: Https: //Linkedin.Com/In/Arnoldkiti

    Основна сума для простих веб-проектів становить $20/година, ми замовили бюджет (25000 грн) такого типу, для цього проекту, для частини купити багато плагінів, а також витрати на хостинг, для цього веб-проекту.Інші речі за цим приміщенням (електроенергія, вода, їжа, Wi-Fi, оренда, і співробітники).Якщо ви не приймали останній, я міг би зрозуміти деякі пропозиції.Кращі погляди ,
    — —
    М. Арнольд Райт Кіті - веб-консультант і SEO
    Webinarts: аутсорсинг послуг
    Evening Sir Aziza Arystan,

    I am Arnold W. KITI, I work for the startup The Webinarts as a Web Consultant, and we are interested in your web project. We have a wide experience in WordPress Web Design, Graphics, and we appreciate putting at your service, our skills, to build the website that you need for your activities, also we work on the SEO (Google Analytics, Google Ads, Google AdSense) of your web project.

    For this project, we can make more than a little website, but the website that corresponds to your aspiration.

    See below our portfolio and my LinkedIn profile.
    URL : https://thewebinarts.pro/
    Portfolio : Behance
    LinkedIn : https://linkedin.com/in/arnoldkiti

    The basic amount for a simple web project is $20/hours, we have requested a budget (25000 UAH) of this type, for this project, for a part to buy many plugins, and also the hosting costs, for this web project. Other things according to this flat (Electricity, Water, Foods, Wi-Fi, Rent, and employees). If you have not hosted the latter, I could realize some proposals.

    Best regards,
    --
    M. Arnold Wright KITI | Web Consultant & SEO
    The Webinarts : The Outsourcing Services

  3. 972    38  4   1
    3 дні789 UAH

    Вітаємо Вашу дорогу Азію! Я допоможу з налаштуваннями CSS стилів, якщо у вас є дизайн або уявлення, як має виглядати сайт в кінцевому підсумку.
    Здравствуйте дорогая Азиза! Помогу с настройками CSS стилей, если у вас есть дизайн или представление, как должен выглядеть сайт в итоге.

  4. 205    5  0
    1 день2000 UAH

    Добрий день . Виконання замовлення швидко і якісно. Можна розмовляти деталі в ЛС
    Добрый день. Выполню заказ быстро и качественно. можем обговорить детали в ЛС

  5. 181  
    2 дні2000 UAH

    Здоров’я, моє ім’я – Аліса!
    Я уважно прочитав опис, готова виконати вчасно, якісно і швидко.
    Після співпраці з нами у вас залишиться найкращий враження.
    Пишіть, я зараз вільна від роботи!
    Здравствуйте, меня зовут Алиса!
    Я внимательно прочитала описание, готова выполнить в срок, качественно и быстро.
    После сотрудничества со мной у вас останутся наилучшее впечатление
    Пишите, я свободна в данный момент от работы!

  6. 182  
    2 дні1000 UAH

    Добрий день . Готовий піти на роботу. Я гарантую якісний результат!
    Добрый день. Готов взяться за работу. Качественный результат гарантирую!

  7. 1218    70  1   1
    1 день2000 UAH

    Добрий день !
    Напишіть в лс детальніше.. і посилання на сайт додайте...
    + + + + + +
    Добрый день!
    Напишите в лс более подробно.. и ссылку на сайт приложите...
    + + + + + +

  8. 1211    17  2
    1 день1000 UAH

    Вітаємо, Азія
    Мені називається Антон, я спеціалізуюся на веб-дизайні та веб-розробці сайтів.Я працюю на ринку України більше 5 років.Кожен з моїх клієнтів мав можливість відчувати найвищу якість обслуговування.Працював з великими проектами, а саме з медичними центрами та будівельними компаніями.У мене є власна команда цифрового маркетингу "Рецепт"
    Команда Recipe - це фахівці, які чітко розуміють свою роль, функції та зони відповідальності, які забезпечують якісний результат, чіткість на кожному етапі взаємодії з клієнтом.Це фахівці, які знають, як дати результат, тому що через п’ять років своєї роботи вони вже перевірили всі гіпотези.Ми гарантуємо індивідуальний підхід до роботи та своєчасне її виконання.Нарешті, над проектом працюватимуть кілька людей, які будуть відповідати за певний етап, що гарантує правильне виконання роботи.У моєму профілі ви знайдете каси нашої роботи.Ось ще посилання на наш портфель на іншому сайті (більш зручним). Behance

    Ми будемо раді допомогти вам.Ми завжди виходимо з позиції позитивного співробітництва з нашими клієнтами, оскільки до шкірної роботи підходимо індивідуально, тому, щоб максимально якісно Вам допомогти нам потрібна ТЗ, від якого і буде залежати ціна.(Ми знижуємо бриф на заповнення, щоб максимально точно виконати ваше вимоги )

    Ми з радістю допоможемо.Готові зателефонувати в Zoom, щоб краще познайомитися і обговорити ваші питання.Звичайно, остаточний відповідь за Вами, але ми готові показати чудовий результат в процесі співпраці з нами.Готові його побачити?
    Здраствуйте, Азиза
    Меня зовут Антон, специализируюсь на веб-дизайне и веб-разработке сайтов. Я работаю на рынке Украины более 5 лет. Каждый из моих клиентов имел возможность почувствовать самое высокое качество обслуживания. Работал с большими проектами, а именно с медицинскими центрами и строительными компаниями. У меня есть собственная команда цифрового маркетинга "Recipe"
    Команда Recipe – это специалисты, четко понимающие свою роль, функционал и зоны ответственности, обеспечивающие качественный результат, ясность на каждом этапе взаимодействия с клиентом. Это специалисты, которые знают, как дать результат, потому что через пять лет своей работы они уже проверили все гипотезы. Мы гарантируем индивидуальный подход к работе и своевременное ее исполнение. Ведь над проектом будут работать несколько человек, которые будут отвечать за определенный этап, что гарантирует надлежащее выполнение работы. В моем профиле вы найдете кейсы наших работ. Вот еще ссылка на наше портфолио на другом сайте (более удобном).
    Behance

    Мы будем рады помочь вам.

    Всегда выходим з позиции позитивного сотрудничества с нашими клиентами, так как к кожной работе подходим индивидуально, поэтому, чтобы максимально качественно Вам помочь нам нужно ТЗ, от которого и будет зависеть цена. ( Скидаем бриф на заполнения, чтобы максимально точечно выполнить ваши требование )

    Мы с удовольствием поможем. Готовы созвониться в Zoom, чтобы лучше познакомиться и обсудить ваши вопросы. Конечно, окончательный ответ за Вами, но мы готовы показать крутой результат в процессе сотрудничества с нами. Готовы его увидеть?

  9. Ще 2 ставки приховано
    1 ставку приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії HTML та CSS верстання

Верстання головної сторінки веломагазину

3000 UAH

Адаптивна верстка для головної сторінки веломагазину. Макет: https://www.figma.com/file/1uA2WXs1yK9avxiYIO5KOQ/Bicycle-Internet-Store?type=design&node-id=13-37&mode=design&t=kX20tUNsEixTYRSN-0 Верстка повинна бути піксель - перфект. Адаптив повинен корректно відпрацьовувати на…

HTML та CSS верстанняВеб-програмування ∙ 5 ставок

Розробити адаптивний сайт і підключити до движка Wordpress

Потрібно адаптивно сверстати багатосторінковий сайт і підтягнути на движок Wordpress Бюджет і терміни вказані в проекті звітувати в процесі роботи обов'язково до редагування весь контент сайту після розробки, потрібно буде перенести на наш хостинг і прикріпити до домену. У…

HTML та CSS верстанняPHP ∙ 11 ставок

Прискорити швидкість завантаження сторінки

На сайті одна сторінка консультація лікарів https://medturbota.com/uslugi/konsyltacii-vrachey-na-domy/ – завантажується довше інших. При скролі вниз елементи відображаються з затримкою і задовго, при скролі наверх - елементи завантажуються заново.

HTML та CSS верстанняПошукова оптимізація (SEO) ∙ 5 ставок

Верстка сайту на чистому Opencart 4 + програмування CMS

Вітаю. Шукаю верстальника та програміста для сайту на чистому Opencart. У нас є діючий інтернет магазин натуральних продуктів, що потребує повної заміни. Наразі ми маємо майже готовий дизайн (проєкт в figma). Вносимо фінальні правки. Що потрібно зробити: - Адаптувати…

HTML та CSS верстанняВстановлення та налаштування CMS ∙ 4 ставки

Розробити дизайн та написати фронтенд

Добрий день. Необхідно сверстати дизайн і написати фронтенд частину додатка. Побажання до використовуваних технологій: SASS, sass (css) modules, TypeScript, React, webpack Посилання на фігму

HTML та CSS верстанняВеб-програмування ∙ 18 ставок

Замовник
Aziza Arystan
Казахстан Алмати (Алма-Ата)
Проєкт опублікований
1 рік тому
301 перегляд