Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Дизайн агросайту

Translated3000 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Екатериной Горобец

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Катя дуже правильний виконавця, працює до повної затвердження з усіма капризами клієнта. Дякую, дуже задоволений роботою.

Відгук фрилансера про співпрацю з Dimas Соловьевым

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Хороший замовник . Доступно викладав свій погляд сайту, терпляче витримав всі запропоновані варіанти) Все чудово. Рекомендую

  1. 14248
     350  3

    10 днів10 000 UAH

    Добрий день !

    Готовий професійно займатися вашим проектом.
    Більше 5 років досвіду роботи з ІТ
    Dribbble
    Behance



    Працюю за попередньою платою 50%
    З портфоліо можна ознайомитися тут.
    Behance
    Dribbble
    У команді є верстальник, програміст.

    Будемо раді вам допомогти!

    З повагою, Катерина
    Добрый день!

    готова профессионально заняться Вашим проектом.
    Более 5 лет опыта работы с сфере ИТ
    Dribbble
    Behance



    работаю по предоплате 50%
    с портфолио можно ознакомиться здесь
    Behance
    Dribbble
    в команде есть верстальщик, программист.

    буду рада Вам помочь!

    С уважением, Екатерина

  2. 4172
     32  0

    4 дні2800 UAH

    Вітаємо Вас!
    Використовуйте дизайн для вашого сайту.
    Будь ласка, надішліть ТЗ. Моє портфоліо Freelancehunt

    Готовий розпочати проект сьогодні.
    Давайте розглянемо деталі в ЛС?
    Здравствуйте!
    Разарботаю дизайн для вашего сайта.
    Пришлите пожалуйста ТЗ. Мое портфолио Freelancehunt

    Готова приступить к проекту сегодня.
    Давайте обсудим детали в ЛС?

  3. 2355    53  0
    Переможець7 днів3000 UAH

    Добрий вечір.

    Тепер вільна для роботи, ми можемо обговорити більш детально завдання. На зв'язку 24/7, я працюю швидко і якісно.
    Мої відгуки та портфоліо Freelancehunt
    Добрый вечер.

    Сейчас свободна для работы, можем обсудить более детально задачу. На связи 24/7, работаю быстро и качественно.
    Мои отзывы и портфолио Freelancehunt

  4. 105  
    4 дні1700 UAH

    Вітаю вас, Дмитро
    Є над чим працювати.
    Готовий запропонувати концепцію для редизайну вашого сайту. Я роблю прототип для того, щоб ви могли побачити, як буде виглядати ваш сайт і + це заощадить час на напрямках.
    Готовий ознайомитися з ТЗ (Вашіми бажаннями) і почати роботу.
    Портфоліо Behance
    Здравствуйте, Дмитрий!
    Есть над чем поработать..
    Готова предложить концепт для редизайна вашего сайта. Сделаю прототип для того,чтобы вы могли видеть как будет выглядеть ваш сайт и + это сэкономит время на правках.
    Готова ознакомиться с ТЗ (вашими пожеланиями) и приступить к работе.
    Портфолио Behance

  5. 2305    29  0
    4 дні6000 UAH

    Добрий день Дмітрий.

    Мені цікавиться Ваша пропозиція, готова допомогти Вам з редизайном Вашого сайту. Для початку, крім пошуку раферентів, я пропоную зробити безкоштовний навантаження перших 3 блоків Вашого сайту і якщо ви будете задоволені моєю роботою, то ми будемо співпрацювати далі.

    Я допоможу з аналізом ніші, пошуком кращих рішень для вашого сайту, мисленням загальної структури і застосуванням кращих рішень для отримання максимальної конверсії.
    Будемо раді відповісти на будь-які ваші запитання.

    Мої роботи: Freelancehunt Behance

    Є достатній досвід, адекватні оцінки і бажання працювати.

    Будемо чекати Вашої відповіді)
    Добрый день, ДМитрий.

    Меня интересует Ваше предложение, готов помочь Вам с редизайном Вашего сайта. Для начала помимо поиска раференсов предлагаю сделать бесплатно набросок первых 3-х блоков Вашего сайта и если вы будете довольны моей работой, то будем сотрудничать дальше.

    Я помогу с анализом ниши, поиском лучших решений для вашего сайта, продумыванием общей структуры и применением лучших решений для получения максимальной конверсии.
    Буду рад ответить на любые ваши вопросы.

    Мои работы: Freelancehunt Behance

    Есть достаточный опыт, адекватные расценки и желание работать.

    Буду ждать Вашего ответа)

  6. 1348    20  0   1
    4 дні1500 UAH

    Вітаю вас, я веб-дизайнер і з великим задоволенням готовий допомогти вам з дизайном сайту. Тут потрібно багато перепрацювати, але я готовий взяти за це справу.
    Я маю великий досвід роботи в фігмі і photoshop, роблю в роботі красиво і лаконічно + анімація.
    Задача чітка, хочу обговорити деякі деталі і готовий піти до роботи.
    Всі мої роботи можна побачити на behance, а також в портфоліо.
    Буду радий допомогти вам з сайтом, хотів би вивчити структуру і тоді вам допомогти. Чекаю від вас відповіді.
    За номером у профілі ми можемо зв'язатися.
    (Viber і Telegram)
    Здравствуйте Борис, я веб - дизайнер и с большим удовольствием готов вам помочь с дизайном сайта. Тут нужно много переработать но я готов взяться за ето дело.
    Имею большой опыт роботы в figma и photoshop, делаю в роботу красиво и лаконично + анимация.
    Задача ясна, хочу обсудить некоторые детали и готов приступать к роботе.
    Все мои роботы можно посмотреть на behance, а также в портфолио.
    Буду рад вам помочь с сайтом, хотелось бы изучит структуру и тогда вам помочь. Жду от вас ответа.
    По номеру в профиле можем связаться.
    (Viber + Telegram)

  7. 195  
    3 дні1000 UAH

    Вітаю Вас, скільки конкурентів у Вашій ніші? Я б хотів подивитися на їх сайти, і на сайти, на які потрібно буде дорівнювати.
    Я розумію, що вам важко вибрати виконавця, коли їх так велика кількість, за цим я можу вам запропонувати зробити безкоштовний логотип або прототип на ваш розсуд, і якщо вас підготує то ми можемо потім обговорити ціну.
    З нетерпінням чекаю Вашої відповіді!
    Здравствуйте Дмитрий, насколько много конкурентов в вашей нише? Я бы хотела посмотреть на их сайты, и на сайты на которые нужно будет равняться.
    Я понимаю что вам тяжело выбрать исполнителя когда их такое большое количество, по этому могу вам предложить сделать бесплатно логотип или прототип на ваше усмотрение, и если вас устроит то можем потом оговорить цену.
    С нетерпением жду вашего ответа!

  8. 393    9  0
    12 днів3000 UAH

    Привітання, мені цікавився Ваш проект. Я з радістю прийду до роботи над ним. Я веб-дизайнер з освітою та досвідом роботи в області UI-UX дизайну. Створюємо сучасний продаваний якісний дизайн. Працюю в програмах: Photoshop, Figma, Illustrator залежно від наявності і бажань клієнтів. Приклади моїх робіт можна побачити на моїй сторінці і за посиланням Behance
    Здравствуйте, меня заинтересовал Ваш проект. С радостью приступлю к работе над ним. Я веб дизайнер с образованием и опытом работы в области UI-UX дизайна. Сделаю современный продаваемый качественный дизайн. Работаю в программах: Photoshop, Figma, Illustrator в зависимости от надобности и пожеланий клиентов. Примеры моих работ можно посмотреть на моей странице и по ссылке Behance

  9. 333    1  0
    4 дні3500 UAH

    Я веб-дизайнер, 4+ років досвіду.Був досвід у розробці агросайту (правда, в цьому проекті робив деталізований прототип + вев проект, як ПМ)

    Спочатку виявилося, що лише два типи сторінок на сайті (головна і картка), потім зрозумів, що в меню не тільки сторінок типів товару, але і багато внутрішніх (Акція, Відгуки, головна (не переслідуйте з головної - це ще одна сторінка), Доставка, Контакти, Корзина, Магазин, Магазин, Мій обліковий запис, Оформлення, Оформлення замовлення, Про нас, Продукція).При цьому більшість сторінок або зовсім не розуміє, що роблять в меню, або досить шкідливі по контенту.Також виявляється, ще є особистий кабінет, функціонування інтернет-магазину.Якщо кров з носа потрібно тренуватися протягом 2-4 днів.Нууууу, за 4 з напругою можна впоратися.Відрізняємо меню сторінок від меню продукції (меню продукції робимо або боковим, або групуємо за типом і робимо двоповерховим), режем кількість сторінок (Главна, Продукт, Корзина\Оформлення\Успішно, Контакти, текстові Про нас і Доставка).Головну доповнюємо новими блоками (наприклад.акції в баннер вище можна, відгуки і т.д.) )Плюс мобільний 320.Якщо ще особистий кабінет і його налаштування робити, ймовірно, це вже буде 5-6 днів.Хоча спробувати в 4 можна вкласти.Перш за все, потрібно буде швидко в телефонний шкайп.Режим обговорення всіх сторінок.Потім роблю прототип, але доведеться пройти без етапу його затвердження клієнтом (або зробити це в експресному режимі), щоб не витрачати час на очікування.Також дуже бажані посилання по стилізму (приклади - що подобається), на самостійне пошук стилю також йде деякий час.Замовлення на дизайн в терміни не входять, звичайно.Портфоліо: Freelancehunt
    Здравствуйте) я веб-дизайнер, 4+ года опыта. Был опыт в разработке агросайта (правда, в том проекте делал детализированный прототип + вёл проект, как ПМ)

    Сначала показалось, что всего два типа страниц на сайте (главная и карточка), потом понял, что в меню не только страницы типов товара, но и много внутренних (Акция, Відгуки, головна (не путайте с главной - это ещё одна страница), Доставка, Контакти, Корзина, Магазин, Магазин, Мой аккаунт, Оформление, Оформление заказа, Про нас, Продукція).

    При этом большинство страниц либо вообще непонятно, что делают в меню, либо достаточно ущербные по контенту. Также получается, ещё есть личный кабинет, функционал интернет-магазина.

    Если кровь из носу нужно управиться за 2-4 дня. Нууууу, за 4 с натяжкой справиться можно. Отделяем меню страниц от меню продукции (меню продукции делаем либо боковым, либо группируем по типам и делаем двухуровневым), режем количество страниц (Главная, Продукт, Корзина\Оформление\Успешно, Контакты, текстовые О нас и Доставка). Главную дополняем новыми блоками (напр. акцию в баннер наверху можно, отзывы и т.д.). Плюс мобильный 320. Если ещё личный кабинет и его настройки делать, скорее всего это уже будет дней 5-6. Хотя постараться в 4 уложиться можно.

    Вначала нужно будет быстро в телефонном\скайп\т.п. режиме обсудить все странички. Затем делаю прототип, но придётся обойтись без этапа его утверждения заказчиком (либо сделать это в экспресс-режиме), чтобы не тратить время на ожидание. Также очень желательны референсы по стилистике (примеры - что нравится), на самостоятельный поиск стиля также уходит какое-то время. Правки на дизайн в сроки не входят, естественно.

    Портфолио: Freelancehunt

  10. 3073    55  0
    4 дні1100 UAH

    Вітаємо Дмитра.

    Я займаюся тільки дизайном сайтів, зроблю якнайшвидше, за 4 дні макет буде готовий.
    На цій платформі нещодавно, максимально зацікавлений у вашому позитивному відгуку!

    Будемо чекати від вас відповіді)
    Дякую вам!
    Здравствуйте Дмитрий.

    Занимаюсь только дизайном сайтов, сделаю максимально быстро, за 4 дня макет будет готов.
    На этой платформе недавно, максимально заинтересован в вашем положительном отзыве!

    Буду ждать от вас ответа)
    Спасибо!

  11. 369  
    3 дні4000 UAH

    Привіт, Dimas, ознайомився з Вашим запитом на проєкт.
    Моя команда готова взятися за його виконання. Зробимо все якісно та допоможемо Вам і Вашому бізнесу отримати результат, що є дуже важливим у цей нелегкий для економіки час.
    Ми не кращі та не гірші за інших. Ми звичайні дизайнери з власним баченням, що допомогає виконувати роботу добросовісно.

    Щиро переживаємо за Вашу справу і хочемо допомогти з її розвитком.
    За допомогою наших зусиль хороший результат отримали такі компанії, як Буковель, Kevin Murphy, Troye Sivan, Crevol та інші.

    Також ми співпрацюємо в кооперативі з 10-ма компаніями в різних сферах (Продакшн, SEO, SMM, Телеграм-боти....)
    Всі партнери перевірені нашою компанією і нашими клієнтами на якість, відповідальність, дотримання дедлайнів і тд.
    Тому Ви можете отримати одну або цілий комплекс послуг (від початку створення продукту до дистрибуції його в ринок).
    Якщо Вас зацікавила дана пропозиція — пишіть, і ми обговоримо Ваш проєкт.

    Ось наше портфоліо: https://artmetalent.agency/
    Дякуємо за увагу,
    команда Artme design

  12. 1161    24  0
    4 дні5000 UAH

    Доброго дня!
    Ознайомилась з вашим сайтом, зроблю для вас сучаний, зручний для користувачів дизайн.

    Портфоліо Behance
    Звертайтесь!

  13. 246    2  0
    7 днів7000 UAH

    Добрий день Дмитро. Знайомився з вашим сайтом. Готова почати роботу.
    Створення сайту на подібну тематику. Приклад: Behance
    Створюємо зручний і приємний дизайн. У заголовку багато посилань на сторінки. Існують ідеї, як організувати все зручно.
    Вільна для роботи. Будемо раді реалізувати Ваш проект. За термінами виконання 4-7 днів для якісного дизайну, оскільки ще буде потрібно час на обговорення.
    Дякуємо, що витратили час. Пишіть в будь-який час.
    Добрый день, Дмитрий. Ознакомилась с вашим сайтом. Готова начать работу.
    Делала сайт на похожую тематику . Пример: Behance
    Сделаю удобный и приятный дизайн. В хедере множество ссылок на страницы. Есть идеи как организовать все удобно.
    Свободна для работы. Буду очень рада выполнить ваш проект. По срокам выполнения 4-7 дней для качественного дизайна, так как еще понадобиться время на обсуждение.
    Спасибо что уделили время. Пишите в любое время.

  14. 560    22  1
    3 дні1200 UAH

    Добрий день !
    З радістю виконаю замовлення, зроблю красивий і естетичний дизайн!!І!
    З моїм портфолієм можна ознайомитися тут:
    Behance
    Добрый день!
    С радостью выполню заказ, сделаю красивый и эстетичный дизайн!!!
    С моим портфолио можно ознакомиться здесь:
    Behance

  15. 252    1  0
    2 дні1500 UAH

    Привітання
    Ось мій портфель Behance
    Якщо що пишеш
    Здравствуйте
    вот мое портфолио Behance
    если что пишите

  16. 284    3  0
    8 днів8000 UAH

    Здоров’я

    Дизайн + адаптивна верстка.

    Всі деталі в портфоліо: http://artwebflow.ru/

    Ось з останніх http://artwebflow.ru/loglory.com/
    http://artwebflow.ru/mileglory.com/
    http://artwebflow.ru/janpy.com/

    У мене ви отримаєте повністю готовий сайт (не просто зображення, а сайт), з якого прийдуть заявки, якщо потрібно можу і в Інтернет його вивантажити, простіше кажучи, зробити все за вас.

    Сайт буде:
    - з унікальним дизайном (лише у вас буде така посадова сторінка, розробка відбувається з нуля)
    - з адаптивною версткою (сайт однаково добре відображається на планшетах, мобільних і т.д.)
    - з анімацією (де потрібно привернути увагу).

    Оплата за фактом виконання.

    Пишіть – впевнено ми домовлятимемося!
    Здравствуйте.

    Дизайн + адаптивная верстка.

    Все подробности в портфолио: http://artwebflow.ru/

    Вот с последних http://artwebflow.ru/loglory.com/
    http://artwebflow.ru/mileglory.com/
    http://artwebflow.ru/janpy.com/

    У меня вы получите полностью готовый сайт (не просто картинку, а сайт), с которого будут приходить заявки, если надо могу и в интернет его выгрузит, проще говоря сделать все за вас.

    Сайт будет:
    - с уникальным дизайном (только у вас будет такая посадочная страница, разработка происходит с нуля)
    - с адаптивной версткой (сайт одинаково хорошо отображается на планшетах, мобильных и т.д.)
    - с анимацией (где надо привлечь внимание).

    Оплата по факту выполнения.

    Пишите - уверен мы договоримся!

  17. 504    4  0
    3 дні2700 UAH

    Готовий працювати. Досвід більше 3 років. Працює з Photoshop, Illustrator, Figma
    UI/UX, сайти під ключем, дизайн сайтів, логотипи, баннери, поліграфія.
    Мої роботи - Behance (Behance);
    Готов поработать. Опыт более 3х лет. Работаю с Photoshop, Illustrator, Figma
    UI/UX, сайты под ключ, дизайн сайтов, логотипов, баннеров, полиграфии.
    Мои работы -  Behance (Behance);

  18. 2991    55  0
    3 дні2300 UAH

    Здоров’я
    Знайомився з сайтом. Пропонуємо наступне рішення.
    Бюджет на дизайн головного, сторінка каталогу та 1 картка товару 2300грн
    Термін виконання дизайну основного 2 днів
    Внутрішній 1 день
    На виході похідні десктоп версії по мережі.
    Будемо раді обговорити деталі.
    Мої роботи: Freelancehunt
    Здравствуйте.
    Ознакомился с сайтом. Предлагаю следующее решение.
    Бюджет на дизайн главной, стр каталога и 1 карточки товара 2300грн
    Срок выполнения дизайна главной 2 дня
    Внутренние 1 день
    На выходе исходники десктоп версий по сетке.
    Буду рад обсудить детали.
    Мои работы: Freelancehunt

  19. 648    3  0
    3 дні200 UAH

    Вітаю вас, Дмитро

    На вашому сайті приблизно 10 сторінок, які вимагають редизану (всі сторінки з товарами не рахую, оскільки для них потрібен дизайн лише однієї сторінки).

    Таку роботу я зроблю за 3-4 дні. Якщо потрібна мобільна версія, то ще + 1 день.
    Я роблю в фігмі або фотошопі, всі джерела і UI Kit для верстальщика надаю.

    Мої відгуки і портфоліо ви можете побачити у мене на сайті: http://kokhanska.com/ru
    Будемо раді співпраці.
    Здравствуйте, Дмитрий!

    На вашем сайте приблизительно 10 страниц, которые требуют редизана (все страницы с товарами не считаю, так как для них нужен дизайн только одной страницы).

    Такую работу сделаю за 3-4 дня. Если понадобиться мобильная версия, то еще + 1 день.
    Сделаю в фигме или фотошопе, все исходники и UI Kit для верстальщика предоставлю.

    Мои отзывы и портфолио вы можете посмотреть у меня на сайте: http://kokhanska.com/ru
    Буду рада сотрудничеству.

  20. 2025    37  0
    10 днів4000 UAH

    Здоров’я
    Я скажу так, терміни майже не реальні, потрібно працювати і день і ніч, а найголовніше, щоб бути фідбек максимально швидкий, в ту саму хвилину і тоді можливо що-небудь вийде за швидкістю, але самі розумієте швидкість не означає результату.
    Чи можна обговорювати саме які сторінки потрібно перерисувати, малювати тільки під ПК або під мобільні також?
    З моїми роботами ви можете ознайомитися тут: Behance
    Здравствуйте.
    Скажу так, сроки почти не реальный, нужно работать и день и ночь, а главное чтобы был фидбек максимально быстрый, в ту же минуту и тогда возможно что-то выйдет по скорости, но сами понимаете скорость не значит результат.
    Можем обсудить какие именно страницы нужно перерисовать, рисовать только под ПК или под мобильные тоже?
    С моими работами можете ознакомится тут: Behance

  21. 202    1  0
    4 дні1500 UAH

    Переглянув сайт побачив ряд проблем, готовий вам допомогти.Готовий почати до виконання.
    Здравствуйте.Осмотрел сайт увидел ряд проблем, готов вам помочь.Готов приступить к выполнению.

  22. 520    4  0
    4 дні7000 UAH

    Вітаємо Вас! 
    Цікавий Ваш проект, з моєї сторони в роботі гарантую зробити все красиво і продуманно. 
    Роблю дизайн, який в першу чергу вирішує поставлені завдання і дає хороший результат. 

    Посилання на моє портфоліо: 
    Behance
    Здравствуйте! 
    Интересен Ваш проект, со своей стороны в работе гарантирую сделать все красиво и продуманно. 
    Делаю дизайн который в первую очередь решает поставленные задачи и дает хороший результат. 

    Ссылка на моё портфолио: 
    Behance

  23. 1498    36  0   2
    4 дні1000 UAH

    Доброго дня, Дмитро

    Маю декілька ідей щодо оформлення вашого сайту.
    Я ознайомився з вашим проектом та готовий вам допомогти.
    Намалюю дизайн сайту, який буде стильний, сучасний та доступний для агрономів.
    Портфоліо тут на сервісі.4 дні це крайній термін, я завершу скоріше.
    Готовий розпочати прямо зараз, адже є певна ідея стосовно вашого сайту.


    Чекатиму на ваше рішення!
    З повагою Тарас Олійник

  24. 133  
    3 дні3500 UAH

    Дмитро Вітаємо! Готова виконати Вашу замовлення з задоволенням :)
    Ми можемо обговорити всі деталі по телефону, у вібері або як Вам зручно
    Я виконую роботу якісно, вчасно, з любов’ю, залишайся задоволеними! Або ж :)
    Гарантія повернення грошей, якщо не задоволений роботою 100%
    Дмитрий Здравствуйте ! Готов Выполнить Ваш заказ с удовольствием :)
    Можем обсудить все детали по телефону, в вайбере либо как Вам удобно
    Выполняю Работу качественно, в срок, с любовью, останитесь довольны ! :))
    Гарантия возврата денег если не удовлетворю работой 100%

  25. 460    4  0
    2 дні1500 UAH

    Добрий вечір!
    Я роблю правильну структуру все за правилами UX дизайну.
    Досвід у UX/UI більше 5 років, великий акцент даю на UX.
    З даним напрямком продукції вже працював і розумію, до чого.
    Я гарантую якість, працюю на результат.
    Зверніться до нас.
    Добрый вечер!
    Сделаю правильную структуру все по правилам UX дизайна.
    Опыт в UX/UI более 5 лет, большой упор даю на UX.
    С данным направления продукции уже работал и понимаю что к чему.
    Гарантирую качество, работаю на результат.
    Обращайтесь.

  26. 772    12  1
    4 дні2000 UAH

    Вітаємо Вас!
    Чи розглядаєте ви зміни в прототипі сторінки або потрібно зробити на головній "Новини" і "Карточку товару"?

    Моє портфоліо: Freelancehunt
    Здравствуйте!
    Рассматриваете ли вы изменения в прототипе страницы или нужно сделать на главной "Новинки" и "Карточку товара"?

    Моё портфолио: Freelancehunt

  27. 498    3  0
    4 дні4600 UAH

    Розглянемо довгострокову співпрацю

    HTTPS://dribbble.com/Аліубітська
    Google Drive
    Портфоліо
    Будемо раді відповісти на телеграм @ liubytskaab

    тут відносно нещодавно, але досвід 5 років
    Будемо раді співпраці.
    рассматривают долгосрочное сотрудничество

    Dribbble
    Google Drive
    portfolio
    буду рада ответить в телеграм @ liubytskaab

    здесь относительно недавно, но опыт 5 лет
    буду рада сотрудничеству.

  28. 10561    524  1   7
    4 дні2000 UAH

    Дмитро, доброго дня!

    Скажіть, сайт буде таким же за наповненням: головна + товари? Чи буде більше сторінок?
    Чи розглядаєте варіант зміни логотипу?

    Пропоную Вам свої послуги в сфері дизайну сайту та при потребі розробці логотипу. Приклади моїх робіт в профілі. Пишіть в приват

  29. 186    1  0
    2 дні2000 UAH

    Здоров’я, мене називають Кірилл Терлецкий. Я графічний дизайнер з більш ніж 3-річним досвідом. Ось сайти, які я зробив на Тілді, інші сайти в основному портфоліо:
    HTTPS://tetrika-school.ru
    http://retro-tokyo.tilda.ws/
    HTTPS://www.kidsscienceschool.ru/
    https://stellaserebrennykova

    Ось мій портфель з іншими сайтами:
    Behance - основний портфоліо з найбільшими робіт.

    З повагою, Кирилл Терлецкий.
    Здравствуйте, меня зовут Кирилл Терлецкий. Я графический дизайнер с более 3-х летним опытом. Вот сайты, сделанные мной на Тильде, остальные сайты в основном портфолио:
    https://tetrika-school.ru
    http://retro-tokyo.tilda.ws/
    https://www.kidsscienceschool.ru/
    https://stellaserebrennykova.com/

    Вот мое портфолио с остальными сайтами:
    Behance - основное портфолио с самыми крупными работами.

    С уважением, Кирилл Терлецкий.

  30. 285    2  0
    4 дні1400 UAH

    Вітаємо Вас,
    Я займаюся веб-розробкою.
    Я прочитав опис вашої роботи і повинен сказати, що робив подібні проекти. Ось остання робота http://caferoza.hostronavt.ru/cafe-rosa/index.htm
    Більше моїх робіт ви можете побачити за цією сторінкою: https://portfolio-r.webflow.io
    Я можу виконати вашу роботу, крім того, я завжди відкритий для творчості і нового досвіду.
    Я роблю все якісно і в встановлені терміни.

    Я готовий розпочати цей проект прямо зараз, просто чекаю вашої відповіді.
    З найкращими бажаннями,
    Ростислав
    Здравствуйте,
    Я занимаюсь веб разработкой.
    Я прочитал описание вашей работы и должен сказать, что делал подобные проекты. Вот последняя работа http://caferoza.hostronavt.ru/cafe-rosa/index.htm
    Больше моих работ вы можете посмотреть по этой силке: https://portfolio-r.webflow.io
    Я могу выполнить вашу работу, кроме того, я всегда открыт для творчества и нового опыта.
    Делаю все качественно и в установленные сроки.

    Я готов начать этот проект прямо сейчас, просто жду вашего ответа.
    С наилучшими пожеланиями,
    Ростислав

  31. 338    1  0
    4 дні6850 UAH

    Добрий день Дмитро!
    Я пропоную сторінки доставки, про нас, відгуки і контакти додати як блоки на головний. Тоді буде більш правильна логіка головної сторінки. Каталог продукції залишити виданим окремо. Також переробляти сам каталог, щоб він був більш схожий на магазин і користувачеві було звичніше і зручніше купувати, від цього сильно залежить конверсія.
    Також було б добре зробити хороший УТП для першого блоку на головній сторінці.
    Ідеї та знання, необхідні для виконання Вашого проекту.
    Готовий зробити за 250$ в короткий термін 2-4 днів. Від Вас будуть потрібні негайні відповіді на запитання, оскільки терміни скорочені.
    Будемо раді співпраці!
    Добрый день, Дмитрий!
    Предлагаю страницы доставка, о нас, отзывы и контакты добавить как блоки на главную. Тогда будет более правильная логика главной страницы. Каталог продукции оставить вынесенным отдельно. Так же переработать сам каталог, чтобы был более похож на магазин и пользователю было привычнее и удобнее покупать, от этого сильно зависит конверсия.
    Так же было бы хорошо сделать хорошее УТП для первого блока на главной странице.
    Есть идеи и необходимые знания для выполнения Вашего проекта.
    Готов сделать за 250$ в сжатые сроки 2-4 дня. От Вас будут нужны оперативные ответы на вопросы, так как сроки сжаты.
    Буду рад сотрудничеству!

  32. 1213    34  0
    3 дні2500 UAH

    Доброго часу дня.
    Я дуже зацікавився вашою пропозицією, готова взяти за дизайн агро сайту негайно. Зараз вивчила сайт і помітила, що зараз дуже хромає навігація по сайту, немає єдиної структури.
    Ми створюємо продавчий, елегантний і привабливий дизайн якісно і швидко.
    Для того, щоб точно сказати вартість і терміни необхідно обговорити деталі проекту.
    Будемо раді довгостроковій співпраці!
    Про це йдеться у повідомленні.
    Портфоліо: Freelancehunt
    або Behance
    Доброго времени суток.
    Меня очень заинтересовало ваше предложением, готова взяться за дизайн агро сайта немедленно. Сейчас изучила сайт и заметила, что сейчас очень хромает навигация по сайту, нет единой структуры.
    Создам продающий, изящный и привлекательный дизайн качественно и быстро.
    Для того чтобы точно сказать стоимость и сроки нужно обсудить детали проекта.
    Буду рада долгосрочному сотрудничеству!
    _______________________________________
    Портфолио: Freelancehunt
    Или Behance

  33. 272    8  0
    4 дні2000 UAH

    Здоров’я

    Подивіться на моє портфоліо в профілі.

    Я роблю сучасний лого, дизайн десктоп і мобільну версію, ui kit.
    Ціна зазначена за всі вищезазначені послуги.
    Здравствуйте.

    Мое портфолио смотрите в профиле.

    Сделаю современное лого, дизайн десктоп и мобильной версий, ui kit.
    Цена указана за все вышеперечисленные услуги.

  34. 1379    23  0
    3 дні750 UAH

    Вітаємо з димом!
    Працюю на собі :)

    Проект дуже цікавий і я з радістю виконаю для вас.
    Редизайн головної сторінки сайту для агрономів.

    Дякую за посилання на ваш сайт.
    Я познайомився з сайтом і побачив, що є з чим працювати.

    - Посилання в меню не змінюються?
    - Не з першого разу зрозумів, що є слайдер на головній, їх змінюємо?
    Адаптивну версію головної сторінки?

    Я дотримуюся ТЗ і ваших бажань.
    Забезпечуємо відповідальний підхід.
    Висока швидкість виконання!

    Будемо раді співпраці!
    Здравствуйте, Дима!
    Работаю сам на себя :)

    Проект очень интересный и я с удовольствием выполню для вас
    редизайн главной страницы сайта для агрономов.

    Спасибо за ссылку на ваш сайт.
    Ознакомился с сайтом и увидел, что есть с чем работать.

    - ссылки в меню не изменяються ?
    - не с первого раза понял, что есть слайдер на главной, их меняем ?
    - адаптивную версию главной страницы делать ?

    Придерживаюсь ТЗ и ваших пожеланий.
    Со своей стороны гарантирую ответственный подход
    и высокую скорость скорость выполнения !

    Буду рад сотрудничеству !

  35. 545    8  0   1
    3 дні2696 UAH

    Вітаємо Вас!

    Спеціалізуюся на сайтах продажу. Досвід - 2 роки в дизайнерській студії. За допомогою дизайну:
    Виклик довіри потенційного клієнта
    Розробка зручного інтерфейсу.
    - Я роблю ваші послуги привабливими для клієнта
    - Завдяки цьому Ви зможете збільшити продажі та/або підвищити ціни

    Мирно введіть правці, в кінці. Ціна - 7402 руб (2696грн) за продуманий дизайн

    У мене є команда розробників - так, я можу зняти з Вас головний біль з пошуком програмістів (з мною працюють за знижками).

    Подивіться проект, який покаже, як я працюю:
    Behanceконцепт-sajta-tur-firmy

    Всього портфеля:
    Behance

    Пишіть, ми зрозуміємо
    Здравствуйте!

    Специализируюсь на продающих сайтах. Опыт - 2 года в дизайн студии. С помощью дизайна:
    - Вызову доверие потенциального клиента
    - Разработаю удобный интерфейс
    - Сделаю Ваши услуги привлекательными для клиента
    - Благодаря этому Вы сможете увеличить продажи и/или повысить цены

    Спокойно внесу правки, в конце. Цена - 7402руб (2696грн) за продуманный дизайн

    У меня есть команда разработчиков - так что, могу снять с Вас головную боль с поиском программистов(со мной работают по скидкам).

    Посмотрите проект который покажет как я работаю:
    Behance

    Все портфолио:
    Behance

    Пишите, разберемся)

  36. 3606    48  0
    5 днів5000 UAH

    Добрий день
    Моє портфоліо Behance
    Створюю красивий, мінімалістичний і зручний дизайн
    Добрый день
    Мое портфолио Behance
    Сделаю изящный красивый минималистичный и удобный дизайн

  37. 2378    130  0   7
    10 днів3000 UAH

    Здоров’я Вартість індивідуального дизайну Головної сторінки з адаптивними версіями 3000 грн,
    інші 500 - 900грн/сторінка



    \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \
    Здравствуйте. Стоимость индивидуального дизайна Главной страницы с адаптивными версиями 3000 грн,
    другие 500 - 900грн/страница



    \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \

  38. 7783    491  0   2
    2 дні3500 UAH

    Вітаємо Вас!
    Запрошуємо, зробимо гарний, продаючий дизайн сайту :)
    Здравствуйте!
    Обращайтесь, сделаю крутой, продающий дизайн сайта :)

  39. 185    2  0
    2 дні1000 UAH

    Привітання, зацікавився Вашим пропозицією. Готовий піти на роботу прямо зараз. Я виконаю все строго по вашому тз у найкоротші терміни. Якщо з ціною не визначено, готові обговорювати це вже в обличчі.

    Мої роботи на Behance: Behance
    Здравствуйте, заинтересовало ваше предложение. Готов взяться за работу прямо сейчас. Выполню все строго по-вашему тз в кратчайшие сроки. Если с ценой не определились, готов обсудить это уже в личке.

    Мои работы на Behance: Behance

  40. 679    36  1   2
    3 дні3000 UAH

    Здоров’я

    Переглянувши ваш сайт, я зможу оновити і зробити приємний дизайн, який виділить ваші найкращі якості.

    Дякуємо
    Мої роботи: Freelancehunt
    Здравствуйте.

    Посмотрел ваш сайт, смогу обновить и сделать приятный дизайн, который выделит ваши лучшие качества.

    Спасибо
    Мои работы: Freelancehunt

  41. 1260    42  0
    4 дні4000 UAH

    Здоров’я
    Знайомився з завданням.
    Готова його виконати. Працюю в ФШ, Фігма, Тильда.
    Хотілося б ознайомитися з детальною ТЗ перед початком роботи.

    Зателефонуйте, будемо раді співпрацювати.
    Здравствуйте.
    Ознакомилась с заданием.
    Готова его выполнить. Работаю в ФШ, Фигма, Тильда.
    Хотелось бы ознакомиться с подробным ТЗ перед началом работы.

    Обращайтесь, рада буду сотрудничать

  42. 386    13  0
    3 дні2000 UAH

    Вітаємо Вас! Я можу швидко розробити якісний, зручний дизайн без надлишок. Можу приступити прямо зараз, буде готово протягом трьох днів. Ціна - 2000 грн.
    Портфоліо Behance
    Зверніться до нас!
    Здравствуйте! Помогу быстро разработать качественный, удобный дизайн без излишеств. Могу приступить прямо сейчас, будет готово в течение 3-х дней. Цена - 2000 грн.
    Портфолио Behance
    Обращайтесь!

  43. 3227    33  0
    3 дні6000 UAH

    Добрий день . Допоможіть з дизайном, все можна обговорити і почати роботу. Можу почати вже сьогодні.
    Я думаю, що портфоліо буде хорошим прикладом моїх робіт.
    Dribbble
    і тут Behance
    Добрый день. Помогу с дизайном, все можно обсудить и приступить к работе. Могу приступить уже сегодня
    Думаю портфолио будет хорошим примером моих работ
    Dribbble
    и тут Behance

  44. 4370    130  0   1
    10 днів8723 UAH

    Здоров’я Можу вам допомогти, якщо цікаво напишіть мені обговорюватимемо.

    Більше відгуків про мене Freelancehunt

    Портфоліо

    Behance

    Dribbble
    Здравствуйте. Могу помочь вам, если интересно напишите мне обсудим.

    Больше отзывов обо мне Freelancehunt

    Портфолио

    Behance

    Dribbble

  45. 513    6  0
    3 дні2500 UAH

    Добрий день, я можу реалізувати за 3 дні.
    З радістю вдихаю життя на ваш сайт, особливо з таким чудовим логотипом ;)

    Моє портфоліо :
    Behance
    Добрый день, могу реализовать за 3 дня.
    С удовольствием вдихну жизнь в ваш сайт, особенно с таким крутым лого ;)

    Мое портфолио:
    Behance

  46. 200  
    3 дні3000 UAH

    Вітаємо Вас!
    Я можу зробити для вас справді крутий і унікальний дизайн, почати прямо зараз.
    Працюю в Фігмі, роблю все в терміні, до прямих ставиться спокійно.
    Приклад роботи за посиланням Behance
    Якщо моя робота зацікавлена Вам, напишіть мені і обговорюємо деталі та умови співпраці.
    Добрий день !
    Здравствуйте!
    Могу сделать для Вас реально крутой и уникальный дизайн, начать прямо сейчас.
    Работаю в Фигме, делаю всё в сроки, к правкам отношусь спокойно.
    Пример работ по ссылке Behance
    Если мои работы заинтересуют Вас, напишите мне и обсудим детали и условия сотрудничества.
    Хорошего дня!

  47. 756    3  0
    4 дні5000 UAH

    Добрий вечір, мені цікавився ваш проект.
    Моє портфоліо Dribbble а, так само в профілі
    Я буду готувати структуру сайту вже до завтрашнього ранку. Дизайн створюється в Figma.
    Від вас прошу декілька прикладів сайтів, які подобаються, а також сприяння в структуризації інформації ( існуючий асортимент потрібно структуризувати в категорії ).
    Дякуємо
    Добрый вечер, меня заинтересовал ваш проект.
    Мое портфолио Dribbble а, так же в профиле
    Подготовлю структуру сайта уже к утру завтрашнего дня. Дизайн создам в Figma.
    От вас попрошу несколько пример сайтов, которые нравятся, а так же содействие в структурировании информации ( существующий ассортимент необходимо структурировать в категории ).
    Спасибо

  48. 455    11  0   1
    4 дні1500 UAH

    Ласкаво просимо, мій портфоліо- Behance
    Я хочу запропонувати вам свої послуги. Пропонуємо почати роботу з аналізу конкурентів. Чи є у вас деталі ТЗ?
    На виході Figma макет готовий до врістки, крім цього складую ТЗ для розробника.
    Зателефонуйте, розглянемо детальніше.
    Здравствуйте, мое портфолио- Behance
    Хочу предложить вам свои услуги. Предлагаю начать работу с анализа конкурентов. Есть ли у Вас подробное ТЗ?
    На выходе Figma макет готовый к вёрстке, кроме этого составлю ТЗ для разработчика.
    Обращайтесь, обсудим более детально.

  49. 855    35  0   1
    3 дні4000 UAH

    Добрий день, я можу зробити вам дизайн в термін. Чи є ТЗ? (фото товарів, текст, конкуренти тд)
    Портфоліо :
    Freelancehunt
    Dribbble
    Behance
    Добрый день, могу сделать вам дизайн в сроки. Есть ТЗ ? (фото товаров, текст, конкуренты т тд)
    Портфоліо:
    Freelancehunt
    Dribbble
    Behance

  50. 3546    87  0   1
    4 дні2000 UAH

    Вітаємо Дмитра.

    Знайомився з Вашим завданням на дизайні сайту, і готовий піти до якісного, творчого виконання.

    Я роблю якісний і креативний дизайн. Я допомагаю моїм клієнтам: стартапам, малому бізнесу, творчій промисловості, вирішувати одну з найважливіших завдань, сильно виділятися на тлі конкурентів, за допомогою продавця і функціонального дизайну сайту.

    Я не буду навантажувати Вас додатковою інформацією про моє досвід або освіту, скажу тільки, що завжди працюю до того моменту, поки замовник не скаже "Все, я задоволений на 100%".
    Ціни: головна сторінка 1500 грн, внутрішній по 700 грн +25% за адаптиви.
    Терміни: Головний 1-2 дні, далі внутрішні робляться швидко, адаптивлю в процесі

    Портфоліо: Freelancehunt

    Чекаємо на Вашу відповідь. Добрий день )
    Здравствуйте Дмитрий.

    Ознакомился с Вашим заданием на дизайн сайта, и готов приступить к качественному, креативному выполнению.

    Делаю качественный и креативный дизайн. Помогаю моим заказчикам: стартапам, мелкому бизнесу, креативной индустрии, решать одну из самых главных задач, мощно выделяться на фоне конкурентов, с помощью продающего и функционального дизайна сайта.

    Не буду грузить Вас лишней информацией о моем опыте или образовании, скажу только что всегда работаю до того момента пока заказчик не скажет "Все, я доволен на 100%".
    Цены: главная страница 1500 грн, внутренние по 700 грн +25% за адаптивы.
    Сроки: Главная 1-2 дня, дальше внутренние делаются быстро, адаптивлю в процессе

    Портфолио: Freelancehunt

    Жду Вашего ответа. Хорошего дня))

  51. 240    5  0
    2 дні1100 UAH

    Вітаю, цікава пропозиція, я хотів би допомогти реалізувати її.
    Якість, краса, сучасність, нічого зайвого всі ці приклади можете подивитися у мене в портфоліо, це не займе багато часу, дякую. ;)

  52. 1476    22  0
    3 дні1500 UAH

    Добрий день .
    Посилання на портфоліо: Freelancehunt
    Готова займатися розробкою дизайну сайту.
    Готовий приступити відразу після узгодження всіх деталей.
    Я роблю якісний продавець сайт під усіма дозволами.
    Будемо раді співпрацювати з вами.
    Добрый день.
    Ссылка на портфолио: Freelancehunt
    Готова заняться разработкой дизайна сайта.
    Готова приступить сразу после согласования всех деталей.
    Сделаю качественный продающий сайт под все разрешения.
    Буду рада с вами сотрудничать

  53. 1083    5  0
    3 дні1800 UAH

    Доброго часу дня!
    Приймати за Ваш проект, я спеціалізуюся виключно на дизайні сайтів. В іншому випадку,
    був досвід роботи з сайтами агротематики (posivna.com.ua і blu-jet.com.ua).

    Я бачу, що на ньому багато чого потрібно працювати. Ми оновлюємо дизайн і «вдихаємо життя».
    Я роблю сучасне, але і зрозуміло для аудиторії. Тепер вільний - буде швидко;)
    Портфоліо - в моєму профілі або тут: Behance
    Всі відгуки про мою роботу - тут: https://freelance.ua/uk/user/Serj_Malysh/opinions/?t=1

    Сподіваюся на швидку зворотну зв'язок!
    Доброго времени суток!
    Возьмусь за Ваш проект, я специализируюсь исключительно на дизайне сайтов. Кстати,
    был опыт работы с сайтами агротематики (posivna.com.ua и blu-jet.com.ua).

    Вижу, что много над чем нужно поработать. Освежим дизайн и "вдохнем жизнь".
    Сделаю современно, но и понятно для аудитории. Сейчас свободен - будет оперативно;)
    ПОРТФОЛИО - в моем профиле или здесь: Behance
    Все ОТЗЫВЫ о моей работе - здесь: https://freelance.ua/uk/user/Serj_Malysh/opinions/?t=1

    Надеюсь на скорую обратную связь!

  54. 1300    32  0
    3 дні1500 UAH

    Талантливий дизайнер з радістю взятиме за вашу роботу!
    Я маю 2 досвід роботи по напрямках:
    - Веб-дизайн (сайти + додатки)
    - Логотипи
    - візитні картки
    - Баннери
    Дизайн поліграфії
    Розробка сайтів на Тілді

    Готуємося до «бою» вже сьогодні!
    Моя талант знаходиться за посиланням (портфоліо)
    Behance
    Талантливый дизайнер с радостью возьмется за вашу работу!
    Имею 2 опыта работы по направлениям:
    - Веб-дизайн (сайты + приложения)
    - Логотипы
    - Визитки
    - Баннеры
    - Дизайн полиграфии
    - Разработка сайтов на Тильде

    Готов ворваться в "бой" уже сегодня!
    Мой талант находится по ссылке (портфолио)
    Behance

  55. 288    4  0
    4 дні3000 UAH

    Здоров’я
    Готова обговорювати деталі.
    Мої деякі роботи: Behance
    Здравствуйте.
    Готова обсудить детали.
    Мои некоторые работы: Behance

  56. 837    11  1   2
    4 дні3000 UAH

    Портфоліо: Behance

    Мої основні переваги: Сучасний УІ, що відповідає тенденціям; Дослідження UX і інтерфейсу користувача; Поняття завдань маркетингу; Особлива увага до деталей, хороший смак; Глибоке розуміння мобільних додатків і екосистем; Управління проектами, планування робочого процесу..
    Портфолио: Behance

    Мои основные преимущества: Современный UI, соответствующий трендам; Исследования UX и пользовательского интерфейса; Понимание задач маркетинга; Особое внимание к деталям, хороший вкус; Глубокое понимание мобильных приложений и экосистемы; Управление проектами, планирование рабочего процесса..

  57. 2091    16  0
    4 дні5000 UAH

    Дим, добрий день
    Портфоліо Behance
    Розробила сайт агро ось приклад https://www.figma.com/file/LlUk3cACBIXXDJt7rmwt5z/Agro?node-id=0%3A1
    Якщо сайт односторонній ціна 5000грн. Термін 4 дні

    Мої переваги: UX дослідження, сучасний UI сайтів і мобільних прийомів, працюю якісно і вчасно, пропоную сміливі рішення дизайну, нестандартне втілення Ваших ідей, увагу до деталей, педантичність, відповідальність за проект.
    Дима, добрый день
    Портфолио Behance
    Разрабатывала сайт агро вот пример https://www.figma.com/file/LlUk3cACBIXXDJt7rmwt5z/Agro?node-id=0%3A1
    Если сайт одностраничный цена 5000грн. срок 4 дня

    Мои преймущества: UX иследования, современный UI сайтов и мобильных приожений, работаю качественно и в срок, предлогаю смелые решения дизайна, нестандартное воплощение Ваших идей, внимание к деталям, педантичность, отвественность за проект.

  58. 632    16  0
    1 день1234 UAH

    Вітаємо Вас!
    Готов обговорювати деталі щодо проекту, бюджету, термінів і піти до роботи.

    Портфоліо: Freelancehunt
    Здравствуйте!
    Готов обсудить детали по проекту, бюджет, сроки и приступить к работе.

    Портфолио: Freelancehunt

  59. 3168    103  0   6
    5 днів12 345 UAH

    Добрий день ! Зацікавився Ваш проект, поговоримо?
    Посилання на моє портфоліо:
    Behance
    Також приклади робіт і відгуки в профілі
    Freelancehunt
    Будемо раді співпрацювати!
    Добрый день! Заинтересовал ваш проект, обсудим?
    Ссылка на мое портфолио:
    Behance
    Также примеры работ и отзывы в профиле
    Freelancehunt
    Буду рада сотрудничеству!

  60. 2715    116  0   1
    4 дні2000 UAH

    Привітання, точна ціна - в обговоренні після уточнення деталей. 4 дні мінімум. І те, що вдасться потрібно відразу визначити з напрямком, стилем за допомогою прикладів (ваших або моїх) і робити відразу без пошуків і переборів варіантів.

    Досвід роботи понад 10 років.Міністерська освіта.
    Я не зникаю, завжди на зв'язку. У фолію є посилання на цей рахунок ФХ для перевірки.
    Веб-дизайн, лого, баннери, поліграфія і т.д. тут: Behance
    Баннери окремо тут:: Behance Behance
    Архів (старіші, але не погані роботи, а також відгуки) даю в переписі.
    Приветствую, точная цена - в обсуждении после уточнения деталей. Четыре дня минимум. И то чтоб успеть нужно сразу определиться с направлением, стилем используя примеры (ваши или мои) и делать сразу без поисков и переборов вариантов.

    Опыт работы более 10 лет.Художественное образование.
    Не пропадаю, всегда на связи. В фолио есть ссылка на этот аккаунт ФХ для проверки.
    Веб-дизайн, лого, баннеры, полиграфия итд тут: Behance
    Баннеры отдельно тут:: Behance Behance
    Архив (более старые но неплохие работы, а также отзывы) дам в переписке.

  61. 7961    205  3   5
    4 дні1234 UAH

    Вітаємо Вас!
    Дуже зацікавився вашим проектом.
    Готова зробити сучасний і стильний дизайн.
    Я приведу роботу до кінця, завжди на зв'язку, враховую всі бажання.
    Результат у форматі PSD.

    Behance

    Freelancehunt
    Здравствуйте!
    Очень заинтересовал ваш проект.
    Готова сделать современный и стильный дизайн.
    Доведу работу до конца, всегда на связи, учитываю все пожелания.
    Результат в формате psd.

    Behance

    Freelancehunt

  62. 873    9  0
    4 дні2000 UAH

    Привітання, готова почати роботу прямо зараз. Зробіть за 4 дні. Що хотіли змінити? Блоки додати? Чи є деталі ТЗ? Портфоліо Behance
    Здравствуйте, готова приступить к работе прямо сейчас. Сделаю за 4 дня. Что хотелось поменять? Блоки добавить? Есть подробное ТЗ? Портфолио Behance

  63. 1340    77  0
    4 дні1234 UAH

    Привітання)) Готовий взяти за ваш сайт. Скільки сторінок планується? Чи є тект, фото, бажання по блоках?
    Здравствуйте)))Готова взяться за ваш сайт. Сколько страниц планируется? Есть тект, фото, пожелания по блокам?

  64. 1496    43  0
    4 дні5000 UAH

    Здоров’я

    Знайомився з сайтом. Готова до завершення проекту. Чи потрібна адаптація під усіма пристроями? Довести роботу до повної затвердження замовником, перебувати в мережі не менше 8 годин на добу і швидко виконувати можливі напрямки. Добрий день і чекаю на відгуки!
    Посилання на портфоліо - Freelancehunt
    Здравствуйте.

    Ознакомилась с сайтом. Готова приступить к выполнению проекта. Подскажите адаптация нужна под все устройства? Доведу работу до полного утверждения заказчиком, нахожусь в сети не менее чем 8 часов в сутки и оперативно выполняю возможные правки. Хорошего дня и жду обратной связи!
    Ссылка на портфолио - Freelancehunt

  65. 1205    23  0
    1 день1234 UAH

    Готов обговорювати завдання, терміни, бюджет.
    Профіль на Тильда Експерти https://experts.tilda.cc/nick_expert
    Готов обсудить задачу, сроки, бюджет.
    Профиль на Тильда Экспертс https://experts.tilda.cc/nick_expert

  66. Ще 42 ставки приховано
  1. 430    2  0
    4 дні8000 UAH

    Привітання )
    Мені називають Едвард.Я досвідчений і креативний веб-дизайнер, який звертає увагу на всі дрібниці з метою зробити ваш сайт привабливим і зв'язковим для клієнта.З 16 років займаюся сайтами, у 17 років устроювався верстальщиком в компанії TR Logic LLC, працював там рік, вивчав всі деталі і зараз займаюся створенням сайтів на фрілансі.
    Ви погоджуєтеся, що не на всіх сайтах хотіли б залишатися?Так давайте будемо серед улюблених сайтів клієнта, я з радістю допоможу вам в цьому!
    Я звертаю увагу на те, що я дипломований фахівець.Для зручності спілкування пропоную використовувати Viber, Telegram або WhatsApp.
    Гарантую своєчасне виконання роботи - все буде просто літати, за 3 дні і ще 1 день буде потрібно на деякі корекції.
    Я швидко знаходжу потрібну інформацію і вмію працювати в режимі багатозадачності.
    Фрілансерів багато, але якісно, вкладаючи в цю душу, зробимо вам сайт саме я.
    Почнемо роботу?
    Створення сайту на Tilda
    Приклади моїх робіт:
    http://playstudio.com.ua
    HTTPS://romantic.ua
    HTTPS://applehouse.shop
    HTTPS://www.witchbar.com.ua
    Здравствуйте))
    Меня зовут Эдуард. Я опытный и креативный web-designer, который обращает внимание на все мелочи с целью сделать ваш сайт привлекательным и цепляющим для клиента. С 16 лет занимаюсь сайтами, в 17 лет устроился верстальщиком в компанию TR Logic LLC, работал там год, изучил все детали и у теперь занимаюсь созданием сайтов на фрилансе.

    Согласитесь, что не на всех сайтах хочется остаться? Так давайте будем в числе любимых сайтов клиента, я с радостью помогу вам в этом!

    Акцентирую внимание на то, что я дипломированный специалист. Для удобства общения предлагаю использовать Viber, Telegram или WhatsApp.

    Гарантирую своевременное выполнение работы - все будет просто летать, за 3 дня и еще 1 день понадобится на некоторые корректировки.

    Быстро нахожу нужную информацию и умею работать в режиме многозадачности.

    Фрилансеров много но качественно, вкладывая в это душу, сделаю вам сайт именно я.

    Начнём работу?

    Создание сайта на Tilda
    Примеры моих работ:
    http://playstudio.com.ua
    https://romantic.ua
    https://applehouse.shop
    https://www.witchbar.com.ua

  2. 373    1  0
    5 днів12 000 UAH

    Команда студії дизайну SOLASS веде постійне рекламне спостереження для більш ніж 20 компаній.
    Ми маємо величезний досвід у створенні веб-ресурсів різноманітних складності, від ланддинг-педж (посадові сторінки) до корпоративних сайтів, інтернет-магазинів і інформаційних порталів.

    Будемо раді співпраці!
    Портфолію можна переглянути на нашому сайті http://solass.com.ua
    Презентація інформації та робіт студії: http://solass.com.ua/reklama/solass.pdf

    З повагою ,
    Креативний директор
    Дизайн студії SOLASS
    Олег Говрас
    Команда студии дизайна SOLASS ведет постоянное рекламное сопровождение для более чем 20-ти компаний.
    Имеем огромный опыт в создании веб-ресурсов различной сложности, от лендинг-пейдж (посадочных страниц) до корпоративных сайтов, интернет-магазинов и информационных порталов.

    Будем рады сотрудничеству!
    Портфолио можно просмотреть на нашем сайте http://solass.com.ua
    Презентация информации и работ студии: http://solass.com.ua/reklama/solass.pdf

    С уважением,
    креативный директор
    студии дизайна SOLASS
    Олег Говрас

  3. 1935    97  4   8
    3 дні2500 UAH

    Добрий день .
    Готовий зробити.
    Професійно займаюся дизайном більше 20 років.
    Портфоліо в профілі Freelancehunt
    або на моєму сайті www.fesenko.com.ua
    Пишіть - обговорюємо вартість і умови роботи.
    Добрый день.
    Готов сделать.
    Профессионально занимаюсь дизайном более 20 лет.
    Портфолио в профиле Freelancehunt
    или на моем сайте www.fesenko.com.ua
    Пишите - обсудим стоимость и условия работы.

  4. 190    1  0
    2 дні2000 UAH

    Вітаємо Вас!Мені називають Володислав Крамаренко.Я займаюся розробкою сайтів, баннерів, листовок, буклетів, брошурів, презентацій і оформленням соц.мереж .Зверніть увагу!!!І!
    Моє портфоліо та відгуки на сторінці FREELANCE:
    HTTPS://freelance.ru/kram170290

    Посилання на кілька моїх робіт:
    - HTTPS://arma-da.ru
    - HTTPS://gpx-cargo.de
    - HTTP://kontorasmoke.ru
    - HTTPS://futurist1.webdeity.ru
    - HTTPS://comfort-black-sea.ru
    - http://d41020.hostru03.fornex.org/lemongras/

    Веб-сайти зроблені на Тильда:
    - HTTP://rieltgroup.ru
    - HTTPS://www.inviko.co
    - HTTP://semitresa.com
    - http://eva-eyelashes.ru/page7808222.html
    - http://чиста-корисна.рф/page8642172.html

    Давайте більш об'єктивно обговорюємо і наступаємо.
    до проекту.✅🔥⏬📌Я гарантую вам відповідальність і свіжість думки.Ми впевнені, що результат вам сподобається, і ми будемо з вами співпрацювати на постійній основі.З повагою Владислав!
    Здравствуйте !
    Меня зовут Владислав Крамаренко.
    Я занимаюсь разработкой сайтов, баннеров, листовок, буклетов, брошюр, презентаций и оформлением соц. сетей. ✅
    ВНИМАНИЕ!!!!🔥
    Моё портфолио и отзывы на странице FREELANCE: ⏬
    https://freelance.ru/kram170290

    Ссылки на несколько моих работ: 📌
    - https://arma-da.ru
    - https://gpx-cargo.de
    - http://kontorasmoke.ru
    - https://futurist1.webdeity.ru
    - https://comfort-black-sea.ru
    - http://d41020.hostru03.fornex.org/lemongras/

    Сайты сделаны на Тильда:
    - http://rieltgroup.ru
    - https://www.inviko.co
    - http://semitresa.com
    - http://eva-eyelashes.ru/page7808222.html
    - http://чистая-польза.рф/page8642172.html

    Давайте более предметно пообщаемся и приступим
    к проекту.
    Гарантирую Вам ответственность и свежесть мысли.
    Уверен, что результат Вам понравится и мы будем с вами сотрудничать на постоянной основе.

    С уважением, Владислав!

  5. 1226    87  6   6
    2 дні1700 UAH

    ▶Здоров’яЗацікавився Вашим проектом.Приклади на прохання.Зателефонуйте )

    З УВ.👍Андрій
    U.to / ZL2IFg
    Behance - Behance
    Більше робіт - Freelancehunt
    ▶ Здравствуйте. Заинтересовал Ваш проект. Примеры по запросу.

    👍 Обращайтесь)

    С ув. Андрей
    u.to/zL2IFg
    Behance - Behance
    Больше работ - Freelancehunt

  6. 583    8  0
    4 дні1745 UAH

    ОК ! Терміни, звичайно, невеликі – але зробити щось стійке можливе.

    Залежить від вас. Freelancehunt
    П. С Потрібні будуть референції, бажання та інше обговорювати негайно.
    Ок! Сроки конечно маловаты - но сделать что-то стоящее возможно.

    Зависит от вас. Freelancehunt
    P.S. Нужны будут референсы, пожелания и прочее обсудить сразу.

  7. 86  
    3 дні4000 UAH

    Доброго часу дня! Готовий взяти за Ваш проект. Досвід роботи виконання такого роду робіт існує. Мої роботи можна побачити в профілі, в описі до них присутня посилання на проект Behance. Чекаємо на зворотний зв'язок!
    Доброго времени суток! Готов взяться за Ваш проект. Опыт работы исполнения данного вида работ есть. Мои работы можете посмотреть в профиле, в описание к ним присутствует ссылка на проект Behance. Ожидаю Обратной связи!

  8. Ще 7 ставок приховано
  • Алёна З.
    29 квітня 2020, 21:41 |

    Вы же уже создали проект по смене дизайна этого сайта https://freelancehunt.com/project/peredelat-sayt-na-vordpresse/671921.html

  • Профіль видалено
    29 квітня 2020, 23:57 |

    заказчик уже 3 раза писал заявки на ханте и ни разу не выбрал исполнителя

  • Dimas Соловьев
    1 травня 2020, 18:29 |

    Ваня тебе что что приснилось. очнись

  • Ігор Кравець
    29 квітня 2020, 23:04 |

    Тут никак в такие сроки не уложится. Начать нужно с полного переосмыления структуры сайта. Тогда делать дизайн

  • Кэтэлина М.
    30 квітня 2020, 17:26 |

    Ещё и заявку отклонили по непонятным причинам. 😂 

  • Dimas Соловьев
    1 травня 2020, 18:29 |

    простите меня

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Дизайн сайтів

Зробити лендінг у конструкторі Weblium

У нас є готовий сайт: m1-project.com Під кожним продуктом є свій лендінг і логіка руху користувача. Потрібно зробити новий лендінг для нового продукту, можна використовувати готові сторінки і блоки з інших лендінгів, в основному буде відрізнятися лише контент. Ось посилання на…

Дизайн інтерфейсівДизайн сайтів ∙ 3 ставки

Відредактувати дизайн

Вітаю. Є дизайн, недороблений до фіналу. Без урахування, що авто можуть бути різного кольорву. В тому числі і чорні. Адптувати поточний дизайн під авто різного кольору, або обклеяними у різному стилі. png автівок можна взяти просто з гугла, але звичайні, а не…

Дизайн інтерфейсівДизайн сайтів ∙ 18 ставок

Створення лендінгу у сфері HR

Створення лендінгу з метою надання інформації про вакансії у сфері HR, зокрема посади менеджера по роботі з клієнтами, дірект менеджера та HR. Лендінг має бути привабливим, легким для сприйняття та зручним для взаємодії. Лендінг має бути на weblium

Веб-програмуванняДизайн сайтів ∙ 14 ставок

Потрібен дизайн та верстка статичного шаблону інвойсу

Привіт! Потрібно зробити дизайн інвойсу по прикладу вкладеного файлу, тільки з гарним оформленням в брендових кольорах, із логотипом та додатковою інформацією про компанію. По закінченню проекту нам потрібно Figma-файл, верстка HTML, CSS.

Дизайн сайтів ∙ 8 ставок

Дизайн сайту

Потрібно зробити красивий редизайн сайту з новим логотипом, вітається досвід у розробці дизайну для CRM. Будь ласка, вказуйте реальну вартість проекту Дизайн старого сайту:

Дизайн інтерфейсівДизайн сайтів ∙ 36 ставок

Замовник
Dimas Соловьев
Україна Одеса  37  0
Проєкт опублікований
3 роки тому
686 переглядів