Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Дизайн татуювання рукавичок

Translated2000 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Татьяной Рыжовой

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Все нереально добре. Зверніть увагу, від цього ескізу був ентузіазм не тільки я, але і люди, які допомагали визначити. Рекомендуємо до співпраці.

Відгук фрилансера про співпрацю з Владиславом Горошко

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Дякую за довіру, для художника це важливо. Прибутковий тз, все вчасно, зв'язок на рівні)

  1. 6274
     91  1

    3 дні2500 UAH

    Вітаємо, готові розробити до 3 варіантів рішення ескізу.
    Зверніться до нас.
    Здравствуйте, готова разработать до 3 вариантов решения эскиза.
    Обращайтесь.

    Техніка не лагає, голова не болить, форс-мажори не про мене. Гарантую якісні авторські ілюстрації, висококваліфіковану допомогу і турботу. Все буде Україна!

  2. 6970    86  0
    Переможець4 дні2000 UAH

    Привіт, я великий любитель і володар тату, я можу зробити для вас гармонійний ескіз. У обличчі покажу, що з останнього робила (як раз один за орнаментом-блекверку, а другий реалізм, методом колажування) Всі зводимо об’єднано, без проблем.
    Привет, я большой любитель и обладатель тату, смогу сделать для тебя гармоничный эскиз. В личку покажу что из последнего делала (как раз один по орнаменту-блекверку, а второй реализм, методом коллажирования) Все сведем воедино, без проблем.

  3. 116  
    4 дні1000 UAH

    Добрий день, я захоплююся графічною роскошкою в стилі трайбл і скандинавської візи, а також малюю ілюстрації в стилі семи-реалізму. Буду з радістю обговорювати детальніше і зробити для вас кілька есказів, за якими зможете зрозуміти, чи задовольняє вас моя стилістика і т.д.
    Добрый день, увлекаюсь графической росписью в стиле трайбл и скандинавской вязи, а также рисую иллюстрации в стиле семи-реализм. Буду рада обсудить подробнее и сделать для вас несколько эскизов, по которым сможете понять, устраивает ли вас моя стилистика и прочее.

  4. 938    10  0
    3 дні1500 UAH

    Вітаю вас, моє ім'я Володимир, і я готовий вам допомогти! Надішліть мені у особистий лист фото того, що вже є. У профілі є портфоліо, якщо потребує скину ще роботи. Чекаємо на Ваші повідомлення, заздалегідь дякую!)
    Здравствуйте, меня зовут Владимир и я готов Вам помочь! Скиньте мне в личное сообщение фото того что уже имеется. В профиле есть портфолио, если потребуется скину еще работы. Жду вашего сообщения, заранее благодарен!)

  5. 295    3  0
    3 дні1500 UAH

    Добрий день Владислав. Розглянемо ваш проект якомога детальніше і приведемо так важливу справу до ідеалу. Будемо раді працювати з вами.
    Добрый день, Владислав. Разберем ваш проект как можно детальнее и доведем столь важное дело до идеала. Буду рада с вами работать

  6. 570    3  0   1
    5 днів3000 UAH

    Добрий день .
    Працюю в графіку. Після уточнення Вашого ТЗ,можемо коректувати терміни та ціну проекту.
    Моє портфоліо :
    HTTPS://garde.artstation.com/
    Добрый день.
    Работаю в графике. После уточнения Вашего ТЗ,смогу скорректировать сроки и цену проекта.
    Мое портфолио:
    https://garde.artstation.com/

  7. 498    29  4   1
    3 дні1500 UAH

    Здоров’я Я дуже люблю тематику тату, у мене є кілька, набитих по моїм ескізам. Існує досвід малювання ескізів не тільки для себе, але і на замовлення, добре знаю основи композиції, маю хороший смак і здатність красиво поєднувати всі елементи в один гармонійний рукав. Як раз нещодавно виконував замовлення з малювання богів різних пантеонів, так що римська/грецька міфологія ще дуже свіжа в моїй пам’яті. Приступити готова хоча і сьогодні, враховуючи всі бажання)
    Ціна обговорюється, приклади робіт у портфоліо: http://dlisart.tilda.ws/
    Здравствуйте. Очень люблю тематику тату, у самой есть несколько, набитых по моим эскизам. Есть опыт рисования эскизов не только для себя, но и на заказ, отлично знаю основы композиции, обладаю хорошим вкусом и смогу красиво совместить все элементы в один гармоничный рукав. Как раз недавно выполняла заказ по рисованию богов разных пантеонов, так что римская/греческая мифология еще очень свежа в моей памяти. Приступать готова хоть сегодня, учту все пожелания)
    Цена обсуждаема, примеры работ в портфолио: http://dlisart.tilda.ws/

  8. 849    13  0
    1 день1000 UAH

    Добрий день) зацікавився Ваш проект, з радістю працюю над ним, чи можна фото тату?
    Добрый день) заинтересовал Ваш проект, с радостью поработаю над ним, можно ли фото тату?

  9. 507    1  0
    4 дні2000 UAH

    Вітаємо Вас, Владислав Зацікавився Вашим проектом, хотів би побачити вже існуючі татуювання та обговорити деталі в особистих повідомленнях. Існує досвід створення ескізів, в минулому була татуювання. Будемо раді співпрацювати!
    Здравствуйте, Владислав! Заинтересовал Ваш проект, хотелось бы увидеть уже имеющиеся татуировки и обсудить детали в личных сообщениях. Есть опыт создания эскизов, в прошлом била татуировки. Буду рада сотрудничеству!

  • Олег А.
    11 серпня 2020, 14:03 |

    Показуйте тату)

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Ілюстрації та малюнки

Ілюстрації/Патерни для Одягу (Худі)

Шукаємо творчого ілюстратора, який створить класні патерни для худі. Приклад: https://theoodie.co.uk/collections/original-oodies Нам потрібно перемалювати деякі існуючі малюнки + придумати нові ідеї або втілити існуючі. Портфоліо обов'язково.

Ілюстрації та малюнки ∙ 15 ставок

Створення високоякісних динамічних візуалізацій до медитації

Створення високоякісних динамічних візуалізацій до медитації ось приклад https://www.youtube.com/live/sIaW7XVakX0?si=dL568IbgPeoTR-b7 У відгуку обов'язково вказуйте 1. Ціну за творення однієй візуалізації 2. Посилання на приклади ваших схожих робіт 3. Напишіть яким софтом…

АнімаціяІлюстрації та малюнки ∙ 5 ставок

Ілюстратор

777 UAH

Шукаю ілюстратора малювати якісні і чіткі ескізи, і потім розфарбовувати як на прикладах. Треба вміти змальовувати з ориганіла з великим процентом схожості, також треба знати анатомію тіла і загалом вміти малювати-розфарбовувати лиця як на одному з прикладів в посиланні. Ціна…

Ілюстрації та малюнки ∙ 2 ставки

Обкладинка розмальовки для дітей

Привіт,мій майбутній помічник! Я шукаю талановитих фрілансерів для допомоги з різними проектами, включаючи дизайн обкладинок книг та верстування тексту Обсяг робіт: Дизайн обкладинок книг: Шукаю творчих осіб, які можуть створити привабливі (одразу чіпляють з першого погляду…

Ілюстрації та малюнкиРедагування та коректура текстів ∙ 13 ставок

Листівка для друга

785 UAH

Подарунковий сертифікат для друга. Сертифікат на зміну кольору його раритетного автомобіля. Друг поруч з автомобілем іншого кольору.

Ілюстрації та малюнки ∙ 8 ставок

Замовник
Проєкт опублікований
3 роки тому
132 перегляди