Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Email-маркетолог для відправлення

Translated2525 UAH

Відгук замовника про співпрацю з фрилансером

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Дуже добре виконано завдання. Рекомендуємо до співпраці, працювати одне задоволення!

Відгук фрилансера про співпрацю з Віктором Мачальським

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Четкое задание, заказчик всегда на связи, рекомендую!

Профіль видалено | Сейф Сейф

  1. Никита Поляк MARKETORIUM Agency
    819    6  0
    1 день800 UAH

    Вітаю вас Віктор!Я професійно займаюся електронною маркетингом більше 13 років і працюю в команді агентства Marketorium.Однією з особливостей нашої роботи є те, що ми не просто робимо механічну роботу з оптимізації сайту, а відстежуємо саме прибуток клієнтів і відновлюваність інвестицій у маркетинг (ROMI).Саме тому, спочатку маркетолог з більш широким стратегічним баченням повинен спілкуватися з вами, щоб зрозуміти, як оптимально використовувати поштовий маркетинг для забезпечення кінцевого результату.Якщо Ви напишете мені свої контакти, щоб я міг передати колегам, то ми будемо раді допомогти Вам не просто відправлення, а отримати максимальну прибуток за допомогою інструментів цифрового маркетингу.Чому варто співпрацювати з агентством?1 .Електронний маркетинг є одним з наших профільних напрямків.Вашим проектом будуть займатися вузькопрофільні фахівці, які мають доступ до передових технологій і регулярно працюють в цьому напрямку з великою кількістю різних проектів.Таким чином, ми можемо надати кращі результати.2 .Ми, як агентство, офіційні партнери (а деякі і підрядники) найпопулярніших послуг відправлення.Відповідно, наші фахівці першими дізнаються про оновлення в сервісі і впроваджують нові можливості в роботу.3 .У 2019 році (свіжішого рейтингу поки немає) сервіс відправлення SendPulse проводив рейтинг агентств і ми увійшли в ТОП-3 по всьому Рунету, як краща агентство електронної пошти маркетингу.Будемо чекати Вашого повідомлення.
    Здравствуйте, Виктор!
    Я профессионально занимаюсь e-mail-маркетингом уже более 13-х лет и работаю в команде агентства Marketorium.
    Одной из особенностей нашей работы является то, что мы не просто делаем механическую работу по оптимизации сайта, а отслеживаем именно прибыль Клиентов и окупаемость инвестиций в маркетинг (ROMI). Именно поэтому, сначала маркетолог с более широким стратегическим видением должен пообщаться с Вами, чтобы понять, как оптимально использовать mail-маркетинг для обеспечения конечного результата.
    Если Вы напишите мне свои контакты, чтобы я мог передать коллегам, то мы будем рады помочь Вам не просто рассылку, а получить максимальную прибыль используя инструментов digital-маркетинга.
    Почему стоит работать с агентством?
    1. E-mail маркетинг является одним из наших профильных направлений. Вашим проектом будут заниматься узкопрофильные специалисты, имеющие доступ к передовым технологиям и регулярно работающие в данном направлении с большим количеством разных проектов. Соответственно мы можем предоставить лучшие результаты.
    2. Мы, как агентство, официальные партнеры (а некоторых и подрядчики) наиболее популярных сервисов рассылок. Соответственно наши специалисты первыми узнают об обновлениях в сервисе и внедряют новые возможности в работу.
    3. В 2019 году (более свежего рейтинга пока нет) сервис рассылки SendPulse проводил рейтинг агентств и мы вошли в ТОП-3 по всему Рунету, как лучшее агентство e-mail маркетинга.
    Буду ждать Вашего сообщения.

  2. 292    2  0
    1 день200 UAH

    Добрий день .Є досвід у створенні промо-посилання, написання продаючих текстів для рекламної електронної пошти, створення структури і дизайну листа.☑Надішлю касети своїх робіт по електронній пошті.✔Для спілкування звертайтеся до ЛС.😀
    Добрый день.

    ☑ Есть опыт в создании промо-рассылок, написания продающих текстов для рекламной имейл-рассылки, создания структуры и дизайна письма.

    ✔Предоставлю кейсы своих работ по имейл-рассылке.

    Для связи пишите в ЛС 😀

  3. 423    8  0
    7 днів1500 UAH

    Здоров’я
    Досвід керівника студії копірайтингу та електронного маркетингу. Налаштування та ведення посилань від А до Я. Працюю з більшістю поштових служб.
    Приклади листів є в портфоліо, або відправляю за запитом.
    Вартість налаштування сервісу, шаблону та першого відправлення зазначена в ставці. Про подальшу співпрацю обговорюється.
    Напишіть, якщо є уточнюючі питання.
    Дякую вам!
    Здравствуйте.
    Опыт руководителя студии копирайтинга и email-маркетинга. Настройка и ведение рассылок от А до Я. Работаю с большинством почтовых сервисов.
    Примеры писем есть в портфолио, или отправлю по запросу.
    Стоимость настройки сервиса, шаблона и первой рассылки указана в ставке. Дальнейшее сотрудничество обсуждается..
    Напишите если есть уточняющие вопросы.
    Спасибо!

  4. 177  
    2 дні990 UAH

    «Добрий день, я працюю з Mailchimp 4 роки.

    Налаштування облікового запису - 20$
    Повідомлення (дизайн + налаштування аудиторії та відправлення) - 15$
    Добрый день, работаю с Mailchimp 4 года.

    Настройка аккаунта – 20$
    Рассылка (дизайн + настройки аудитории и рассылки) – 15$

  5. 151  
    1 день300 UAH

    Я не буду говорити, як інші я кращий візьміть мене тітка і тд немає я просто хочу сказати я на тому ж рівні, як вони, але просто не називаю себе професіоналом так що я гордістю візьму ваш замовлення і чекаю вас в лс сподіваюся, ми будемо працювати
    Я не буду говорить как другие я лучший возьмите меня тетете и тд нет я просто хочу сказать я на таком же уровне как они но просто не називаю себя профи так вот я срадостью возьму ваш заказ и жду вас в лс надеюсь мы сработаемся

  6. Ще 2 ставки приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії E-mail маркетинг

Налаштування mailchimp

555 UAH

Привіт) Я шукаю людину, яка зможе зробити легку автоматизацію мейлчимпа для розсилки листів нашим клієнтам.

E-mail маркетинг ∙ 2 ставки

Прискорити процес прийому листів на google mail

Привіт, Я створив пошту на хостингу, все працює, але є проблема, що листи в Google відображаються з затримкою в одну годину! Як мені виправити цю ситуацію, щоб листи приходили кожну хвилину, коли мені відправили! Листи, які я відправляю, відправляються миттєво. Дякую велике!

E-mail маркетинг ∙ 4 ставки

Зібрати базу email (туризм)

Зібрати базу email приватних садиб (не готелі та бази відпочинку) зеленого туризму у наступних областях: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Житомирська, Запорізька, Київська, Кіровоградська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Харківська, Херсонська,…

E-mail маркетингЗбір інформації ∙ 12 ставок

Налаштувати відправку листів клієнтам для залишення відгуків

Чеський сайт https://grodiy.cz/, опенкарт 3.0.3.7 Є акаунт MailChimp Потрібно, щоб покупцям приходили автоматичні розсилки з запитаннями та пропозицією залишити відгук, підписатись на сторінки та іншого маркетингово характеру

E-mail маркетингІнтернет-магазини та електронна комерція ∙ 6 ставок

Менеджер SendPulse

1. Налаштування та створення шаблонів: - Розробка ефективних та привабливих дизайнів для електронних листів. - Створення адаптивних шаблонів, щоб вони коректно відображалися на всіх пристроях. - Використання маркерів та змінних для персоналізації контенту в електронних…

E-mail маркетинг ∙ 1 ставка

Замовник
Віктор Мачальський Mviktor
Україна Тернопіль  139  0
Проєкт опублікований
3 роки тому
53 перегляди
Мітки
  • email письма
  • e-mail письма