Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Англійська розмова

Translated1200 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Светланой Фееш

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Світлана талановитий вчитель і може добре знайти підхід до дитини. Моєму синові дуже подобається заняття зі Світлоною!!І!

Відгук фрилансера про співпрацю з Sergey Zemlyak

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Сергій завжди на зв'язку. Ясно і чітко ставиться завдання. Рекомендуємо до співпраці!

  1. 1817    67  1   5
    3 дні1200 UAH

    Сергій, вітаю вас

    Проведемо цікаві заняття з книг Simple vocabulary and grammar + New Challenges. Усі матеріали подаю в PDF. Ми будемо писати, читати і багато говорити, приділяючи увагу вимозі. Домашні завдання не нудні, а з фільмами, мультиками і літературою.

    Моя англійська: C1 + рік спілкування з native. І так, моя мама вже 15 років займається репетитором, тому про будівництво занять знаю більше, ніж достатньо. Перевірте мої знання мови пропоную по телефону або в Skype. І діти люблять)

    Напишіть .
    Сергей, здравствуйте

    Проведу интересные занятия по книгам Simple vocabulary and grammar + New Challenges. Все материалы предоставлю в PDF. Будем писать, читать и много говорить, уделяя внимание произношению. Домашние задания не скучные, а с фильмами, мультиками и литературой.

    Мой английский: С1 + год общения с native. И да, моя мама уже 15 лет занимается репетиторством, потому о построении занятий знаю более чем достаточно. Проверить мое знание языка предлагаю по телефону или в скайпе. Ну и детей обожаю)

    Пишите.

  2. 148  
    31 день2326 UAH

    Добрий день !
    Я є репетитором англійської мови. Пропонуємо Вам свої послуги, вартість 1 заняття – 250 рублів/год. Заняття спрямовані на розвиток розмовних навичок, проводяться виключно англійською мовою. Є іноземна практика, пів року жила в Лондоні, проходила курси з підвищення навичок англійської мови. Освіта перекладача. Для зручності ви можете написати на: [email protected], таким чином я зможу Вам швидше відповісти. Добрий день !
    Добрый день!
    Я являюсь репетитором английского языка. Предлагаю Вам свои услуги, стоимость 1 занятия-250 рублей/час. Занятия нацелены на развитие разговорных навыков, проводятся исключительно на английском языке. Имеется иностранная практика, пол года жила в Лондоне, проходила курсы по повышению навыков английского языка. Образование переводческое. Для удобства можете написать на почту: [email protected], таким образом я смогу Вам быстрее ответить. Хорошего дня!

  3. 1 ставку приховано
  • Сергій Євтух
    6 жовтня 2019, 10:54 |

    попробуйте сервис italky. com, там можно заниматься с нейтив спикерами, огромный выбор преподавателей.

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Англійська мова

Зняти розмовне відео на англійській мові

500 UAH

Потрібно декілька розмовних відео на англійській мові від різних людей. Тематика - професійне онлайн навчання Текст я надам. Довжина відео до 1 хв. Зйомка себе на телефон.

Англійська моваПослуги диктора ∙ 6 ставок

Переклад каталогу з англійської на українську мову.

Добрий день. Необхідно перекласти з англійської на українську мову каталог в форматі pdf, якщо потрібно підкорегувати для подальшого друку. Переклад необхідно зробити в наданому файлі. Наразі необхідна вартість такої роботи від неї буде залежити актуальність. Термін виконання до…

Англійська моваРедагування та коректура текстів ∙ 20 ставок

Переклад технічних документів зі сфери будівництва

Потрібно перекласти з української мови документи на англійську, це проєкти на різні локації будівництва. Загалом є 66 файлів для перекладу по 40-45 сторінок кожний, але почнемо із 1го (прікріплений). Має бути в такому ж форматуванні як і укр версія.

Англійська моваПереклад текстів ∙ 16 ставок

Translate текст в документах World с английської мови на Українську

Потрібно перекласти текст з англійської мови на українську, рекламні проспекти зберігаючи стилістику документа, всього 11 аркушів формату А4. Формат документа Word. Приклад у вкладенні.

Англійська мова ∙ 35 ставок

Потрібен перекладач з рівнем Англійської С1-С2 для перекладу в зум

Ми займаємося продажем своїх диджитал послуг з привертання клієнтів для нерухомості з гугла та інстаграм. Зараз нам потрібен перекладач, який може в онлайн режимі з нашим російськомовним спеціалістом вести переговори з клієнтом. Роль перекладача, швидко і точно передати…

Англійська моваПереклад текстів ∙ 2 ставки

Замовник
Sergey Zemlyak
Німеччина Німеччина  4  0
Проєкт опублікований
4 роки тому
122 перегляди