Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Я шукаю копіратора/рерайтера з знаннями агрохімії та фізіології рослин.

Translated698 UAH

Додатки 10

Перегляд додатків доступний тільки зареєстрованим користувачам.

Результати роботи

Перегляд вкладень доступний тільки зареєстрованим користувачам.

Відгук замовника про співпрацю з Володимиром Павловичем

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Це наш перший досвід співпраці з фрілансером Володимиром. Тема у нашої фірми складна, потрібно мати конкретні знання в аграрному секторі. Я вважаю, що робота була виконана з хорошим якістю. В договірний термін. Ми плануємо продовжити співпрацю.

Профіль видалено | Сейф Сейф

Відгук фрилансера про співпрацю з замовником

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Дуже хороший, адекватний, точний замовник. Все було зроблено їм на високому рівні, чітко і вчасно. Рекомендуємо до співпраці!

  1. 1596    253  41   12
    Переможець1 день698 UAH

    Вітаємо Вас! Готов співпрацювати з вами за вашим проектом, є величезний досвід написання статей, в тому числі на агротематику, знання теми, скасована грамотність, точне виконання ТЗ. Ціна за 1000 см. - 40-50 грн (від 100 до 120 руб.) Працює через сейф. Будь ласка, я буду раді співпрацювати з вами, дуже цікава тема для мене!
    Здравствуйте! Готов сотрудничать с вами по вашему проекту, есть огромный опыт написания статей, в том числе на агротематику, знание темы, отменная грамотность, точное исполнение ТЗ. Цена за 1000 сим. - 40-50 грн. (100-120 руб.) Работаю через Сейф. Обращайтесь, буду рад сотрудничеству с вами, очень интересная тема для меня!

  2. 469    29  0   1
    14 днів6000 UAH

    Вітаю вас, Марія
    Я бачу, що ви хочете виконавця з Росії, але на цій біржі в основному фрілансери з України.
    Чому я роблю ставку на Ваш проект? Я знайомий з аграрною темою, по освіті економіст і тому добре розумію потребу вашої цільової аудиторії в кращому і найбільш вигідному стимуляторі зростання. Шість років журналістського досвіду дозволяє мені писати статтю, яку приймуть до публікації не тільки тому, що заплачено, а потім люди будуть зачислюватися статтю про «Вігор форте». Це дуже важливо, адже розмір статті невеликий, а якщо людина перестає читати з причини «не цікаво», то не має значення, наскільки вигідна пропозиція далі, він все ж нічого не купить.
    Здравствуйте, Марина.
    Вижу, что хотите исполнителя из России, но на этой бирже в основном фрилансеры из Украины.
    Почему я делаю ставку на Ваш проект? Я знаком с аграрной темой, по образованию экономист и потому отлично понимаю потребность вашей целевой аудитории в лучшем и самом выгодном стимуляторе роста. Шестилетний журналистский опыт позволяет мне написать статью, которую примут к публикации не только потому что заплачено, потом же люди будут зачитываться статьёй о "Вигор форте". Это очень важно, ведь размер статьи немаленький, а если человек бросит читать по причине "неинтересно" то не важно насколько выгодное предложение дальше, он всё равно ничего не купит.

  3. 50    1  0
    1 день100 UAH

    Здоров’я Я працюю у сфері копірайтингу більше 7 років. Пишу великі обсяги на день – близько 50 тисяч. і символів. Готова до довготривалого співробітництва!
    Здравствуйте. Я работаю в сфере копирайтинга более 7 лет. Пишу большие объемы в день – около 50 тыс. символов. Готова к длительному сотрудничеству!

  4. 138    3  0
    1 день1000 UAH

    Добрий день ! Будемо раді допомогти. Біолог з освіти. Дипломна робота з фізіології рослин. Готова обговорити умови роботи.
    Добрый день! буду рада помочь. Биолог по образованию. Дипломная работа по физиологии растений. Готова обсудить условия работы.

  5. 712    43  0
    3 дні698 UAH

    Вітаємо Вас! У мене є філософське виховання. Працюю копіютором 4 роки. Я – керівник контент студії «Красива мозаїка». Приклади роботи дивіться в портфоліо. Напишіть якісні та цікаві статті для Вас. Вивчення проводить редактор з 10-річним досвідом.
    Вартість за 1000 Збп - 90 рублів.
    Терміни - приблизно 3 дні.
    Зателефонуйте, я буду радий допомогти!
    Здравствуйте! Имею филологическое образование. Работаю копирайтером 4 года. Я - руководитель контент студии "Красочная Мозаика". Примеры работ смотрите в портфолио. Напишу качественные цепляющие и интересные статьи для Вас. Вычитку проводит редактор с 10-летним опытом.
    Стоимость за 1000 збп - 90 рублей.
    Сроки - примерно 3 дня.
    Обращайтесь, буду рад помочь!

  6. 4651    341  0
    3 дні872 UAH

    Здоров’я Ми створюємо якісний контент. Досвід роботи – 6 років. 1000 знаків - 100 рублів.

    Моє портфоліо - http://best-content.com.ua/portfolio/.

    З повагою .
    Здравствуйте. Я создаю качественный контент. Опыт работы - 6 лет. 1000 знаков - 100 рублей.

    Мое портфолио - http://best-content.com.ua/portfolio/.

    С уважением.

  7. Ще 3 ставки приховано
  • Володимир Павлович
    29 червня 2018, 17:16 |

    Марина, требования к уникальности до 100% или можно меньше?

  • Профіль видалено
    2 липня 2018, 9:13 |

    Добрый день. Наверное 100% уникальности добиться едва ли возможно.

  • Владислав Диваков
    3 липня 2018, 1:31 |

    Наверное, и незачем. Как я понял, главной будет публикация в журнале, а на сайте в рубрике "пресса о нас".

  • Профіль видалено
    4 липня 2018, 11:24 |

    Да, все так


  • Владислав Диваков
    30 червня 2018, 23:33 |

    А почему в актах указано ООО "Агростар"?

  • Профіль видалено
    2 липня 2018, 9:07 |

    Добрый день. "АгроСтар" - одно из наших подразделений, продающая организация.

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Копірайтинг

Копірайт 32 англ статей

Потрібен недорогий копірайтер для гест постів на англійській мові. Є 16 сайтів під гест постинг. Для кожного потрібно придумати по 2 теми для статей, які будуть пов'язувати тематику сайту-донора і нашого сайту. Погодити зі мною ці теми. Написати статті по 750 слів, вставити в…

Копірайтинг ∙ 15 ставок

Написання текстів (опис для товару) для відеооглядів

потрібно писати 4-5 текстів в день, для відеооглядів товару інтернет магазину металоріжучого інструменту та оснастки , бажано мати базове в даній сфері , тривалість відео в середньому 2 хвилини або 1300-1500 символів, приклади відео та сайт прикріплю в тексті.

КопірайтингНаписання сценаріїв ∙ 11 ставок

Управління профілем на Facebook та Instagram

3923 UAH

Адміністрування профілю в Фейсбуці та Інстаграмі рієлтора міжнародної нерухомості Рерайтинг, рілсы, публікації матеріалів

КопірайтингРерайтинг ∙ 11 ставок

Контент-менеджер/копірайтинг

Необхідні послуги копірайтера, проект - студія Йоги, https://yogalaxy.com.ua Що є? - SEO-ядро; - Місія та цінності; - ЦА; - Аналіз конкурентів; - Tone of voice; - SEO-стратегія; - цілі по блогу. Будь ласка, вказуйте вартість послуг за кількість символів, дякую.

Копірайтинг ∙ 31 ставка

Копірайтер під проект

500 UAH

Проект - новинний канал / блог з напрямком ізотерика канал - Instagram Технічна складова ТЗ: написати 3 пости і під них розклад під story 5/7 Проект складається з певних етапів Ціль першого етапу : - набір аудиторії через максимально тригерні теми і таємничість (що дуже…

КопірайтингНаписання сценаріїв ∙ 16 ставок

Замовник
Профіль видалено


Проєкт опублікований
5 років тому
132 перегляди