Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Ищу специалиста для настройки рекламы в Facebook


  1. 210  
    1 день1300 UAH

    Добрый вечер! Работаю с рекламой на Facebook 2 года с широко разнообразными проектами. Ваша целевая придельно-ясна и настроить рекламу на нее не составит труда, но также нужно настроить ремаркетинг на сайте, т.к. множество мужчин сначала проводят анализ цен на сайтах, а после делают покупку, поэтому ремаркетинг нам необходим для того чтобы преследовать нашего целевого клиента предлагая ему спец. предложение. Можно проработать дальнейшую маркетинговую стратегию. Работаю от себя, поэтому цены демократичны.

    Если Вам интересно сотрудничество пишите Skype: fanat.vika23 или звоните 0999495870.

  2. 4926    166  1   4
    7 днів700 UAH

    Здравствуйте, Виталий! Можем настроить рекламу для лидов на facebook. В отличие от других типов рекламы, реклама для лидов содержит форму, которая позволяет Вашим клиентам выразить заинтересованность в продукте компании, предоставив свои данные, чтобы Вы могла связаться с ними. Мы создаем и оформляем страницу, стоимость - 700 грн. Настройка рекламы - 1200 грн. Работаем с заключением договора или через Безопасную сделку. Удобные варианты оплаты. Весь пакет документов.
    В дальнейшем можем помочь с другими видами рекламы в соц.сетях.
    Наши работы: https://inmark.com.ua/portfolio/
    Кроме этого сайта, с нами можно связаться по
    телефонам: +380502520568 , +380975870731
    почта: [email protected]
    сайт: https://inmark.com.ua/

  3. Ще 5 ставок приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Реклама у соціальних медіа

Реклама ательє в соц мережах.

Потрібно зробити рекламу для ательє в соціальних мережах.- інстаграм, ФБ, і/ або можливо Google adds,- я не знаю як буде краще, пропонуйте свої варіанти реклами - є сайт на англійській мові - Ательє займається ремонтом одягу- весна, літо. працює цілий рік. Після реклами буде…

Просування у соціальних мережах (SMM)Реклама у соціальних медіа

Middle, Senior PPC Specialist (Google, Facebook, part/full-time)

8498 UAH

Ми — маркетингове агентство M&M's, спеціалізуємося на управлінні трафіком у Google та Meta для наших західних клієнтів. Наша головна напрямковість — це лідген та еком проєкти. У зв’язку із постійним зростанням нашої діяльності, ми шукаємо нового члена команди, який хоче…

Контекстна рекламаРеклама у соціальних медіа

Створення сторінки на вікі

500 UAH

Шукаю людину, яка зможе створити сторінку на вікі або пояснити, як це робиться, в англомовній версії. Не для людини, а для стартапу. Потрібно для якісного беклінку з вікі на наш ресурс, щоб підняти довіру до сайту. Ціна обговорюється в межах розумного за цю роботу.

Просування у соціальних мережах (SMM)Реклама у соціальних медіа ∙ 1 ставка

Налаштування реклами в Facebook Ads

Добрий день, шановні фахівці. Потрібно налаштувати рекламний обліковий запис для Фейсбук. Проблема полягає в наступному. Ми купили хороші прогріті облікові записи. Але на етапі прив'язки картки вибиває помилку і пише, що на обліковий запис накладені обмеження. Працювали з…

Просування у соціальних мережах (SMM)Реклама у соціальних медіа ∙ 20 ставок

Інстаграм відгуки

850 UAH

У пошуках людини, у якої є багато Інстаграм аккаунтів. Потрібно написати відгуки в дірект на англійській мові. Текст можу надати, Деталі обговоримо особисто.

Контент-менеджерРеклама у соціальних медіа ∙ 7 ставок

Замовник
Yevhen Vitalii Demydiuk Projekt
Україна Львів  35  0
Проєкт опублікований
6 років тому
62 перегляди