Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Исправить/дополнить название населенных пунктов Украины- 31000 записей

1000 UAH

  1. 272  
    3 дні1000 UAH

    Здравствуйте. Сроки и стоимость прикрепила. Выполню качественно, смогу приступить к работе в воскресенье и в понедельник вечером будет готово. Всегда на связи, промежуточные итоги по работе могу скидывать. С уважением, Оксана.

  2. 1 ставку приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Редагування та коректура текстів

Перекладач з італійської на українську чи російську і навпаки .

new
1000 UAH

Доброго дня ! Мене звати Інна . Я вільно володію італійською мовою . Буду рада допомогти з перекладом з італійської на українську чи російську і навпаки . Працюю перекладачем 5 років , усна розмова та письмо . Дякую.

Переклад текстівРедагування та коректура текстів ∙ 1 ставка

Робота з контентом сайта сервіса доставки їжі

new

1. Не оптимізовані тайтли - занадто багато символів чи дублюються. 2. Не оптимізовані дескріпшини, дублювання 3. Мова сайту російська, але деякий текст написаний українською. 4. Пропущений опис бренду на сайті або не унікальний 5. Не всюди прописаний опис товарів, а де…

Контент-менеджерРедагування та коректура текстів ∙ 10 ставок

Перенести договор с pdf в docx ( word)

new
500 UAH

Есть файл договор в формате pdf , его нужно перенести в формат ВОРД , на моем бланке ( скину в переписке) договор 8 страниц ( скинку в переписке ) НУЖНО СЕГОДНЯ

Редагування та коректура текстівРерайтинг ∙ 9 ставок

Структура курсу космітології

new

Є курс, який розділений на Теорію і Практику, загальною тривалістю 4 місяців, потрібно скоротити його до 2-3 місяців , і уроки до години - півтора, і надати це в структурованому з заголовками, темою уроків , домашніми завданнями, і структурою курсу.

НавчанняРедагування та коректура текстів ∙ 13 ставок

Вичитка 50 текстів слотів

new
2000 UAH

Вичитка описів слотів англійською. Тексти згенеровані штучним інтелектом. Задача - знайти помилки, які часто є шаблонними. Редагування відбувається в google doc, флоу перевірки надамо і після ознайомлення з флоу влаштуємо кол в зумі чи гугл міт, якщо виникнуть запитання.

Редагування та коректура текстів ∙ 12 ставок

Замовник
Alex Alexandrov MKPHP
Україна Україна  67  0
Проєкт опублікований
4 роки тому
60 переглядів