Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Контент для сайту

Translated200 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Юлією Великохатько

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Дякуємо за історію!

Будемо звертатися ще

Відгук фрилансера про співпрацю з Андреем Роговским

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Андрій – приємний замовник. Співпраця була короткою, але цікавою. Вимоги були зрозумілими, оплата своєчасна. Було раді співпрацювати.

  1. 9111
     205  4

    4 дні1500 UAH

    Добрий день . Я напишу для вас цікаві тексти за максимально короткий термін. Гарантуємо високу унікальність і острий сюжет.
    Спочатку я можу написати пробний текст.
    Добрый день. Напишу для вас интересные тексты за максимально сжатые сроки. Гарантирую высокую уникальность и острый сюжет.
    Сперва могу пробный текст написать.

  2. 530    7  0
    Переможець2 дні200 UAH

    Добрий день Андрій!

    Мені називають Юлія. Зацікавився вашим проектом, так як Ця тема стосується мене безпосередньо. У мене була моя компанія - організатор міжнародних конференцій і форумів. Але в березні 2020 року бізнес змушений був відмовитися через карантин. Все це відомо - закриття офісу, скорочення співробітників...
    Я займаюся бізнесом з 2013 року. Тому я можу говорити мовою, зрозумілою власникам. Сподіваюся, статті будуть цікавими.

    Будемо раді виконати тестову задачу.

    З повагою ,
    Юлія Великахатько
    Добрый день, Андрей!

    Меня зовут Юлия. Заинтересовал Ваш проект, т.к. эта тема касается меня непосредственно. У меня была своя компания - организатор международных конференций и форумов. Но в марте 2020 бизнес пришлось свернуть из-за карантина. Все это знакомо - закрытие офиса, сокращение сотрудников....
    Я занимаюсь бизнесом с 2013. Поэтому могу говорить на языке, понятном собственникам. Обещаю, статьи будут интересными.

    Буду рада выполнить тестовое задание.

    С уважением,
    Юлия Великохатько

  3. 578    64  5   1
    3 дні1500 UAH

    Добрий день . Я не буду довго писати про себе. Якщо буде цікаво, ви завжди зможете прочитати мій резюме. Я часто працюю в стилі сторительлінг, буквально минулого тижня закрила подібний замовлення. І, крім того, я сам колишній ФОП, який зазнав краху від рук контрольних структур. Тема близька ;)
    Пропонуємо оформити спочатку один замовлення на один текст, щоб зрозуміти задоволення співпрацею. Будемо раді побачити Ваше повідомлення, все добре!
    Добрый день. Не буду долго писать о себе. Если станет интересно, всегда сможете прочитать мое резюме. Я часто работаю в стиле сторителлинг, буквально на прошлой неделе закрыла подобный заказ. И, кстати, я сама бывший ФОП, потерпевший крушение от рук контролирующих структур. Тема близка)))
    Предлагаю оформить сначала один заказ на один текст, чтоб понимать удовлетворенность сотрудничеством. Буду рада видеть ваше сообщение, всего доброго!

  4. 667    32  5
    1 день1500 UAH

    Вітаємо Вас! Я пропоную свої послуги. Унікальність буде 100%.
    Вартість рерайту 2 USD / 1000 симв. Без пробілів
    Здравствуйте! Предлагаю свои услуги. Уникальность будет 100%, .
    Цена рерайта 2 USD / 1000 симв. без пробелов

  5. 961    78  1
    3 дні1500 UAH

    Добрий день Андрій!


    Я займаюся судовою практикою більше 9 років і ПІШУ для адвокатів, нотарів, юридичного та іншого бізнесу.

    Пропонуємо експертний контент. Пишу для всіх видів бізнесу, В2В і В2С ринків експертно, унікально, креативно.

    Я розумію завдання LSI і SEO копірайтингу - працюю без «кривих» ключів, переспам і тавтологій. Знаю принципи роботи пошукової видачі та рангування сайтів (7 років в копірайтингу).

    Мої тексти покращують поведінкові метрики, мотивують до дії вашу ЦА.

    Я вмію обробляти великі обсяги інформації, в тому числі англомовні джерела і наукову літературу. Мої статті експертні.

    П. С Пишу також лендинги, історіси, спичрайти, пошти для соц.мереж і Яндекс. Дзен .

    Моє портфоліо: Behance
    Добрый день, Андрей!


    Занимаюсь судебной практикой больше 9 лет и ПИШУ для адвокатов, нотариусов, юридического и другого бизнеса.

    Предлагаю экспертный контент. Пишу для всех видов бизнеса, В2В и В2С рынков экспертно, уникально, креативно.

    Понимаю задачи LSI и SEO копирайтинга – работаю без «кривых» ключей, переспама и тавтологий. Знаю принципы работы поисковой выдачи и ранжирования сайтов (7 лет в копирайтинге).

    Мои тексты улучшат поведенческие метрики, мотивируют к действию вашу ЦА.

    Умею обрабатывать большие объемы информации, в том числе англоязычные источники и научную литературу. Мои статьи экспертны.

    P.S. Пишу также лендинги, сторисы, спичрайты, посты для соц.сетей и Яндекс. Дзен.

    Мое портфолио: Behance

  6. 223    1  0
    3 дні2000 UAH

    Добрий день . Огромний досвід в ротительлінзі, винайду красиво і душірадирує, цікаво і жахливо, душірадирує і реалістично, як скажете. Від вас ТЗ - від мене готові тексти. Ставка 70 грн. 1000 знаків, ми можемо обговорити деталі.
    Добрый день. Огромный опыт в сторителлинге, придумаю красиво и душераздирающе, интригующе и жутко, душещипательно и реалистично, как скажете. От вас ТЗ - от меня готовые тексты. Ставка 70 грн. 1000 знаков, можем обсудить детали.

  7. 202    13  2   2
    10 днів1500 UAH

    Працюю з текстами 8 років - як автор, контент-маркетолог і редактор. 5 років досвіду продажу та інтернет-маркетингу. Я розумію, як зрозуміти біль і потребу аудиторії, як зачепити читача.

    Я не зливаю воду, не використовую канцеляризми і шаблони. Структура тексту не розпливається мисленням по дереву.

    Мені зацікавилася ваша робота. Я можу знайти людей з правдивими історіями про втрати в бізнесі, взяти з них міні-інтерв'ю, дешифрувати і зробити потужний фактурний текст на їх основі. У такому випадку, це будуть реальні пов'язані історії живих людей.

    Якщо вас це зацікавило - напишіть мені в лс, обговорюємо оплату.
    Работаю с текстами 8 лет - как автор, контент-маркетолог и редактор. 5 лет опыта в продажах и интернет-маркетинге. Я понимаю, как понять боль и потребность аудитории, как зацепить читателя.

    Не лью воду, не использую канцеляризмы и шаблоны. Структура текста не расплывается мыслью по древу.

    Меня заинтересовало ваше задание. Я могу найти людей с правдивыми историями о потерях в бизнесе, взять у них мини-интервью, расшифровать и сделать мощный фактурный текст на их основе. В таком случае, это будут реальные цепляющие истории живых людей.

    Если вас это заинтересовало - напишите мне в лс, обсудим оплату.

  8. 2462    181  2   4
    3 дні1500 UAH

    Доброго дня. Пропоную вам свої послуги з написання якісного контенту. Вартість послуг — 40грн/1000сбп. Зацікавлений в довгостроковій співпраці.

    Пишу багато, грамотно, практично завжди доводжу до 100% унікальності. Перед здачею готового матеріалу завжди перевіряю на наявність помилок, користуюсь сервісами text.ru та advego для SЕО-аналізу.

    Дотримуюсь блочної структури текстів з підзаголовками H2, H3, H4 і списками, вмію прописувати мета-теги. Пропоную вам робочий SEO- та LSI-оптимізований контент, строго для ЦА, виконуючий свою ціль.

    Виконаю ваше завдання з дотриманням всіх вимог ТЗ і ваших побажань, грамотно і творчо цікаво. Протягом виконання завдання приймаю уточнення і поправки. В результаті роботи зі мною, Ви отримаєте статті, після прочитання яких, користувач захоче відвідати Ваш сайт чи купити товар неодноразово.

    Уникаю канцеляризму, тому мої статті зрозумілі широкому колу користувачі. Роботу виконую вчасно. Створюю тільки унікальні статті. Буду радий співпраці!

  9. 566    17  1
    14 днів2000 UAH

    Здравствуйте, Андрей! Люблю, когда текст хочется прочесть до конца. Работаю только через Сейф.
    Рідна мова - українська, хоча російською теж досконало володію.

  10. 374    11  0
    10 днів2000 UAH

    Готова до виконання завдання. Вартість 1 статті - 200 гривень. Ціна зазначена за весь спектр роботи. Надіслатиму цікаві душірадіючі статті, сенснаповнені та інформативні. Поправки в останні 2 дні виконавчого процесу, якщо раптово виникнуть питання. Готова розпочати плодотворну співпрацю. Я можу подавати статті порційно. Чекаємо на Ваш Feedback.
    Готова приступить к выполнению задания. Цена 1 статьи - 200 гривен. Цена указана за весь спектр работы. Предоставлю интересные душераздирающие статьи, смыслонаполненные и информативные. Правки в последние 2 дня исполнительного процесса, если вдруг возникнут вопросы. Готова начать плодотворное сотрудничество. Могу предоставлять статьи порционно. Жду Вашего feedback'a.

  11. 179    6  0
    2 дні1500 UAH

    Добрий день!
    Зацікавлена в співробітництві з Вами. Маю 10-річний досвід роботи в журналістиці, та й невдалий досвід підприємницької діяльності теж маю, правда не такий трагічний.
    Напишу цікаві та грамотні тексти.
    60 грн. за 1000 збп.
    Звертайтесь!

  12. Ще 7 ставок приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Копірайтинг

Копірайтинг текстів у Блог

500 UAH

Вітаю. Тематика - студентські роботи на замовлення. - наш експерт складатиме файл з вихідним текстом (структура, основні важливі моменти, скріншоти і інша важлива інформація) - ваша задача взяти цей текст та обробити до кінцевого варіанту щоб виставляти на сайт (якщо треба,…

КопірайтингНаписання статей ∙ 13 ставок

Написати короткі статті для автомобільного сайту

Потрібно написати статті для сайту статистики автомобільних цін. Статті 2х типів: Сторінка бренду Наприклад для бренду Audi. Повинна мати таку структуру: 1. Короткий опис історії Audi. Довжина 100-150 слів 2. Скільки коштує ауді? Пояснити від чого залежить ціна авто і навести…

Копірайтинг ∙ 12 ставок

Написання курсової роботи

Цікавить робота зі спеціальності міжнародні відносини, 4 курс Тема: «Протидія інформаційним впливам рф в умовах повномасштабної війни: досвід України» Рівень унікальності - від 80% Обсяг: 35-45 сторінок Дедлайн - 28квітня

КопірайтингНаписання статей ∙ 4 ставки

Статті для сайту автомобільної статистики

Потрібно написати статті для сайту статистики автомобільних цін. Статті 2х типів: Сторінка бренду Наприклад для бренду Audi. Повинна мати таку структуру: 1. Короткий опис історії Audi. Довжина 100-150 слів 2. Скільки коштує ауді? Пояснити від чого залежить ціна авто і навести…

Копірайтинг ∙ 6 ставок

Написати статті для автомобільного сайту

Потрібно написати статті для сайту статистики автомобільних цін. Статті 2х типів: Сторінка бренду Наприклад для бренду Audi. Повинна мати таку структуру: 1. Короткий опис історії Audi. Довжина 100-150 слів 2. Скільки коштує ауді? Пояснити від чого залежить ціна авто і навести…

Копірайтинг ∙ 9 ставок

Замовник
Андрей Роговский Одесский жлоб
Україна Одеса  24  0
Проєкт опублікований
3 роки тому
268 переглядів