Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Контент-менеджер для сайта иностранных языков


  1. 847    17  0
    1 день350 UAH

    Здравствуйте, Дарья!
    Владею английский на уровне Advanced, имею опыт написания статей и постов для блога на английском и итальянском. Также работала контент менеджером игровой группы исключительно на английском, буду очень рада с Вами сотрудничать!
    Цену указала за 1 рабочий день, срок выполнения зависит от самой задачи но со мной все обсуждаемо и договариваемо! :)

  2. 180    1  0
    1 день300 UAH

    Добрый день. Анализирую трафиковые страницы конкурентов, пишу подробное ТЗ копирайтеру, прописываю структуру, технические требования, о чем должны быть разделы.

    Опыт в SEO 4 года. Могу давать дополнительные рекомендации для повышения конверсии на сайте и многое другое.

  3. 474    25  0
    1 день300 UAH

    Добрый день. Меня зовут Дарья. У меня высшее образование (магистр русско-украинской филологии). Опыт работы в копирайтинге - 7 лет, контент-менеджером - 3 года. Есть опыт работы с сайтами на платформах WordPress и OpenCart.
    Также занимаюсь SMM, поэтому разбираюсь в маркетинге и знаю, как привлечь вашу целевую аудиторию.
    Заинтересовал ваш проект. Стоимость будет зависеть от выполненных задач, поэтому хотелось бы ознакомиться с требованиями более детально.
    Обращайтесь, буду рада помочь!

  4. 406    4  1
    1 день200 UAH

    Здраствуйте, Дарья!
    Мне интерестно Ваше предложение. Буду рад сотрудничеству. Примерный строк выполение 1 задачи 1-2 дня. Стоимость работы за день 100 - 200 грн. Ответственно отношусь к работе. Всегда на связи.

    Ще 2 ставки приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Контент-менеджер

Імпортувати товари на Пром з Хорошоп

10 000 UAH

Потрібно додати товари на Пром з нашого сайту Хорошоп. Близько 2 тис. товарів різних категорій. На Промі карточка максимально проста (назва, ціна, фото, опис) Пропонуйте чи імпорт чи вручну. Напишіть ціну за картку чи масове додавання. В особисті скину сайт

Контент-менеджерСупровід сайтів ∙ 7 ставок

Контент - менеджер на умовах щомісячного обслуговування

Ми - Work Vision Group, польська агенція праці, що спеціалізується на працевлаштуванні та легалізації співробітників з України, Азії та інших країн поза Європейським союзом. Наша мета - створення контенту та стратегій для соціальних мереж з метою привернення уваги цільової…

Контент-менеджерОформлення сторінок у соціальних мережах ∙ 1 ставка

Адміністратор YouTube каналу

Вітаю всіх Я шукаю адміністратора з гарним рівнем англійської мови (на рівні В1+), який(а) буде зацікавлені в розвитку україномовного - Margaly та англомовного каналу - Margaly on Air, разом з нами. (посилання на канал залишу нижче) Обов'язки: • Публікація відео і постів в…

Аудіо та відео монтажКонтент-менеджер ∙ 4 ставки

Інстаграм відгуки

849 UAH

У пошуках людини, у якої є багато Інстаграм аккаунтів. Потрібно написати відгуки в дірект на англійській мові. Текст можу надати, Деталі обговоримо особисто.

Контент-менеджерРеклама у соціальних медіа ∙ 10 ставок

ПУБЛІКАЦІЯ І НАПОВНЕННЯ сайту зі шаблону оренда авто WORDPRESS

8000 UAH

ПУБЛІКАЦІЯ І НАПОВНЕННЯ сайту зі шаблону оренда авто WORDPRESS є шаблон, є товари, потрібно оформити головну, внести тексти, SEO, заповнити картки товарів налаштування синхронізації авто за видачею, датами

Контент-менеджерСтворення сайту під ключ ∙ 21 ставка

Замовник
Проєкт опублікований
3 роки тому
89 переглядів