Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Менеджер контенту (WordPress)

Translated2908 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Александром Тараном

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Ми працюємо з Олександром як з контент-менеджером вже тиждень, все в порядку, задоволений!

Відгук фрилансера про співпрацю з Микитой Тиш

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Чудовий замовник ! Зрозумілий ТЗ, інформативні відповіді на запитання, своєчасна оплата!

Замовник не бажає робити передоплату? Оплата через Сейф допоможе уникнути можливого шахрайства.
  1. 8330    436  0   1
    Переможець2 дні2908 UAH

    Вітаю, ідеально знайомий з CMS WordPress, публікую на декількох сайтах вже протягом 2 років (приклади можу надсилати в ЛС). За день здатний робити близько 15 публікацій (40 грн за одну статтю). Недобросовісні тексти від копіраторів точно не дозволяю на сайт).
    Я можу зробити унікальні скриншоти (а не скачати з Інтернету з вірусами, звідки сайти під фільтр можуть потрапити), самостійно вставляти блоки "Це цікаво", "Стань знати", писати теги, альти для зображень, відео.
    Здравсвуйте, идеально знаком с CMS Wordpress, публикую на несколько сайтов уже на протяжении 2-х лет (примеры могу выслать в ЛС). В день способен делать около 15 публикаций (40 грн за одну статью). Некачественные тексты от копирайтеров точно не допущу на сайт).
    Могу делать уникальные скриншоты (а не скачивать с интернета с вирусами, из-за чего сайты под фильтр могут попасть), самостоятельно вставлять блоки "Это интересно", "Стоить знать", писать теги, альты для картинок, видео.

  2. 126    5  0
    2 дні200 UAH

    5-10 публікацій на добу. Все згідно з останніми вимогами оформлення контенту (перепосилання, фото, відео). Працював з клієнтами, які створюють сайти за технологією Пузат.ру. Публікація статті (4000 зн - 70 руб). Остаточну вартість роботи можна обговорити.
    5-10 публикаций в сутки. Все согласно последним требованиям оформления контента (перелинковка, фото, видео). Работал с заказчиками, которые создают сайты по технологии Пузат.ру. Публикация статьи (4000 зн - 70 руб). Остальную стоимость работы можно обсудить.

  3. 614    29  1
    1 день1000 UAH

    Здоров’я Готова обговорювати деталі. Вартість 40 грн за пост, в день від 10 шт.
    Здравствуйте. Готова обсудить детали. Цена 40 грн за пост, в сутки от 10 шт.

  4. 195    4  1
    1 день400 UAH

    Здоров’я Існує досвід роботи з WordPress. Вартість розміщення однієї статті – 40 грн. Щоденно можна писати 10 статей. Під час публікації додаю зображення і прописую до них title, alt; вибираю відео; роблю внутрішню перелікку.
    Здравствуйте. Опыт работы с Wordpress имеется. Стоимость размещения одной статьи - 40 грн. В сутки могу делать 10 статей. При публикации добавляю картинки и прописываю к ним title, alt; подбираю видео; делаю внутреннюю перелинковку.

  5. 217  
    30 днів2000 UAH

    Добрий день . Я контейнер з великим досвідом роботи. У портфоліо відображається частина моїх робіт, познайомившись з якими, Ви зможете в цьому переконатися. Мені належить відмінна грамотність і правильна стилістика (8-річний досвід написання та модерації контенту). Зрозуміло, що працюю швидко. У своєму часі на одному з проектів видавав близько 1500 якісних статей на місяць.
    Багато сайтів у WordPress. Я вмію викладати красиво оформлені тексти, вибирати, редагувати, друкувати зображення.
    Приклади ведення сайтів на WP, на них всі статті розміщені мною:
    Чайку.net
    Hotsoul.ru
    Ідіагностика.ru
    Prombezopastnost.com Історія
    Щоденно, я думаю, десятки статей. Вартість – 40 грн/стука без складання ТЗ. З ТЗ + 10 грн.
    Тут входять: замовлення, модерація, викладання статті з необхідними тегами (h2, blockquote, ...), прописання метатегов, введення відео в текст і зображення в мініатюр і текст.
    Будемо раді співпраці.
    Добрый день. Я – контенщик с большим опытом работы. В портфолио отображена часть моих работ, ознакомившись с которыми, Вы сможете в этом убедиться. Мне присуща отличная грамотность и правильная стилистика (8-летний опыт написания и модерации контента). Умею работать оперативно. В свое время на одном из проектов выдавал порядка 1500 качественных статей в месяц.
    Вел немало сайтов на Wordpress. Умею выкладывать красиво оформленные тексты, подбирать, редактировать, сжимать картинки.
    Примеры ведения сайтов на WP, на них все статьи размещены мной:
    chayku.net
    hotsoul.ru
    idiagnost.ru
    prombezopastnost.com
    В сутки - думаю, десяток статей. Стоимость - 40 грн./штука без составления ТЗ. С ТЗ + 10 грн.
    Сюда входит: заказ, модерация, выкладка статьи с нужными тегами (h2, blockquote, ...), прописывание метатегов, вставка видео в текст и картинок в миниатюру и текст.
    Буду рад сотрудничеству.

  6. 160    2  0
    1 день100 UAH

    Вітаю вас, Нікіта Я буду вам корисною, тому що:
    - маю досвід такої роботи більше 3 років (посилання на мої проекти я можу скинути в особи);
    - виконує роботу швидко і якісно;
    - вмію складати СЯ і ТЗ для копіраторів;
    - у мене вроджена грамотність, тому перевіряю тексти ретельно.
    Вартість повного циклу розміщення однієї статті - 50 грн. За день можна виконати щонайменше 10 статей. При публікації додаю зображення (1 зображення на кожній екрані) і прописую до них title, alt; вибираю відео; роблю внутрішню перев'язок або блоки перев'язку.
    Здравствуйте, Никита. Я буду Вам полезна, потому что:
    - имею опыт такой работы более 3 лет (ссылки на мои проекты могу сбросить в личку);
    - выполняю работу быстро и качественно;
    - умею составлять СЯ и ТЗ для копирайтеров;
    - обладаю врожденной грамотностью, поэтому проверяю тексты тщательно.
    Стоимость полного цикла размещения одной статьи - 50 грн. В сутки способна выполнить минимум 10 статей. При публикации добавляю картинки (1 изображение на каждый экран) и прописываю к ним title, alt; подбираю видео; делаю внутреннюю перелинковку либо блоки перелинковки.

  7. 1 ставку приховано
    1 ставку приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Контент-менеджер

Контент - менеджер на умовах щомісячного обслуговування

Ми - Work Vision Group, польська агенція праці, що спеціалізується на працевлаштуванні та легалізації співробітників з України, Азії та інших країн поза Європейським союзом. Наша мета - створення контенту та стратегій для соціальних мереж з метою привернення уваги цільової…

Контент-менеджерОформлення сторінок у соціальних мережах ∙ 1 ставка

Адміністратор YouTube каналу

Вітаю всіх Я шукаю адміністратора з гарним рівнем англійської мови (на рівні В1+), який(а) буде зацікавлені в розвитку україномовного - Margaly та англомовного каналу - Margaly on Air, разом з нами. (посилання на канал залишу нижче) Обов'язки: • Публікація відео і постів в…

Аудіо та відео монтажКонтент-менеджер ∙ 4 ставки

Інстаграм відгуки

849 UAH

У пошуках людини, у якої є багато Інстаграм аккаунтів. Потрібно написати відгуки в дірект на англійській мові. Текст можу надати, Деталі обговоримо особисто.

Контент-менеджерРеклама у соціальних медіа ∙ 10 ставок

ПУБЛІКАЦІЯ І НАПОВНЕННЯ сайту зі шаблону оренда авто WORDPRESS

8000 UAH

ПУБЛІКАЦІЯ І НАПОВНЕННЯ сайту зі шаблону оренда авто WORDPRESS є шаблон, є товари, потрібно оформити головну, внести тексти, SEO, заповнити картки товарів налаштування синхронізації авто за видачею, датами

Контент-менеджерСтворення сайту під ключ ∙ 21 ставка

Створення сторінки Тікток та контент

5000 UAH

Тематика сторінки це корми для собак та котів. На початку більше про собак треба. Монобренд. наш сайт https://ambrosiapetfood.com.ua/ Треба оформити сторінку в тікток Підготувати 30 сценаріїв (можна 10,10,10) І далі змонтувати відео Запис відео я роблю сам.

Контент-менеджерПросування у соціальних мережах (SMM) ∙ 9 ставок

Замовник
Микита Тиш
Україна Харків  114  0
Проєкт опублікований
6 років тому
309 переглядів