Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Копіювати, бізнес тематика

Translated750 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Amir Semenov

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Задоволений як слон

Адміну, не морожуйте клієнтами відгуками...

Відгук фрилансера про співпрацю з Дмитрием Литвиным

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Дякуємо Дмитрові за співпрацю! Відмінний проект-менеджмент, швидка комунікація, зв'язок з прямим клієнтом, вміння доносити інформацію. Ми вже домовилися про подальшу співпрацю. Рекомендую !

  1. 4204
     200  0

    2 дні1500 UAH

    Я буду писати тематику та обсяг. Досвід . Пишу останні 7 років, працюю як фоп на біржі, деякі приклади Freelancehunt ціна обговорюється
    сделаю текст заданной тематики и объема. Опыт. Пишу последние 7 лет, работаю как фоп на бирже, некоторые примеры Freelancehunt цена обсуждается

  2. 498    20  0
    5 днів1500 UAH

    Добрий вечір, Дмитро
    Я люблю і вмію писати. Досвід роботи в друкованих медіа та на телебаченні. Я вмію слухати людину і чітко виставляти «на папері».
    Кожне слово буде на своєму місці, звертайтеся!
    Добрый вечер, Дмитрий!
    Люблю и умею писать. Опыт работы в печатных СМИ и на ТВ. Умею слышать человека и понятно излагать "на бумаге".
    Каждое слово будет на своем месте, обращайтесь!

  3. 117    14  2   1
    2 дні200 UAH

    Добрий вечір. Готова виконати Ваш проект з урахуванням всіх вимог.
    Добрый вечер. Готова выполнить Ваш проект с учётом всех требований.

  4. 3502    107  1   2
    11 днів1111 UAH

    Здоров’я Досвід . Професійне виконання роботи. Прикладна вартість зазначена в профілі і уточнюється після деталей. Портфоліо - Freelancehunt . Унікальність . Переплата або сейф. З УВ.
    Здравствуйте. Опыт. Профессиональное выполнение работы. Примерная стоимость указана в профиле и уточняется после подробностей. Портфолио - Freelancehunt . Уникальность. Предоплата или сейф. С ув.

  5. Amir Semenov Montero Studio
    3887    114  3
    Переможець2 дні750 UAH

    Вітаю вас, ДмитроПропонуємо свої послуги з написання якісного контенту.Готов розпочати виконання прямо зараз.Я впевнений, що буде добре.Ось приклад: https://www.regberry.ru/malyy-biznes/desyat-samyh-rasprostranyonnyh-oshibok-nachinayushchih-predprinimateley

    Зацікавлений у довгостроковій співпраці.Пишу дуже багато, грамотно, практично завжди прагну 100% унікальності.Перед відправленням виконаного замовлення завжди строго перевіряю статтю на наявність помилок, читальність.Використовую сервіс advego для семантичного та СЕО-аналізу.Слідую блоковій структурі текстів з підзаголовками H2, H3, H4 і маркованими і нумерованими списками.Я вмію прописувати мета-теги і анкори.Я пропоную вам працюючий SEO- і LSI-оптимізований контент, строго для ЦА, що виконує свою мету.Є багатий досвід написання статей на різні теми.Виконаю ваш замовлення з урахуванням всіх вимог в ТЗ і бажань, грамотно і творчо цікаво!Протягом виконання замовлення приймаю корекції.В результаті співпраці зі мною, ви отримаєте статті, після читання яких читач обов'язково захоче відвідати ваш сайт ще кілька разів.Я уникаю канцеляризму, пишу в світі клієнта, тому мої статті зрозумілі широкому кругу користувачів.Працюю вчасно.Я створюю тільки унікальні статті!Будемо раді співпрацювати з вами!
    Здравствуйте, Дмитрий! Предлагаю свои услуги по написанию качественного контента. Готов начать выполнение прямо сейчас. Уверен, что отлично справлюсь.

    Вот пример: https://www.regberry.ru/malyy-biznes/desyat-samyh-rasprostranyonnyh-oshibok-nachinayushchih-predprinimateley

    Заинтересован в долгосрочном сотрудничестве. Пишу очень много, грамотно, практически всегда добиваюсь 100% уникальности. Перед отправкой выполненного заказа всегда скрупулезно проверяю статью на наличие ошибок, читаемость. Пользуюсь сервисом advego для семантического и SЕО-анализа.

    Соблюдаю блочную структуру текстов с подзаголовками H2, H3, H4 и маркированными и нумерованными списками. Умею прописывать мета-теги и анкоры. Предлагаю вам работающий SEO- и LSI-оптимизированный контент, строго для ЦА, выполняющий свою цель. Есть богатый опыт написания статей на разные тематики.

    Выполню ваш заказ с учетом всех требований в ТЗ и пожеланий, грамотно и творчески интересно! На протяжении выполнения заказа принимаю корректировки. В результате сотрудничества со мной, вы получите статьи, после прочтения которых читатель обязательно захочет посетить ваш сайт еще неоднократно.

    Избегаю канцеляризма, пишу в мире клиента, поэтому мои статьи понятны широкому кругу пользователей. Работу выполняю вовремя. Создаю только уникальные статьи! Буду рад сотрудничеству с вами!

  6. 288    7  0
    3 дні1000 UAH

    Дмитро, добрий час дня!

    Ух ти! Я думаю, що ми будемо працювати.
    Тільки хочу зрозуміти ЦА і для якої площі текст.

    Мої гарантії :

    100% корисний і цікавий контент.
    Я ніколи не зникаю з зв'язку.
    Працюю до результату.
    До вирішення завдань підходимо комплексно.

    Давайте обговоримо деталі? Або ж ;)

    З повагою, Ольга
    Дмитрий, доброго времени суток!

    Ух ты! Мне кажется, мы сработаемся.
    Только хочется понимать ЦА и для какой площадки текст.

    Мои гарантии:

    100% полезный и интересный контент.
    Никогда не пропадаю со связи.
    Работаю до результата.
    Подхожу к решению задач комплексно.

    Обсудим детали? ;)

    С уважением, Ольга

  7. Ще 6 ставок приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Копірайтинг

Креативний Текст великого обсягу

Потрібно написати творчий текст великого обсягу на основі наявних матеріалів. Не з нуля, вам не потрібно шукати інформацію, ми все надамо. Головне - вміти працювати з великою кількістю тексту і вміти описувати те, що ви бачите в матеріалі. Розглядаю кандидатів лише з досвідом…

КопірайтингВірші, пісні, проза ∙ 4 ставки

Написати креативний контент для піар-лендінгу про майстра косметології

2334 UAH

Написати креативний текст з цікавим сюжетом для піар-лендінгу про майстра косметології. Потрібен професійний письменник з досвідом і портфоліо, хто зможе написати креативний текст з цікавою сюжетною лінією для досить великого лендінгу (не менше 10 000 знаків) на тему…

КопірайтингНаписання сценаріїв ∙ 6 ставок

Тексти для сайту СТО

Потрібно написання статей для сайту СТО. Близько 200 статей по 3000-4000 символів. Тематика - Ремонт і обслуговування легкових автомобілів. По термінах - не терміново, у середньому 3-4 статті на тиждень. Унікальність не менше 90%.

КопірайтингНаписання статей ∙ 36 ставок

Переписати текст з документів

1500 UAH

Є 10 PDF документів, з яких потрібно витягнути текст у формат Word. Потрібен лише текст, можна без полів документа, але так, щоб потім було легко орієнтуватися, де який кусок тексту знаходиться у відношенні до оригінального PDF документу.

КопірайтингПереклад текстів ∙ 27 ставок

Тексти для сайту, аптека в Таїланді

Для кого статтіДля туристів, які приїхали на відпочинок з країн СНГУ майбутньому група буде розширюватися Опис проекту та ідеї1. Проект розрахований на допомогу людям, які їдуть відпочивати в іншу країну, у цьому випадку в Таїланд, на першій стадії проекту ми допомагаємо купити…

КопірайтингНаписання статей ∙ 18 ставок

Замовник
Проєкт опублікований
2 роки тому
123 перегляди