Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Копирайтер

1500 UAH

Додатки 2

Перегляд додатків доступний тільки зареєстрованим користувачам.

Відгук замовника про співпрацю з Юлією Книш

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Контактний і здатний поглинати тематику завдання, копірайтер.

Відгук фрилансера про співпрацю з Еленой Павленко

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Один з найцікавіших проектів у моїй практиці. Елена - компетентний замовник, обґрунтовано відповідає на питання, аргументує свої зауваження. Цього разу були невеликі труднощі з комунікацією, але з серйозної причини.

  1. 5167    179  0   1
    Переможець7 днів1500 UAH

    Вітаю вас, Елена
    Два дні дивився на ваш проект. В кінцевому підсумку вирішив подати заявку.
    Більше 3 років пишу для інстаграм-аккаунту одного проекту (приклади я можу показати в особистих повідомленнях). Не скажу, що я дуже добре розумію у виробництві кристальних чашок або виноробництва. Але я читаю кілька сомелів і вмію глибоко проникнути в тему. Так було з зазначеним рахунком - спочатку я нічого не знала про товар, але багато читала і ще більше дегустувала. Згадався .
    У будь-якому випадку вважаю, що найбільш ефективно виконувати тест-задачу. І тут мені потрібні деталі, тому що з опису проекту не досконало зрозуміло, в чому саме вона полягає.
    Зверніться до нас!
    Здравствуйте, Елена.
    Два дня смотрела на ваш проект. Наконец решилась оставить заявку.
    Больше 3 лет пишу для инстаграм-аккаунта одного проекта (примеры могу показать в личных сообщениях). Не скажу, что я очень хорошо разбираюсь в производстве хрустальных бокалов или виноделии. Но читаю нескольких сомелье и умею глубоко проникнуться темой. Так было с упомянутым аккаунтом - сначала я ничего не знала о товаре, но много читала и еще больше дегустировала. Разобралась.
    В любом случае считаю, что эффективнее всего выполнить тестовое задание. И здесь мне нужны детали, потому что из описания проекта не до конца понятно, в чем именно оно заключается.
    Обращайтесь!

  2. Amir Semenov Montero Studio
    3887    114  3
    1 день1000 UAH

    Вітаю вас, ЕленаПропонуємо свої послуги з написання якісного контенту.Я прийду до виконання відразу після схвалення!Вартість 12 текстів становить 1000 грн.Приклад роботи на тему: https://posudamart.ru/journal/articles/luchshie-bokaly-dlya-vina-2020-goda-podborka-i-rukovodstvo-dlya-pokupatelej/ нінформаційний стаття, але в темі я розумію добре.Зацікавлений у довгостроковій співпраці.Пишу від 15 000 знаків на день, грамотно, прагну максимум унікальності.Завжди строго перевіряю статтю на наявність помилок, читання.Використовую сервіс advego для семантичного та СЕО-аналізу.Слідую блоковій структурі текстів з підзаголовками H2, H3, H4 і маркованими і нумерованими списками.Я вмію прописувати мета-теги і анкори.Я пропоную вам працюючий SEO- і LSI-оптимізований контент, строго для ЦА, що виконує свою мету.Є багатий досвід написання статей на різні теми.Виконаю ваш замовлення з урахуванням всіх вимог в ТЗ і бажань, грамотно і творчо цікаво!Протягом виконання замовлення приймаю корекції.Результатом співпраці буде працюючий контент, який з легкістю себе зайнять!Ваш бізнес заслуговує на цю інвестицію!Я уникаю канцеляризму, пишу в світі клієнта, тому мої статті зрозумілі широкому кругу користувачів.Працюю вчасно.Будемо раді співпрацювати з вами!
    Здравствуйте, Елена! Предлагаю свои услуги по написанию качественного контента. Приступлю к выполнению сразу после одобрения! Стоимость 12 текстов составит 1000 грн.

    Пример работы по теме: https://posudamart.ru/journal/articles/luchshie-bokaly-dlya-vina-2020-goda-podborka-i-rukovodstvo-dlya-pokupatelej/ нинформационная статья, но в тематике я разбираюсь хорошо.

    Заинтересован в долгосрочном сотрудничестве. Пишу от 15 000 знаков в день, грамотно, добиваюсь максимальной уникальности. Всегда скрупулезно проверяю статью на наличие ошибок, читаемость. Пользуюсь сервисом advego для семантического и SЕО-анализа.

    Соблюдаю блочную структуру текстов с подзаголовками H2, H3, H4 и маркированными и нумерованными списками. Умею прописывать мета-теги и анкоры. Предлагаю вам работающий SEO- и LSI-оптимизированный контент, строго для ЦА, выполняющий свою цель. Есть богатый опыт написания статей на разные тематики.

    Выполню ваш заказ с учетом всех требований в ТЗ и пожеланий, грамотно и творчески интересно! На протяжении выполнения заказа принимаю корректировки. Результатом сотрудничества будет работающий контент, который с легкостью себя окупит! Ваш бизнес стоит этого вложения!

    Избегаю канцеляризма, пишу в мире клиента, поэтому мои статьи понятны широкому кругу пользователей. Работу выполняю вовремя. Буду рад сотрудничеству с вами!

  3. 282  
    1 день500 UAH

    Доброго дня, пишу швидко та з задоволенням, українька мова- літературна без суржика та діалектизмів. Унікальність текстів гарантую. Тема нова, але швидко збираю та обробляю інформацію. Буду рада співпраці.

  4. Ще 2 ставки приховано
    1 ставку приховано
  • Amir Semenov Montero Studio
    26 серпня 2021, 21:21 |

    Добрый день! С удовольствием выполню для вас тест, но не вижу тем для написания. Вижу только 2 украинских текста

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Копірайтинг

Написати сценарій для рілсів інстаграм

2000 UAH

Потрібно писати рілсі для інстаграм Цікавлять спеціаліст тільки с досвідом. усю інформацію надішлю після спілкування

КопірайтингНаписання сценаріїв ∙ 8 ставок

Копірайт для емеіл розсилки

Потрібно написати текст і скласти структуру емеіл листа для розсилки по базі клієнтів. Коротко розповісти про продукти. Написати про розіграш. Підібрати якісь релевантний заголовок, який будуть відкривати. Вказуйте, чи у вас був досвід саме з емейлами! Якщо був - кріпіть…

E-mail маркетингКопірайтинг ∙ 12 ставок

Написати короткі статті для автомобільного сайту

Потрібно написати статті для сайту статистики автомобільних цін. Статті 2х типів: Сторінка бренду Наприклад для бренду Audi. Повинна мати таку структуру: 1. Короткий опис історії Audi. Довжина 100-150 слів 2. Скільки коштує ауді? Пояснити від чого залежить ціна авто і навести…

Копірайтинг ∙ 18 ставок

Статті для сайту автомобільної статистики

Потрібно написати статті для сайту статистики автомобільних цін. Статті 2х типів: Сторінка бренду Наприклад для бренду Audi. Повинна мати таку структуру: 1. Короткий опис історії Audi. Довжина 100-150 слів 2. Скільки коштує ауді? Пояснити від чого залежить ціна авто і навести…

Копірайтинг ∙ 11 ставок

Написати статті для автомобільного сайту

Потрібно написати статті для сайту статистики автомобільних цін. Статті 2х типів: Сторінка бренду Наприклад для бренду Audi. Повинна мати таку структуру: 1. Короткий опис історії Audi. Довжина 100-150 слів 2. Скільки коштує ауді? Пояснити від чого залежить ціна авто і навести…

Копірайтинг ∙ 14 ставок

Замовник
Проєкт опублікований
2 роки тому
2 роки
358 переглядів