Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Копірайтинг, SMM

10 000 UAH

  1. 1431
     49  0

    15 днів10 000 UAH

    Здравствуйте, Иван!

    Есть опыт в создании статей финансовой тематики, пишу об инвестициях, трейдинге, торговле на фондовых биржах (примеры в лс). Пишу простым и доступным для читателей языком.

    Стоимость: 200грн / 1000сим - контент экономической тематики
    200грн / 500сим - продающий пост для соц.сетей

    Обсудим сотрудничество?*

    ☑️ 49 відгуків ☑️ 5 місце в рейтингу сайта по локализації ☑️ 50 мов світу ☑️ співпрацюю з нейтівами ☑️ будь-який переклад за 24 години ☑️ завжди на зв'язку

  2. 661    9  0
    2 дні10 000 UAH

    Вітаю, Іване!

    Зацікавлена у спвпраці.
    Я магістр прикладної лінгвістики з досвідом роботи копірайтером понад вісім років, тому гарантую грамотність та унікальніть текстів. Мої статті можна побачити у портфоліо.

    90 грн/1000 символів

    З повагою, Катерина

  3. 843    11  1
    2 дні10 000 UAH

    Доброго дня! Маю саме такий досвід, працювала з коучами, як Іван Рахманов, домогала робити експертні статті, пости та редагувала розділи книги з маркетингу. В темі гарно орієнтуюсь, тож буду вам корисна. Вартість такого матеріалу 130/10000 збп.

  4. 593    9  0
    5 днів10 000 UAH

    Вітаю! Є досвід написання статей на подібну тематику. Маю економічну освіту.

  5. 10895    346  0   6
    1 день10 000 UAH

    Здравствуйте Иван, заинтересовал ваш проект, с удовольствием поучаствую. Опыт 2 года, работал с несколькими сео-агентствами, в данный момент создаю блог для веб-студии. Стоимость работы 50грн/1000сбп для статьи, и 90грн/1пост. Готов обсудить детали и приступить к работе, буду рад долгосрочному сотрудничеству.

  6. 315    7  0
    30 днів10 000 UAH

    Доброго дня! Зацікавив ваш проєкт. Я копірайтер з вищею фінансовою освітою, пишу тексти на економічну тематику, приклади робіт можу вислати в приватні повідомлення. Грамотно пишу на українській, російській, англійській. На зв'язку 24/7 в месенджерах. Ціна за копірайтинг 60грн/1000сбп. Готова обговорити подробиці.

  7. 151    1  0
    5 днів10 000 UAH

    Здравствуйте, Иван. Заинтересовало ваше предложение.

    Учусь на экономическом факультете на 4-м курсе. Есть опыт в написании статей на экономическую тематику и примеры могу скинуть.

    Буду рада сотрудничеству!

  8. 1 ставку приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Редагування та коректура текстів

Ведення SEO-блогу інтернет-магазину (Англійська мова)

850 UAH

Шукаємо кандидата з хорошим знанням англійської мови для створення статей для SEO-блогу інтернет-магазину. Навички копірайтингу бажані, але необовʼязкові - статті створюємо не з нуля, а генеруємо в звʼязці ChatGPT+Gemini+Quill. Виконавцю потрібно лише редагувати статті створені…

Написання статейРедагування та коректура текстів ∙ 5 ставок

Переклад каталогу з англійської на українську мову.

Добрий день. Необхідно перекласти з англійської на українську мову каталог в форматі pdf, якщо потрібно підкорегувати для подальшого друку. Переклад необхідно зробити в наданому файлі. Наразі необхідна вартість такої роботи від неї буде залежити актуальність. Термін виконання до…

Англійська моваРедагування та коректура текстів ∙ 19 ставок

Виправлення 3 сторінок сайту (німецька)

Шукаємо носія німецької мови, який виправить 3 сторінки сайту Сформує документ і вказатиме на грубі помилки в лексиці, орфографії У відгуках пишіть свій рівень і терміни виправки 3 сторінок (умовно 40 000 символів) тематика - гемблінг

Редагування та коректура текстів ∙ 4 ставки

Скопіювати текст сайту в ексель

Доброго дня! Потрібно скопіювати текст сайту в ексель для подальшого користування. Копіювати по блокам, кожен блок сайту - новий лист (вкладення) ексель. Ось сайт: https://demo.maksymjak.pp.ua Пишіть у відгуках вартість і термін виконання. Дякую!

КопірайтингРедагування та коректура текстів ∙ 20 ставок

Відкоригувати автопереклад , італійська мова

Шукаємо перекладачів італійської мови Задача відкоригувати тайтли та описи продуктів і тексти на сайті , які перекладені з англійської на італійську автоперекладачем. Головна вимога: високий рівень володіння італійською мовою. Подробиці в особистих.

Італійська моваРедагування та коректура текстів ∙ 9 ставок

Замовник
Іван Янюк Благодійний Фонд "Група альфа"
Україна Україна  1  0
Проєкт опублікований
3 роки тому
96 переглядів