Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Ландшафтный дизайн


Актуальні фриланс-проєкти в категорії Ландшафтний дизайн

Облаштування ділянки

7606 UAH

Добрий час доби, є ділянка 17 на 20 метрів приблизно, на ній вже є будівлі. Додаю схему, як би хотіла зробити проект з дизайну. Що потрібно: - розмістити в масштабі доріжки, клумби, щоб ми могли їх розмістити на ділянці - створити план посадки та відомість посадки - була б гарна…

Ландшафтний дизайнПроєктування ∙ 8 ставок

Ландшафтний дизайнер/3D-модель

1000 UAH

Я шукаю когось, хто спроектує задній двір і передній двір мого будинку. Вам потрібно додати рослини/дерева, кущі, альтанку та придумати ідеї. Я не збираюся говорити вам, що вам потрібно зробити. Вам потрібно придумати ідеї. Дякую.

Ландшафтний дизайнПроєктування ∙ 8 ставок

Дизайн могильного пам'ятника із ландшафтними елементами

Стиль та дизайн: Основа: Сучасна стела, дизайн має відповідати наданому зразку.(Фото) Плита: Вибір з каталогу постачальника або запропоновані варіанти, з урахуванням невеличкого місця під клумбу. (Каталог надам) Деталі: ПІБ та дати: Виконати у стилі зразка. Епітафія: Інтегрувати…

Архітектурні проєктиЛандшафтний дизайн ∙ 2 ставки

Ландшафтний проект у Швейцарії

Потрібно розробити ландшафтний проект у Швейцарії з виїздом на місцевість. Дорога, харчування оплачуємо, проживання в окремому квартирі.

Ландшафтний дизайн ∙ 5 ставок

Замовник
Профіль видалено


Проєкт опублікований
5 років тому
64 перегляди