Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Магистерская работа на английском

3199 UAH

Додатки 4

Перегляд додатків доступний тільки зареєстрованим користувачам.

Відгук фрилансера про співпрацю з замовником

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Дорогі виконавці, працювати з цим людиною не через сейф категорично протипоказано, він, судимо, обманник!За вимогою клієнта вирішили працювати не через сейф (що було великою помилкою з моєї сторони).Наприкінці співпраці замовник просто зник.Останній варіант роботи він так і не відправив дипломницею.Останні напрямки до дипломної роботи він теж мені не відправив, боПереставав відповідати на повідомлення дипломниці.Знайшла студентку через соціальну мережу, але було вже дуже пізно.Через цього замовника вона не змогла захистити диплом і випуститися.Крім оговореного розділу 3 просив зробити напрямки і доповнити 1 і 2 розділи.Коли я сказала, що мені слід заплатити більше за таку велику кількість пряків і розподілів по всій роботі, замовник просто зник.Дипломна заплатила цьому людині 9000 рублів, мені було обіцяно 5500, але ніхто не заплатив жодної копії.Коли я зв'язалася з студенкою і відправила їй останній варіант роботи, вона була дуже вдячна і сказала, що робота дуже хороша.Єдине – деякі напрямки я робив досить довго.Співробітництвом з клієнтом не задоволена (це м'яко сказано), співробітництвом з студенкою - задоволена, дуже хороша людина (я шкодую тільки, що не зв'язалася з нею раніше).

Замовник не бажає робити передоплату? Оплата через Сейф допоможе уникнути можливого шахрайства.
  1. 4623    262  0   1
    Переможець7 днів3199 UAH

    Здравствуйте! Готова качественно написать главу, интересуют паремии.

  2. 101    2  0
    3 дні4000 UAH

    Добрий вечір.
    Готова присвятити час Вашому дослідженню і зробити все згідно вимог та вказаного часу.

  3. 2352    165  1   6
    5 днів5000 UAH

    сделаю за 5 дней. Интересная тема. Обращайтесь, буду рада сотрудничать.

  4. 1 ставку приховано
  • Профіль видалено
    30 липня 2018, 20:45 |

    Ну да, работники Поддержки, всё время пишут работать через Сейф с резервированием средств. Вести переписки только здесь. Иначе любая сторона, что фрилы, что заки, могут стать жертвой. Среди своей среды, в первую неделю, узнал, что важно защищать работы в любом случае. В фотошопе, это водяные знаки, а среди копиков, не узнавал, но можно сканить страницы и опять же - накладывать водяные знаки + наискосок надпись "НА РАССМОТРЕНИИ", чтобы не воспользовались лёгким методом считывания текстов с изображений различным софтом.


Замовник
Профіль видалено


Проєкт опублікований
6 років тому
125 переглядів