Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Мобільні додатки

Translated4000 UAH

Додатки 1

Перегляд додатків доступний тільки зареєстрованим користувачам.

Відгук замовника про співпрацю з Andrew B.

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Робота виконана грамотно і якісно, навіть раніше передбачених термінів. Хороший фахівець, рекомендую вам!

Відгук фрилансера про співпрацю з Valentyna Parashchak

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Все чудово. Радість співпраці

  1. 566    4  1
    77 днів12 345 UAH

    Добрий день Валентина! У нас є команда досвідчених розробників, які готові виконати Ваш замовлення. Є досвід у створенні декількох подібних проектів. Ми можемо показати приклади в особистому повідомленні.
    Будь ласка, розкажіть про деталі проекту детальніше. І тоді ми можемо назвати термін і ціну. Зателефонуйте, ми домовляємося!
    Добрый день, Валентина! У нас есть команда опытных разработчиков, готовых выполнить Ваш заказ. Есть опыт в создании нескольких аналогичных проектов. Сможем показать примеры в личном сообщении.
    Пожалуйста, расскажите о деталях проекта подробнее. И тогда мы сможем назвать срок и цену. Обращайтесь, договоримся!

  2. 289  
    20 днів93 048 UAH

    Вітаємо Вас!Спочатку хочу сказати, що обсяг роботи досить великий, і більше шансів на успіх у команди, ніж у індивідуального виконавця, яка спеціалізується на розробці веб і мобільних додатків.Також у команди більше шансів зробити це добре завдяки поставленим процесам розробки і тестування.Є досвід у розробці веб-сервісів з бронювання.Хотілося б познайомитися з повноцінним ТЗ, якщо є.Я можу запропонувати вам послуги.У команді є фахівці різних профілів.Досвідчені Frontend розробники - для мобільних додатків використовували Cordova, Quasar, Flutter, для веб-прикладів Vue.js, React.Так само і Backend розробники, їх основна спеціалізація Laravel - підходить для побудови API і адмін панелі для менеджерів.Також є Java і Node.js розробники для високонавантажених сервісів.Також є власний дизайнер, який зможе розробити дизайн для цього проекту.Є досвід роботи на Agile методології з використанням багтрекінгових систем(Jira, Redmine і т.д.Т.д. - останнім часом використовуємо наше дитяче місце для всіх внутрішніх процесів розвитку.Ми з радістю допоможемо вам у реалізації цього проекту.Якщо вам цікаво моя пропозиція - давайте познайомимося!
    Здравствуйте!
    Изначально хочу сказать, что объём работы довольно большое, и больше шансов на успех у команды чем у индивидуального исполнителя, которая специализируется на разработке веб и мобильных приложений. Так же у команды больше шансов сделать это хорошо из-за поставленных процессов разработки и тестирования.

    Есть опыт в разработке web-сервисов по бронированию.
    Очень хочу ознакомиться с полноценным ТЗ, если оно есть.

    Могу предложить Вам услуги. В моей команде есть специалисты разного профиля. Опытные Frontend разработчики - для мобильных приложений использовали Cordova, Quasar, Flutter, для веб приложений Vue.js, React. Так же и Backend разработчики, их основная специализация Laravel - подойдет для построения API и админ панели для менеджеров. Так же есть Java и Node.js разработчики для высоконагруженных сервисов. Так же есть свой дизайнер который сможет разработать дизайн для этого проекта.

    Есть опыт работы по Agile методологиям с использованием багтрекинговых систем(Jira, Redmine и. т.д) - в последнее время используем свое детище для всех внутренних процессов разработки.

    Мы с радостью поможем вам в реализации этого проекта. Если вам интересно мое предложение - давайте знакомиться!

  3. 3321    34  0
    12 днів123 456 UAH

    Давайте подивимося на тз і оцінимо ваш проект. Приклади для салонів красоти вже зробив. А що з апі? Адмінкою ?
    давайте посмотрим на тз и оценим ваш проект. приложения для салонов красоты уже делал. что с апи? админкой?

  4. 369  
    50 днів40 000 UAH

    Вітаємо, Валентина, ознайомився з вашим проектом і пропозицією в цілому.Я і моя команда Android та IOS розробників можемо взяти за ваш проект і запропонувати ще кілька ідей, для додатку.(Ціна і терміни залежить від складності додатку)

    Також можна буде зробити в процесі:
    Просування вашої програми (SEO, SMM, цільова реклама, контекстна реклама)
    Створення рекламного відео та фотоконтенту
    - Дизайн, брендинг, створення позиціонування та креативної рекламної стратегії.Я і моя компанія ARTME TALENT співпрацюємо в кооперації з 20 ю компаніями в різних сферах і з більш ніж сотні виконавців.Також всі наші партнери перевірені нашою компанією та нашими клієнтами, серед яких Шанель, Кока-кола, Буковель, Промприбор та інші (на якість, відповідальність, дотримання дедлайнів і т.д.)Тому ви можете отримати один або цілий набір послуг (від початку створення продукту до його дистрибуції на ринок)

    Якщо вам цікавиться ця пропозиція, зв'яжіться і ми разом зробимо ваш цікавий проект.Ось наш портфоліо: https://artmetalent.agency/
    Здравствуйте, Валентина, ознакомился с вашим проектом и предложением в целом. Я и моя команда android та IOS разработчиков можем взяться за ваш проект и предложить еще несколько идей, для приложения. (цена и сроки зависят от сложности приложения)

    Также можно будет сделать в процессе:
    - Продвижение вашего приложения (SEO, SMM, таргетированная реклама, контекстная реклама)
    - Создание рекламного видео и фото контента
    - Дизайн, брендинг, создание позиционирования и креативной рекламной стратегии.
    Я и моя компания ARTME TALENT сотрудничаем в кооперативе с 20 - ю компаниями в различных сферах и с более чем сотней исполнителей.
    Также все наши партнеры проверены нашей компанией и нашими клиентами, среди которых Шанель, Кока-кола, Буковель, Промприбор и другие (на качество, ответственность, соблюдение дедлайнов и т.д.)
    Поэтому вы можете получить одну или целый комплекс услуг (от начала создания продукта до дистрибуции его в рынок)

    Если вас заинтересовало данное предложение, обращайтесь и мы сделаем вместе ваш интересный проект.
    Вот наше портфолио: https://artmetalent.agency/

  5. 195  
    1 день777 UAH

    Добрий день ! Готова до розробки цього проекту. Задача зрозуміла, але хотіла б обговорити все детальніше.
    Добрый день! Готов заняться разработкой данного проекта. Задача понятная но хотел бы обсудить все детальней.

  6. 390  
    1 день2000 UAH

    iOS Developer, пише на swift і Objective C. Розробку календарного плану і бюджету виконую на основі дизайну, API, ТЗ і архітектурних вимог.
    iOS Developer, пишу на swift и Objective C. Разработку календарного плана и бюджета выполняю на основе дизайна, API, ТЗ и архитектурных требований.

  7. Ще 8 ставок приховано
  • Профіль видалено
    13 січня 2020, 9:00 |

    Добрый день, у меня есть большой опыт разработки мобильных приложений.


     Я предлагаю вам разработать приложение с помощью кроссплатформенной среды Xamarin (Microsoft) - это вам гарантирует, что внешний вид приложения будет одинаков как на Android так и на IOS. Также вам не нужно будет искать разных разработчиков, отдельно для Apple и отдельно для Android.


    Серверная часть приложения на Net.Core + MS SQL  - здесь будет храниться вся логика и все данные приложения. 




    Я на этом сайте недавно, и чтобы у вас не было сомнений скину ссылки на сайт разработки:

    https://bitoobit.ru/




    Точная стоимость разработки будет ясна, после дополнительного общения.

    Если будут вопросы, звоните, пишите в WhatsApp - 8-918-364-87-87, (89284271740).


Актуальні фриланс-проєкти в категорії Blockchain

Швидкий парсер dexscreener

5500 UAH

Необхідно обійти захист сайту https://dexscreener.com/solana/ та зробити швидкий парсер. для прикладу беремо монету https://dexscreener.com/solana/6kSFM8teu4k9yvLGS1QtpPG33Z7xEmJ8iaRv6dEijc89 де 6kSFM8teu4k9yvLGS1QtpPG33Z7xEmJ8iaRv6dEijc89 адреса монети - задається в…

BlockchainПарсинг даних

Скрипт для автоматизованого викупу NFT ключів в смарт контракті

50 000 UAH

потрібно написати скрипт, який автоматизовано буде безпосередньо в смарт-контракті купувати ключі NFT. Суть і проблематика полягає в тому, що проект продає свої ключі NFT через сайт, але вікно продажу діє секунди і потрапити в покупку неможливо, лише через скрипт, який…

Blockchain ∙ 1 ставка

Смарт-контракт + фронт для токенсейлу

Шукаю розробників, що можуть реалізувати смарт-контракт з веб-сторінкою для токенсейлу по заданому алгоритму. Механізм продажу наступний: є 5 періодів, ціна починається з 0.1, далі 0.2, 0.3 і т.д. Наступний період починається як тільки завершається попередній. Окрім цього є…

BlockchainJavascript ∙ 11 ставок

Смарт-контракт для автораздачі токенів

25 000 UAH

Потрібно створити смарт-контракт для автораздачі токенів, який потім буде інтегрований в телеграм бот. Про автораздачу: - Людина переказує крипту (USDT або іншу криптовалюту...) на певну адресу гаманця. - Смарт-контракт автоматично відправляє на гаманець, з якого була…

BlockchainC# ∙ 4 ставки

Криптообмінник

55 000 UAH

Потрібно виправляти більшу частину криптообмінника. У пошуках програмістів, які працюють або розуміють у сфері криптовалют!

Blockchain ∙ 8 ставок

Замовник
Valentyna Parashchak Beauty industry
Україна Київ  6  0
Проєкт опублікований
4 роки тому
153 перегляди
Мітки