Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Монтаж відео з елементами 3Д дизайну

15 000 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Юрієм Підцерковним

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Чесно кажучи, Юрій мене сильно здивував. Щоб було зрозуміло, він не додав свою пропозицію до мого проєкту, а спитав у приватних чи потягну я заплатити 15000 грн за цей проєкт. Також сказав, що на це буде потрібно 2-3 дні. Так як це було пізно, то вирішили зв'язатися наступного дня. А він не просто зв'язався наступного дня, а вже по обіді сказав, що все готово. Ще раз наголошу - проєкт вартістю 15000 грн був зроблений за ніч без жодної передплати. Кінцевий результат був десь за добу, враховуючи всі доопрацювання. Ставлю 10 із 10! Однозначно рекомендую. Тепер це один із топових виконавців у моєму списку.
P. S.
Інші виконавці у коментарях писали з хамством, що я хочу отримати цукерку із гівна і палок і матеріалу просто не вистачає для такого результату як я хочу. У Юрія таких думок навіть не було. Ось що означає професіоналізм, повага до замовника, якість і швидкий результат!

Відгук фрилансера про співпрацю з Робертом Наговським

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Все чудово! Замовник відповідальний і приємний в спілкуванні! ТЗ описано максимально чітко! Дуже задоволений співпрацею і рекомендую на всі 100%! Оплата блискавична! Дуже вдячний Роберту за можливість долучитись до цієї роботи! Це було дуууже круто! Ще раз дякую Вам Роберт!

  • Руслан С.
    15 серпня 2022, 21:59 |

    Змініть назву завдання на Монтаж відео з єлементами 3Д дизайну.. Бо судячи з того, що у вас є в папках.. для відеомонтажу у вас нема нічого..  Окрім погроз виконавцям..

  • Роберт Наговський
    15 серпня 2022, 22:01 |

    Це не погрози.  Дивно, що ви це так бачите. Краще прийняти фігню, заплатити за це і поставити виконавцю 10 балів?
    Але дякую за рекомендацію, корисно.

  • Руслан С.
    15 серпня 2022, 22:05 |

    Дивно, що ви з гівна та палок хочете отримати якісний продукт..  Я ще подивлюсяза яку ціну хлопці погодяться це зробити..

  • Роберт Наговський
    15 серпня 2022, 22:07 |

    Ух ти як цікаво. А що у підготовленому матеріалі для вас "гівно та палки"?

  • Ruslan Video-Production
    15 серпня 2022, 22:33 |

    Просто ви хочите щоб людина яка займається відеомнтажем, взялась за освоєння 3D Max чи то Сінема 4Д погралася з вашою моделью, зробила рендер щоб співпав з кадром у відеоролику,  та ще кольорами щось там зробив (незрозуміло чи це стосувалось теж 3Д обєкта чи відеомонтажу). А те що ваші товариші вам влучно підмітили що міняти логотип на мішку (обєкт який динамічно та хаотично рухається) це ще той гемор, і в 99% результатом не дуже в захваті. Іноді дешевше перезняти конкретні кадри!

  • Николай Фокин
    15 серпня 2022, 22:38 |

    У папці з коробкою файл тільки для 3Д макс, вкажіть це в описі, так як не всі можуть працювати з цією програмою. Лого в 4-му ролику можна замінити локдауном  (попередньо зробивши клінап).
    Дивно, що ви не звернулися до розробника цього ролика, а так само не вказали, чи є у вас оригінали проектів для вказаних відео.


  • Ruslan Video-Production
    15 серпня 2022, 22:41 |

    В тому той діло що в нього нічого не має, і хоче щоб один і все зробив! Бажано за крумку помащену маслом

  • Роберт Наговський
    15 серпня 2022, 22:57 |

    Нічого дивного у цьому немає. Звернувся - він це зараз не може зробити. Оригіналів файлів немає. Я знаю, що при монтажі якість трішки впаде, але файли у 4K. Наскільки впаде якість? Наскільки мені казали - не сильно.

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Аудіо та відео монтаж

Створення рекламного 3д-відео для презентації настільної гри

new
500 UAH

Потрібно створити рекламне відео презентації настільної гри, а саме: створити та презентувати 3д-мокап упаковки гри (всі матеріали для цього будуть надані), презентувати всі елементи гри, процес гри, зробити цікаві переходи та анімації, підібрати та додати тематичне аудіо.…

Аудіо та відео монтажВідеореклама

Креативи для вертикалі гемблінг

new

Шукаємо креативщика для створення відео та банерів в вертикалі гемблінг. Бажано з досвідом. На відео повинні бути показані емоції людей та виграш.

Аудіо та відео монтажВідеореклама ∙ 4 ставки

Монтаж відео для YouTube канала

new
2000 UAH

Шукаю людину для монтажа відео 8-10 хв в FHD форматі, тривалість 8-10 хв. Приклад відео: https://youtu.be/VHNkw6kT8ek?si=HgOystwelriSTgKY Ціна за домовленістю

Аудіо та відео монтажОбробка відео ∙ 27 ставок

Монтаж відео, нарізка, переходи, еффіекти, додавання футажів

new
555 UAH

Треба монтажер яктий додасть дінаміки та цікавих момнеті на відео. Дівчина розповідає про фінанси, англійською. Треба нарізати і обьробити для Ютуба, додати еффектів, відео вставок, іножі титрів, щоб було більш цікаво дивитися. Також, нарізати його на шорти/тікотоки. Будь…

Аудіо та відео монтаж ∙ 13 ставок

Потрібно 2 відео, як робити переказ коштів

new
500 UAH

Мені знадобиться створити два відео: перше про те, як здійснити переказ коштів через Revolut, а друге - через Paysend. У кожному відео має бути надана детальна інструкція щодо процесу переказу з вказівкою на використання валюти євро. Відео мають бути схожі до :…

Аудіо та відео монтаж ∙ 10 ставок

Замовник
Проєкт опублікований
1 рік тому
216 переглядів