Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Написание небольших статей для сайта

2908 UAH

  1. 183  
    10 днів2000 UAH

    Здравствуйте! Хочу попробовать поработать с вами! Опыт пока небольшой, но со временем наработаю. Сайт очень хороший. Могу написать пару мнений. Цена в рублях или в гривнах?

  2. 201  
    1 день2000 UAH

    Добрый день! Я журналист, пишу авторские материалы. Даная тематика мне интересна. Для примера напишу несколько отзывов. Если понравится, то готова к постоянному сотрудничеству.

    P. S. обязательно посмотрите примеры моих работ в портфолио :)

  3. 264  
    1 день5000 UAH

    Здравствуйте!
    Очень заинтересовал ваш сайт. Тематика по душе. Готова работать над текстами. Для начала могу сделать тестовое задание. Даже могу прислать одну небольшую статью с психологии, которую недавно написала, чтобы вы имели представление о том, как я пишу.
    С уважением, Ольга

  4. 132  
    1 день2908 UAH

    Здравствуйте! С интересом открыл для себя новый сайт! Тематика для работы очень интересная, да и сам я эти темы освещаю в своих публикациях, которые пишу, а в будущем готовлю к выходу в свет новый сборник под рабочим, пока что, названием "Мысли вслух".
    Думаю принять активное участие в работе данного сайта.

  5. 85  
    1 день2000 UAH

    Здравствуйте. Изучил статьи на Вашем сайте, тематика мне понравилась, могу для пробы написать пару мнений, если Вам понравится можем сотрудничать. Только хочу уточнить на счет оплаты. Оплата в размере 30 гривен или рублей ?

  6. Ще 3 ставки приховано
    1 ставку приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Написання статей

Розробка структури сайту та написання текстів. Wellness та сапліменти.

Найбільше з точки зору ідеї першого етапу реалізації фізичних продуктів у велнесс підході, ураховуючи створення комюніті та освітньої платформи, наближається бренд https://integralist.pulse.is/ інста https://www.instagram.com/integralist.club/). Задачі які мені необхідно…

КопірайтингНаписання статей ∙ 1 ставка

Ведення SEO-блогу інтернет-магазину (Англійська мова)

850 UAH

Шукаємо кандидата з хорошим знанням англійської мови для створення статей для SEO-блогу інтернет-магазину. Навички копірайтингу бажані, але необовʼязкові - статті створюємо не з нуля, а генеруємо в звʼязці ChatGPT+Gemini+Quill. Виконавцю потрібно лише редагувати статті створені…

Написання статейРедагування та коректура текстів ∙ 3 ставки

Шукаємо автора текстів для блогу автомагазину

5000 UAH

Шукаємо автора текстів для блогу автомагазину. Потрібно писати цікаві експертні статті про автомобілі, особливості їх конструкції та використання. Теми потрібно обирати самостійно і подавати на узгодження. Обʼєм роботи: 10 текстів на місяць. Вимоги до статті: * Текст більше 3000…

Написання статей ∙ 17 ставок

Генерація якісних текстів через neuronwriter.com

500 UAH

Всім привіт. Потрібно згенерувати якісні тексти через сервіс neuronwriter.com. 10-15 текстів з однаковою структурою, на англійській. Приклад готового тексту можу скинути в приват. Цей проект для 1 пробного тексту.

Написання статейПошукова оптимізація (SEO) ∙ 12 ставок

Потрібен PR-менеджер, контент-менеджер, політтехнолог

Розшукується креативний PR-менеджер з досвідом у сфері політики і комунікацій. ✔️Обов'язки: розробка стратегій просування партійних ідей, співпраця з медіа та громадськістю, написання публікацій для соцмереж та сайту; адміністрування сайту і сторінок у соцмережах.…

Написання статейСупровід сайтів ∙ 2 ставки

Замовник
Проєкт опублікований
5 років тому
363 перегляди
Мітки
  • комментирование
  • мнение