Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Написати статті для сайту Ударно хвильова терапія

Translated2000 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Марією Хорошун

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Чудові тексти .
Я задоволений реалізацією проекту

Відгук фрилансера про співпрацю з Александром Александровым

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Дуже дякую клієнту за цікавий проект. В ході роботи вносилися правки у зв'язку з уточненнями в замовленні. Замовник терплячий, пояснив, уточнив, ввів корекції, відправив. Потрібно було перенести термін здачі проекту, щоб досягти успіху. Незважаючи на це, вона отримала хороший досвід і чудову оплату праці. Будемо раді подальшому співпраці, помилок у розгляді. У будь-якому випадку, дякую за можливість)

  1. 1723    254  4   5
    1 день100 UAH

    Вітаємо Вас! За аналогією з попереднім проектом) Я з радістю буду співпрацювати з вами! Я все виконаю якісно і вчасно! Безкоштовний для написання статей)
    Здравствуйте! По аналогии к предыдущему проекту) С радостью буду с вами сотрудничать! Выполню все качественно и в срок! Свободна для написания статей)

  2. 129    8  0
    1 день40 UAH

    Медична освіта, понад 20 років профстажу. Відгуки ще freelancehunt.com/my/revi... Портфоліо www.fl.ru/users/t1076/ Пишу грамотно, інформативно, лаконічно, унікально, легко. Вартість 40 грн за 1000 сбп, можу приступити прямо зараз
    Медицинское образование, более 20 лет профстажа. Отзывы еще freelancehunt.com/my/revi... Портфолио www.fl.ru/users/t1076/ Пишу грамотно, информативно, лаконично, уникально, легко. Стоимость 40 грн за 1000 сбп, , могу приступить прямо сейчас

  3. 315    25  1   2
    1 день100 UAH

    Добрий день, я копірайтер, контент-менеджер, журналіст з великим досвідом роботи. Буду вдячний, якщо віддаєте перевагу моїй кандидатурі. Цікава тема Вашого проекту. Існує досвід роботи в цій сфері. Про ціну домовляємося. Пишу по 43-60 грн за тисячу, - швидко, якісно і вчасно.
    Добрый день, я копирайтер, контент-менеджер, журналист с большим опытом работы. Буду признательна, если отдадите предпочтение моей кандидатуре. Интересна тематика Вашего проекта. Есть опыт работы в данной сфере. О цене договоримся. Пишу по 43-60 грн за тыс, - быстро, качественно и в срок.

  4. 388    14  2
    1 день200 UAH

    За професією лікар. Досвід роботи копіювачем, редактором, перекладачем, контент-менеджером. Працюю на обладнанні УВТ 2 роки
    По профессии врач. Опыт работы копирайтером, редактором, переводчиком, контент менеджером. Работаю на оборудовании УВТ 2 года

  5. 138    3  0
    2 дні100 UAH

    Добрий день ! Біолог з освіти. Медичні теми ми розуміємо і близькі. Приклади роботи видаємо за вимогою. Готова обговорити деталі співпраці
    Добрый день! Биолог по образованию. Медицинские темы мы понятны и близки. Примеры работ вышлю по требованию. Готова обсудить детали сотрудничества

  6. 2146    91  0
    1 день100 UAH

    Вітаємо Вас!
    Готовий почати роботу буквально зараз. Я пишу швидко. Я маю більше 7 років досвіду в написанні статей на медичну математику. Детальніше, приклади робіт - в ЛС.
    Здравствуйте!
    Готова приступить к работе буквально сейчас. Пишу быстро. Имею опыт более 7 лет в написании статей на медтематику. Детали, примеры работ - в ЛС.

  7. 67  
    1 день100 UAH

    Добрий день . Лікар з освіти.
    Регулярно беруть роботи з копірайтингу / рерайтингу / написання статей (як правило, тексти або медичні, або пов'язані з медициною). Прикладів робіт на різні теми досить багато (більше 600 статей): від загальних тем до вузькоспеціалізованих, але зрозумілих як фахівцям, так і домогосподарцям.
    Готова до взаємно вигідного співробітництва.
    Добрый день. Врач по образованию.
    Регулярно беру работы по копирайтингу/рерайтингу/написанию статей (как правило, тексты или медицинские, или связаны с медициной). Примеров работ по различным тематикам достаточно много (более 600 статей): от общих тем до узкоспециализированных, но понятных как специалистам, так и домохозяйкам.
    Готов к взаимовыгодному сотрудничеству.

  8. 1784    244  6   4
    5 днів100 UAH

    Готова до плодотворної співпраці з вами. Виконання необхідного обсягу в визначений термін.
    Готова к плодотворному сотрудничеству с Вами. Выполню необходимый объем в заданный срок.

  9. Ще 3 ставки приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Копірайтинг

Тексти для сайту СТО

Потрібно написання статей для сайту СТО. Близько 200 статей по 3000-4000 символів. Тематика - Ремонт і обслуговування легкових автомобілів. По термінах - не терміново, у середньому 3-4 статті на тиждень. Унікальність не менше 90%.

КопірайтингНаписання статей ∙ 25 ставок

Переписати текст з документів

1500 UAH

Є 10 PDF документів, з яких потрібно витягнути текст у формат Word. Потрібен лише текст, можна без полів документа, але так, щоб потім було легко орієнтуватися, де який кусок тексту знаходиться у відношенні до оригінального PDF документу.

КопірайтингПереклад текстів ∙ 24 ставки

Тексти для сайту, аптека в Таїланді

Для кого статтіДля туристів, які приїхали на відпочинок з країн СНГУ майбутньому група буде розширюватися Опис проекту та ідеї1. Проект розрахований на допомогу людям, які їдуть відпочивати в іншу країну, у цьому випадку в Таїланд, на першій стадії проекту ми допомагаємо купити…

КопірайтингНаписання статей ∙ 16 ставок

Розробка структури сайту та написання текстів. Wellness та сапліменти.

Найбільше з точки зору ідеї першого етапу реалізації фізичних продуктів у велнесс підході, ураховуючи створення комюніті та освітньої платформи, наближається бренд https://integralist.pulse.is/ інста https://www.instagram.com/integralist.club/). Задачі які мені необхідно…

КопірайтингНаписання статей ∙ 7 ставок

Написання текстів (опис для товару) для відеооглядів

потрібно писати 4-5 текстів в день, для відеооглядів товару інтернет магазину металоріжучого інструменту та оснастки , бажано мати базове в даній сфері , тривалість відео в середньому 2 хвилини або 1300-1500 символів, приклади відео та сайт прикріплю в тексті.

КопірайтингНаписання сценаріїв ∙ 12 ставок

Замовник
Проєкт опублікований
4 роки тому
171 перегляд