Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Написання унікального тексту на українській та російській мовах для фінансового сайту.

Translated322 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Алексеем Резниченко

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Швидке і якісне написання тексту для сайту на російській та українській мовах. Унікальність на 100%

Відгук фрилансера про співпрацю з Артемом Скворцовым

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Замовник завжди був на зв'язку, вчасно відповів на запитання, відправив логічні напрямки і швидко перевірив / оплатив проект. Рекомендуємо до співпраці.

  1. 175    5  0
    3 дні200 UAH

    Добрий день ! Я філолог російської та англійської мови з досвідом перекладу, рерайтингу, корекції та написання статей у 4 роки. Готова обговорити всі деталі з вами.
    Добрый день! Я филолог русского и английского языка с опытом перевода, рерайтинга, коррекции и написания статей в 4 года. Готов обсудить все детали с вами

  2. 3502    107  1   2
    3 дні1111 UAH

    Здоров’я Досвід . Професійне виконання роботи. Прикладна вартість зазначена в профілі і уточнюється після деталей. (Для орієнтації: вартість статті до 3 т.з. (в т.ч. СЕО), логічно завершена, з оригінальним заголовком - 360 грн. До 5 тзн - 570 грн.) Портфоліо - Freelancehunt . Унікальність . Переплата або сейф. З УВ.
    Здравствуйте. Опыт. Профессиональное выполнение работы. Примерная стоимость указана в профиле и уточняется после подробностей. (Для ориентира: стоимость статьи до 3т.зн. (в т.ч.СЕО), логически законченной, с оригинальным заголовком – 360 грн. До 5 т.зн - 570 грн.) Портфолио - Freelancehunt . Уникальность. Предоплата или сейф. С ув.

  3. 152  
    1 день200 UAH

    Ми намагаємося якомога швидше допомогти вам. Ціна буде 60 грн/спб за два варіанти, включаючи необхідну корекцію кожного перекладу для дотримання вимог по унікальності. У разі необхідності - відправляю портфоліо або роблю тест.
    Максимально быстро постараюсь Вам помочь. Цена будет 60грн/зпб за два варианта, включая необходимую корректировку каждого перевода для соблюдения требований по уникальности. Если нужно - вышлю портфолио или сделаю тестовое

  4. 671    24  0
    1 день200 UAH

    Ласкаво просимо, АртемДавайте разом перетворимо ваш проект в цукерку, яка буде притягувати аудиторію вдень і вночі.Про себе скажу тільки те, що називають мене Яна, пройшла навчання по 1С Бітрикс і Google AdWords, вже 11 років займаюся контентом в мережі:
    • повне ведення сайту з просуванням в пошукових системах;
    • створення інформаційних, рекламних, продаючих текстів з урахуванням SEO і LSI для кращого розуміння пошуковими роботами;
    • аудит сайтів та надання рекомендацій щодо його поліпшення;
    • за бажанням клієнта я можу поліпшити і візуальний контент, зробити його живим і красивішим.Успішно виконано велику кількість успішних проектів, і ось пара, яка схожа з вашою темою:
    • https://textmir.com/kontent-dlya-holdinga-tsentrkonsalt/;
    • https://textmir.com/unikalnyie-opisaniya-franshiz-dlya-proekta-oospeh/.Хотілося б спочатку отримати пару відповідей і уточнень від вас, тому залишаю свої контакти, і за ними ми зможемо все обговорити детальніше.Спочатку нюанси, потім ціна.Про це йдеться у повідомленні.
    Детальніше про мене, навички, випадки, відгуки - див.в профілі та на особистому сайті starikova.top
    Приветствую, Артем! Давайте вместе превратим ваш проект в конфетку, которая будет притягивать аудиторию днём и ночью.
    Про себя скажу лишь то, что зовут меня Яна, прошла обучение по 1С Битрикс и Google AdWords, уже 11 лет занимаюсь контентом в сети:
    • полное ведение сайта с продвижением в поисковых системах;
    • создание информационных, рекламных, продающих текстов с учётом SEO и LSI для лучшего понимания поисковыми роботами;
    • аудит сайтов и предоставление рекомендаций по его улучшению;
    • по желанию клиента могу улучшить и визуальный контент, сделать его живее и красивее.
    Успела выполнить большое количество успешных проектов, и вот парочка, которая схожа с вашей тематикой:
    • https://textmir.com/kontent-dlya-holdinga-tsentrkonsalt/;
    • https://textmir.com/unikalnyie-opisaniya-franshiz-dlya-proekta-oospeh/.
    Хотелось бы сначала получить парочку ответов и уточнений от вас, поэтому оставляю свои контакты, и по ним мы сможем всё обсудить подробнее. Сначала нюансы, потом цена.
    -----------------------
    !Подробно обо мне, навыках, кейсы, отзывы – см. в профиле и на личном сайте starikova.top

  5. 369    31  0
    1 день350 UAH

    Добрий день, завдання зрозуміле, з макетом ознайомилась) Працюю з текстами українською і російською мовами, сформую для вас два грамотних, унікальних тексти відповідно до ваших вимог протягом дня. За два тексти - 300 грн. Звертайтесь)

  6. 961    78  1
    3 дні200 UAH

    Добрий день Артем! Пишу про фінанси і про все, що з ними пов'язано. Допомагаю власникам бізнесу збільшити чистий прибуток за допомогою контенту.
    Я вільно орієнтуюся в темах фондового ринку, кредитів, податкового законодавства, фундаментального і технічного аналізу ринку, монетарної політики, криптовалют, ІТ і високих технологій. Я переконаний текстом. Працюю з В2В і В2С сегментами ринку. Я знаю, як взаємодіяти з аудиторією через контент, щоб налаштувати їх на покупку.
    Я закрию всі ваші заперечення ЦА. Створюємо call to action, на який будуть безперервно клієнти натискати, перетворюючись в лідів. Напишіть мені – обговорюємо умови роботи.
    Добрый день, Артем! Пишу о финансах и обо всем, что с ними связано. Помогаю владельцам бизнеса увеличить чистую прибыль с помощью контента.
    Свободно ориентируюсь в темах фондового рынка, кредитов, налогового законодательства, фундаментального и технического анализа рынка, монетарной политики, криптовалют, IT и высоких технологий. Убеждаю текстом. Работаю с В2В и В2С сегментами рынка. Знаю, как взаимодействовать с аудиторией через контент, чтобы настроить их на покупку.
    Закрою все возражения вашей ЦА. Создам call to action, по которому будут беспрерывно кликать клиенты, превращаясь в лидов. Напишите мне – обсудим условия работы.

  7. 129  
    1 день200 UAH

    Доброго дня!
    Зацікавлена вашою пропозицією.
    Готова з вами працювати)
    Пишіть , обговоримо деталі

  8. 156    21  3   1
    3 дні600 UAH

    Артем, привітання
    6 років в цифровому маркетингу та комерційному копірайтингу.
    Працював над нативною рекламою та ландінгами інвестиційних проектів.
    Приклади скину в ЛС за вашим інтересом.
    Якщо зацікавлені в тому, щоб текст продавала - я буду раді допомогти.
    Відкритий до діалогу.
    Артем, привет)
    6 лет в диджитал-маркетинге и коммерческом копирайтинге.
    Работал над нативной рекламой и лендингами инвестиционных проектов.
    Примеры скину в ЛС при вашем интересе.
    Если заинтересованы в том, чтобы текстовка продавала - буду рад помочь.
    Открыт к диалогу.

  9. 2329    128  0   2
    2 дні200 UAH

    Здоров’я Досвід - понад 8 років. Існує досвід у фінансовій тематиці. В досконалості володію російським і українським. Ціна за 1000 Збп - 50 грн.
    Здравствуйте. Опыт - более 8-ми лет. Есть опыт в финансовой тематике. В совершенстве владею русским и украинским. Цена за 1000 збп - 50 грн.

  10. 712    7  0
    1 день200 UAH

    Добрий день . У портфоліо 30 робіт, більшість з яких на кредитно-фінансово-банківську тематику. 17 років досвіду роботи в банках. Хороше знайомий з фінансовими технологіями і продуктивною лінією банків, фінансових компаній, брокерів і МФО (кредити, депозити, перекази і т.д.). Пишу швидко, якісно, цікаво, з різними стилями написання залежно від ЦА. Вартість – 100 грн. За 1 К ЗБП.
    Унікальність - 100% за text.ru, читання і чистота - від 9 з 10 за ГлавРед, мінімум води, запам'ятовування і нудота. Корекція і літ. Редагування входить в вартість - текст відразу можна публікувати на сайті або в блозі (можу розметити, якщо потрібно).
    Писал(шу) для Карт бланш, ФУЕТЕ, Banki.ua, TopBanki, SME Banking Club, Ліга. Кредит онлайн, Власть грошей, Бізнес-столиця, Cash2Go, SOWA Consulting і т.д.
    Будемо раді співпраці.
    Добрый день. В портфолио 30 работ, большинство из которых на кредитно-финансово-банковскую тематику. 17 лет опыта работы в банках. Хорошо знаком с финансовыми технологиями и продуктовой линейкой банков, финансовых компаний, брокеров и МФО (кредиты, депозиты, переводы и т.п.). Пишу быстро, качественно, интересно, с разными стилями написания в зависимости от ЦА. Стоимость - 100 грн. за 1К збп.
    Уникальность - 100% по text.ru, читаемость и чистота - от 9 из 10 по ГлавРед, минимум воды, заспамленности и тошноты. Корректура и лит. редактирование входит в стоимость - текст сразу же можно публиковать на сайте или в блоге (могу разметить, если нужно).
    Писал(шу) для Карт бланш, ФУЭТЕ, Banki.ua, TopBanki, SME Banking Club, Ліга. Кредит Онлайн, Власть денег, Деловая столица, Cash2Go, SOWA Consulting и др.
    Буду рад сотрудничеству.

  11. 85    7  1
    1 день200 UAH

    Вітаємо Вас! Дуже добре знайома з фінансовою темою, багато писала про сфд і форекс-брокерів, а також інвестиційних платформ.
    Приклади текстів можна надати в ЛС.
    Ціна за 1000 Збп. - 50 гривен
    Здравствуйте! Отлично знакома с финансовой тематикой, много писала о сфд и форекс-брокерах, а также инвестиционных платформах
    Примеры текстов могу предоставить в лс
    Цена за 1000 збп. - 50 гривен

  12. 661    9  0
    1 день1000 UAH

    Доброго дня, Артеме!

    Готова виконати Ваше завдання, оскільки маю великий досвід написання текстів на фінансову тематику.
    Вільною володію обома мовами, маю вищу філологічну освіту. Тому грамотність гаранутю.
    Детальніше про мій досвід роботи можна прочитати у резюме.

    Сподіваюсь на співпрацю.

    З повагою, Катерина

  13. 353    5  0
    3 дні800 UAH

    Добрий день ! Є досвід роботи в економічному виданні і для МФО теж довелося писати. Ціна / терміни за весь обсяг робіт у ставці. Портфоліо Google Drive
    Добрый день! Есть опыт работы в экономическом издании и для МФО тоже приходилось писать. Цена/сроки за весь объем работ в ставке. Портфолио Google Drive

  14. 122  
    5 днів200 UAH

    Добрий день .
    З задоволенням взяти за проект. Працюю швидко і якісно. Ставка - 40 грн/1000 Збп.
    Добрый день.
    С удовольствием возьмусь за проект. Работаю быстро и качественно. Ставка - 40 грн/1000 збп.

  15. Ще 5 ставок приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Копірайтинг

Копірайт для емеіл розсилки

Потрібно написати текст і скласти структуру емеіл листа для розсилки по базі клієнтів. Коротко розповісти про продукти. Написати про розіграш. Підібрати якісь релевантний заголовок, який будуть відкривати. Вказуйте, чи у вас був досвід саме з емейлами! Якщо був - кріпіть…

E-mail маркетингКопірайтинг ∙ 9 ставок

Написати короткі статті для автомобільного сайту

Потрібно написати статті для сайту статистики автомобільних цін. Статті 2х типів: Сторінка бренду Наприклад для бренду Audi. Повинна мати таку структуру: 1. Короткий опис історії Audi. Довжина 100-150 слів 2. Скільки коштує ауді? Пояснити від чого залежить ціна авто і навести…

Копірайтинг ∙ 15 ставок

Статті для сайту автомобільної статистики

Потрібно написати статті для сайту статистики автомобільних цін. Статті 2х типів: Сторінка бренду Наприклад для бренду Audi. Повинна мати таку структуру: 1. Короткий опис історії Audi. Довжина 100-150 слів 2. Скільки коштує ауді? Пояснити від чого залежить ціна авто і навести…

Копірайтинг ∙ 11 ставок

Написати статті для автомобільного сайту

Потрібно написати статті для сайту статистики автомобільних цін. Статті 2х типів: Сторінка бренду Наприклад для бренду Audi. Повинна мати таку структуру: 1. Короткий опис історії Audi. Довжина 100-150 слів 2. Скільки коштує ауді? Пояснити від чого залежить ціна авто і навести…

Копірайтинг ∙ 13 ставок

Креативний Текст великого обсягу

Потрібно написати творчий текст великого обсягу на основі наявних матеріалів. Не з нуля, вам не потрібно шукати інформацію, ми все надамо. Головне - вміти працювати з великою кількістю тексту і вміти описувати те, що ви бачите в матеріалі. Розглядаю кандидатів лише з досвідом…

КопірайтингВірші, пісні, проза ∙ 17 ставок

Замовник
Артем Скворцов Artem
Україна Київ  7  0
Проєкт опублікований
3 роки тому
210 переглядів