Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Напишіть красивий продавець тест комерційної пропозиції

Translated500 UAH

Додатки 2

Перегляд додатків доступний тільки зареєстрованим користувачам.

Відгук замовника про співпрацю з Олександром Синчей

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Зробив з завданням. Рекомендую

Відгук фрилансера про співпрацю з Владом Костицыным

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Адекватний клієнт, швидке і продуктивне співробітництво

  1. 2946    127  0
    3 дні1080 UAH

    Добрий день
    Я б спробував вписати КП в 2 листі А4 максимум. Люди цінують свій час, ніхто не буде читати 4 сторінки тексту. Ну або 2-3-4 сторінки заповнити візуалізацією виконаних/виконаних робіт і цінами.
    А все найважливіше, що переконає, покласти на першу сторінку. Я допоможу вам з КП за 40$ і 2-3 дні.
    Зверніться до нас!
    Добрый день
    Я бы пытался вписать КП в 2 листа А4 максимум. Люди ценят свое время, никто не будет читать 4 страницы текста. Ну или 2-3-4 страницы наполнять визуализацией выполняемых/выполненных работ и ценами.
    А все самое важное, то что убеждает, поместить на первую страницу. Помогу вам с КП за 40$ и 2-3 дня.
    Обращайтесь!

  2. 3502    107  1   2
    5 днів1350 UAH

    Здоров’я Досвід . Професійне виконання роботи. Портфоліо - Freelancehunt . Унікальність . Переплата або сейф. З УВ.
    Здравствуйте. Опыт. Профессиональное выполнение работы. Портфолио - Freelancehunt . Уникальность. Предоплата или сейф. С ув.

  3. 490    10  0
    1 день1000 UAH

    Добрий день ! Напишіть якісний текст для комерційної пропозиції. Маю хороший досвід роботи в маркетингу, написала багато ефективних продаючих текстів.
    Добрый день! Напишу качественный текст для комерческого предложния. Имею хороший опыт работы в маркетинге, написала много эффективных продающих текстов.

  4. 221    28  0
    7 днів1000 UAH

    Вітаємо Вас! Дуже зацікавився вашим проектом, з радістю працюю над ним. Досвід роботи є. Гарантуємо якісну роботу згідно з тз! Ціна за 1000 символів - 50 грн. Зателефонуйте, будемо раді співпрацювати!
    Здравствуйте! Очень заинтересовал ваш проект, с радостью поработаю над ним. Опыт работы есть. Гарантирую качественную работу согласно тз! Цена за 1000 символов-50 грн. Обращайтесь, буду рада сотрудничеству!

  5. 250    5  0   1
    3 дні1000 UAH

    Вітаємо Вас! Пропонуємо вам свої послуги. Розробка комерційних пропозицій - серед напрямків моєї спеціалізації. Деякі приклади представлені в портфоліо.
    Здравствуйте! Предлагаю вам свои услуги. Разработка коммерческих предложений - среди направлений моей специализации. Некоторые примеры представлены в портфолио.

  6. 1853    86  2
    Переможець1 день500 UAH

    Шарю в копірайтингу, маркетингу, SMM та інших жахливих словах. Мені подобається творчість, рекламувати і продавати. Зателефонуйте, якщо потрібен справжній контент.
    Шарю в копирайтинге, маркетинге, SMM и других страшных словах. Люблю креативить, рекламировать и продавать. Обращайтесь, если нужен действительно крутой контент.

  7. 1 ставку приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Копірайтинг

Створення презентації франшизи

new

Необхідна презентація франшизи клубу стольної гри у форматі «конструктора», тобто в перспективі повинна бути можливість її коректувати. Очікування → Вона повинна бути в 2 версіях - повноцінна і компресована її варіант з найціннішим і зв'язуючим на пару слайдів. Необхідно…

КопірайтингРозробка презентацій

Текст для Landing Page - Вебінар для стоматологів

new

Загальна мета: Створення продаючого тексту для посадової сторінки.Цей текст послужить основою не тільки для дизайну самої сторінки, але і для розробки всіх маркетингових матеріалів, пов'язаних з просуванням курсу.Текст повинен мотивувати стоматологів залишити заявку на…

Копірайтинг ∙ 1 ставка

Напишіть інструкцію користування сайтом

new
1000 UAH

Створіть рецензійну статтю про сайт! Напишіть, як зареєструватися І кожен пункт в меню розписати! Опис робочого кабінету Опис профілю Доповнення балансу Магазин бондів Подарунок Бонд Структура / Реферальна програма Підтримка Висновок

КопірайтингНаписання статей ∙ 10 ставок

Копірайт на китайській (С1 advanced+)

new

Потрібен копірайтинг невеликого тексту (до 1000 знаків) на китайській по темі блокчейн\криптовалюти. Обов*язково і виключно розглядаю фрілансерів з досвідом і найвищим рівнем володіння китайською (перевірятиме носій).

КопірайтингПереклад текстів ∙ 4 ставки

Копірайтер

new

Шукаю копірайтера для ніші психологія та коучинг. Потрібно прописувати сторітелінги, писати пости в інстаграм та телеграм.

КопірайтингНаписання статей ∙ 28 ставок

Замовник
Влад Костицын
Казахстан Алмати (Алма-Ата)  160  3
Проєкт опублікований
4 роки тому
114 переглядів