Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Напишіть SEO статтю

Translated100 UAH

Відгук замовника про співпрацю з фрилансером

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Я спілкуюся з Олександром вдруге. Стаття написана на вищому рівні і набагато швидше, ніж домовлено. Я рекомендую всім співпрацювати.

Відгук фрилансера про співпрацю з Ігорем Чиркіним

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Работаю с Игорем второй раз. Очень довольна! Хорошо объясняет задание, часто выходит на контакт и производит своевременную оплату. Рекомендую его, как честного и ответственного заказчика!

Профіль видалено | Сейф Сейф

  1. 291    25  0
    1 день100 UAH

    Вітаємо Вас! Зацікавився Вашим пропозицією. Будемо раді співпрацювати. Пишу грамотно, дотримуюся термінів, орієнтуюся на Ваші бажання. Заздалегідь дякую)
    Здравствуйте! Заинтересовало Ваше предложение. Буду рада сотрудничать. Пишу грамотно, соблюдаю сроки, ориентируюсь на Ваши пожелания. Заранее благодарю)

  2. 10076    757  0   2
    1 день150 UAH

    Добрий день, є величезний досвід в копірайтині) напишу вашу статтю сьогодні, ціна 30 гривень 1000 сбп, за 5000 - 150 гривень. Введіть ваші ключі, зв'яжіться
    Добрый день, есть огромный опыт в копирайтине) напишу вашу статью сегодня, цена 30 гривен 1000 сбп, за 5000 - 150 гривен. Грамотно впишу ваши ключевики, обращайтесь)

  3. 323    71  2   1
    1 день150 UAH

    Готова до виконання завдання. Є досвід у написанні SEO оптимізованих і просто інформаційних статей. Від себе гарантую унікальний і якісно оформлений текст вчасно. Ціна за 1 тис. СІМВ 30 грн.
    Готов приступить к выполнению задания. Есть опыт по написанию SEO оптимизированных и просто информационных статей. От себя гарантирую уникальный и качественно оформленный текст в срок. Цена за 1 тыс. симв. – 30 грн.

  4. 2536    154  0
    1 день200 UAH

    Добрий день !
    Напишу
    Добрый день!
    Напишу

  5. Ще 2 ставки приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Копірайтинг

Написання текстів (опис для товару) для відеооглядів

потрібно писати 4-5 текстів в день, для відеооглядів товару інтернет магазину металоріжучого інструменту та оснастки , бажано мати базове в даній сфері , тривалість відео в середньому 2 хвилини або 1300-1500 символів, приклади відео та сайт прикріплю в тексті.

КопірайтингНаписання сценаріїв ∙ 2 ставки

Управління профілем на Facebook та Instagram

3923 UAH

Адміністрування профілю в Фейсбуці та Інстаграмі рієлтора міжнародної нерухомості Рерайтинг, рілсы, публікації матеріалів

КопірайтингРерайтинг ∙ 9 ставок

Контент-менеджер/копірайтинг

Необхідні послуги копірайтера, проект - студія Йоги, https://yogalaxy.com.ua Що є? - SEO-ядро; - Місія та цінності; - ЦА; - Аналіз конкурентів; - Tone of voice; - SEO-стратегія; - цілі по блогу. Будь ласка, вказуйте вартість послуг за кількість символів, дякую.

Копірайтинг ∙ 24 ставки

Копірайтер під проект

500 UAH

Проект - новинний канал / блог з напрямком ізотерика канал - Instagram Технічна складова ТЗ: написати 3 пости і під них розклад під story 5/7 Проект складається з певних етапів Ціль першого етапу : - набір аудиторії через максимально тригерні теми і таємничість (що дуже…

КопірайтингНаписання сценаріїв ∙ 16 ставок

Написання тексту англійською

Зараз у пошуку SEO-копірайтерів англійською мовою в темах гемблінгу. Якщо писали на інші теми (айті, фінтех, крипта, беттінг) — чекаємо також на Ваш відгук.

Копірайтинг ∙ 10 ставок

Замовник
Ігор Чиркін
Україна Львів  7  0
Проєкт опублікований
6 років тому
114 переглядів