Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Написать статью. Рерайтинг.

200 UAH

  1. 115  
    1 день200 UAH

    Здравствуйте!
    Я работаю фрилансером в бюро переводов более 5 лет. Имею научную степень кандидата наук. Пишу и публикую собственные тексты на английском и польском языках.

  2. 142    1  0
    1 день200 UAH

    Добрый день! Я новичок, выполню за "спасибо" и хороший отзыв.
    Английским владею свободно, так как на нём работаю.

  3. 146    1  1
    2 дні200 UAH

    Доброго времени суток, готов обсудить детали статьи. Уровень английского - B2 Upper-Intermediate, но часто практикуюсь с носителями. Заинтересовало Ваше предложение, хотелось бы узнать подробнее.

  4. 833    39  5
    1 день200 UAH

    Здравствуйте! Заинтересовал Ваш проект, английским владею свободно, пишу грамотно и быстро. Отправила Вам примеры работ.
    Буду рада сотрудничеству!)

  5. 1552    37  4
    2 дні200 UAH

    Доброго времени суток!
    Напишу вам качественный и грамотный рерайт вашего текста. Также есть большой опыт написания SEO-статей на англ., нем., русском и украинском. Английским и немецким владею на уровне В2.
    Готова к большим объемам информации.

  6. 2353    324  2   4
    1 день200 UAH

    Добрый день
    Хотелось бы обсудить детали сотрудничества в рамках данного проекта
    Примеры работ могу предоставить в лс по запросу

  7. 1974    65  0
    2 дні200 UAH

    Опыт работы в копирайтинге более 3 лет, выполненных работ - более 2000. Внимательно отношусь к контенту: перечитываю тексты по несколько раз, не допускаю переспама, избегаю неуместных словесных оборотов. Имею высокой уровень грамотности. Знаю английский - С1, немецкий - В1. Готов работать с большими объемами информации.

  8. Ще 4 ставки приховано
  1. 315    7  0
    1 день200 UAH

    Здравствуйте! Заинтересовал ваш проект! Имею огромнеший опыт написания статтей для зарубежных сайтов. Примеры могу скинуть в ЛС. Цена за копирайтинг 100грн/1000 с. Обращайтесь!

  2. Ще 4 ставки приховано
    Ще 2 ставки приховано
  • Эллина Р.
    21 січня 2020, 16:37 |

    Добрый день, Елена!

    Укажите, пожалуйста, тему статьи.

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Копірайтинг

Креативний Текст великого обсягу

Потрібно написати творчий текст великого обсягу на основі наявних матеріалів. Не з нуля, вам не потрібно шукати інформацію, ми все надамо. Головне - вміти працювати з великою кількістю тексту і вміти описувати те, що ви бачите в матеріалі. Розглядаю кандидатів лише з досвідом…

КопірайтингВірші, пісні, проза ∙ 6 ставок

Написати креативний контент для піар-лендінгу про майстра косметології

2334 UAH

Написати креативний текст з цікавим сюжетом для піар-лендінгу про майстра косметології. Потрібен професійний письменник з досвідом і портфоліо, хто зможе написати креативний текст з цікавою сюжетною лінією для досить великого лендінгу (не менше 10 000 знаків) на тему…

КопірайтингНаписання сценаріїв ∙ 8 ставок

Тексти для сайту СТО

Потрібно написання статей для сайту СТО. Близько 200 статей по 3000-4000 символів. Тематика - Ремонт і обслуговування легкових автомобілів. По термінах - не терміново, у середньому 3-4 статті на тиждень. Унікальність не менше 90%.

КопірайтингНаписання статей ∙ 39 ставок

Переписати текст з документів

1500 UAH

Є 10 PDF документів, з яких потрібно витягнути текст у формат Word. Потрібен лише текст, можна без полів документа, але так, щоб потім було легко орієнтуватися, де який кусок тексту знаходиться у відношенні до оригінального PDF документу.

КопірайтингПереклад текстів ∙ 29 ставок

Тексти для сайту, аптека в Таїланді

Для кого статтіДля туристів, які приїхали на відпочинок з країн СНГУ майбутньому група буде розширюватися Опис проекту та ідеї1. Проект розрахований на допомогу людям, які їдуть відпочивати в іншу країну, у цьому випадку в Таїланд, на першій стадії проекту ми допомагаємо купити…

КопірайтингНаписання статей ∙ 19 ставок

Замовник
Elena Delimarska
Україна Київ  5  1
Проєкт опублікований
4 роки тому
493 перегляди
Мітки
  • Рерайт
  • рерайтинг
  • написание обзоров