Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Напишіть сценарій для YouTube відео наукової теми.

Translated1300 UAH

Результати роботи

Перегляд вкладень доступний тільки зареєстрованим користувачам.

Відгук замовника про співпрацю з Марией Яремчук

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Марія дуже професійно оформила сценарій, з упрощеною версією монтажного листа. Все розривала по сцені, вказувала, де повинен бути актор, а де закадровий голос, який реквізит використовувати, де вставити анімацію, інфографіку і музику. З таким сценарієм можна вже знімати, не потрібно нічого самостійно замислюватися. І стиль витриманий добре, відповідно до вимог до каналу. Я рекомендую .

Відгук фрилансера про співпрацю з Сергієм Лещуком

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Сергій чудовий замовник. Чітко і уявно поставив ТЗ, надав джерела інформації і пояснив свої бажання до результату. На всіх етапах попереднього спілкування і роботи давав зворотний зв'язок, тому після виконання проекту пряки, практично, не потрібні. Виплата здійснюється через сейф без будь-яких проблем.
Рекомендую замовнику. Сподіваюся на продовження співпраці.

  1. 11395
     236  0
    Приклад роботи:

    1 день2000 UAH

    Цікавий проект...

    Будемо раді ефективному і плодотворному співпраці з вами!
    Интересный проект...

    Буду рад эффективному и плодотворному сотрудничеству с Вами!

  2. 386    4  0
    Переможець5 днів1300 UAH

    Вітаю вас, Сергій
    Я режисер-документаліст і сценарист. У мене є досвід написання сценаріїв з вибором відеооряду, фотодокументів та інших ілюстрацій до тексту ведучого і закадрового голосу, монтажних листів. У форматі повного фільму. Існують фестивальні нагороди саме за написання сценаріїв. Приклади роботи покажу на прохання. Я перебуваю в Києві, при необхідності зустрінусь для обговорення роботи.
    Здравствуйте, Сергей,
    я режиссер-документалист, сценарист. Имею опыт написания сценариев с подбором видеоряда, фотодокументов и других иллюстраций к тексту ведущего и закадровому голосу, монтажных листов. В формате полноценного фильма. Есть фестивальные награды именно за написание сценариев. Примеры работ покажу по запросу. Нахожусь в Киеве, при необходимости встречусь для обсуждения работы.

  3. 1170    78  0   1
    2 дні2000 UAH

    Добрий день . Маю досвід написання наукових статей та художніх творів. Я маю уявлення про теоретичні технології майбутнього, а також хорошу фантазію. Готова взяти за написання сценарію. Чекаємо на Вашу відповідь!
    Добрый день. Имею опыт написания научных статей и художественных произведений. Имею представления о теоретических технологиях будущего, а также хорошую фантазию. Готов взяться за написания сценария. Жду вашего отзыва!

  4. 6823    102  0
    2 дні2000 UAH

    Вітаємо Вас! Дуже зацікавлений ваш проект, готовий розпочати вже сьогодні. Маю багатий досвід роботи в написанні наукових статей і научпопа. Пропонуємо обговорити деталі проекту в особистому листі.
    Здравствуйте! Очень заинтересовал ваш проект, готов приступить сегодня же. Имею богатый опыт работы в написании научных статей и научпопа. Предлагаю обсудить детали проекта в личной переписке.

  5. 68    1  0
    3 дні2000 UAH

    Я працюю на постійній основі з ютуб каналом. Сценарій знімаємо за 3 дні. На другий день ви зможете зробити 2 напрямки. Пишіть...
    Работаю на постоянной основе с ютуб каналом. Сценарий забахаем за 3 дня. На второй день вы сможете сделать 2 правки. Пишите...

  6. 355    2  0
    3 дні2000 UAH

    Цікава тема роліка. Яка довжина планується сам фільм? Ви вже маєте свій відео хотілося б більш детально зрозуміти стиль каналу)) Ми можемо спробувати наступний варіант, я роблю сценарій до одного або двох міфів як набряк. Ми обговорюємо, чи підходить податок, працюємо далі вже за попередньою оплатою.
    Интересная тема ролика. Какой длинны планируется сам ролик? У вас уже есть ваши видео хотелось бы более подробно понять стиль канала)) Можем попробовать следующий вариант, я делаю сценарий к одному или двум мифам как набросок. Обсуждаем если подача подходит работаем дальше уже по предоплате.

  7. 82    1  0
    4 дні2000 UAH

    Готовий почати роботу. Вже кілька разів довелося писати сценарії для Youtube каналів. А те, що це ще цікава тема, мене ще більше зацікавило до роботи.
    Готов приступать к работе. Уже несколько раз приходилось писать сценарии для Youtube каналов. А то, что это ещё и интересная тема меня ещё больше завлекает к работе.

  8. 1 ставку приховано
  • Володимир Матвійчук
    10 квітня 2019, 0:29 |

    Не по лоту, але по темі: якщо буде потрібна авторська музика до ролику - звертайтесь. Sci-fi, оркестрова etc.

  • Сергій Лещук
    11 квітня 2019, 21:37 |

    Спасибо, Владимир, пока не решил насчет музыки, учту). 

  • Сергій Лещук
    14 квітня 2019, 0:04 |

    Кое с кем я договорился попробовать написать платное тестовое задание на 2 мифа из 10. Хочу сообщить что мифы одни и те же: "наполнение криокапсулы" и "автоматическое замораживание". То есть, я не собираю весь сценарий по кусочкам, если что).

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Написання сценаріїв

Написати креативний контент для піар-лендінгу про майстра косметології

2334 UAH

Написати креативний текст з цікавим сюжетом для піар-лендінгу про майстра косметології. Потрібен професійний письменник з досвідом і портфоліо, хто зможе написати креативний текст з цікавою сюжетною лінією для досить великого лендінгу (не менше 10 000 знаків) на тему…

КопірайтингНаписання сценаріїв ∙ 14 ставок

Складання деталізованих промтів

500 UAH

потрібна людина, яка добре розбирається в ішках і вміє грамотно складати промпти, потрібно написати хорошу історію за допомогою chatgpt.

Написання статейНаписання сценаріїв ∙ 3 ставки

Написання текстів (опис для товару) для відеооглядів

потрібно писати 4-5 текстів в день, для відеооглядів товару інтернет магазину металоріжучого інструменту та оснастки , бажано мати базове в даній сфері , тривалість відео в середньому 2 хвилини або 1300-1500 символів, приклади відео та сайт прикріплю в тексті.

КопірайтингНаписання сценаріїв ∙ 14 ставок

Копірайтер під проект

500 UAH

Проект - новинний канал / блог з напрямком ізотерика канал - Instagram Технічна складова ТЗ: написати 3 пости і під них розклад під story 5/7 Проект складається з певних етапів Ціль першого етапу : - набір аудиторії через максимально тригерні теми і таємничість (що дуже…

КопірайтингНаписання сценаріїв ∙ 17 ставок

Креативний копірайтер для проектної роботи

1500 UAH

Потрібна людина з креативним мисленням, щоб винайти теми для соціальних мереж. Детальніше розповім безпосередньо виконавцю, але потрібно почати роботу вже сьогодні. Виплата через сейф

Написання сценаріївВірші, пісні, проза ∙ 18 ставок

Замовник
Сергій Лещук
Україна Київ  25  0
Проєкт опублікований
4 роки тому
4 роки
298 переглядів
Мітки
  • написание сценариев
  • сценарии роликов