Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Напишіть текст з описом шкафов-купе, 2шт.

Translated200 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Ольгой Н.

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Все добре, за тексти дякую!

Відгук фрилансера про співпрацю з Евгением Александровичем

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Все чітко і зрозуміло, детальна ТЗ, негайна оплата. Рекомендую !

  1. 4204
     200  0

    2 дні500 UAH

    Робота буде виконана якісно і вчасно. пропонуємо послуги з написання статей
    работа будет выполнена качественно и в срок. предлагаю услуги по написанию статей

  2. 12117
     484  2

    1 день200 UAH

    Добрий вечір. Великий досвід в цьому напрямку. Сьогодні ми пишемо якісні тексти.
    Добрый вечер. Огромный опыт в данном направлении. Напишу сегодня качественные тексты.

    зв'язок 24/7 ✓ 100% унікальність ✓ персональний підхід ✓ гнучкість

  3. 2005    198  0
    1 день200 UAH

    Вітаємо Вас! Готова виконати, з цією темою працювала, приклад тексту для категорії: https://divan.plus/evroknizhka-divan-bruklin/
    Здравствуйте! Готова выполнить, с данной тематикой работала, пример текста для категории: https://divan.plus/evroknizhka-divan-bruklin/

  4. 74    2  0
    1 день200 UAH

    Добрий день ! Готова виконати завдання якісно і вчасно. Пишу цікаві та інформативні тексти відповідно до ТЗ. Досвід роботи копіювачем – 7 років. З тематикою меблів добре знайомий. Я можу почати роботу прямо зараз! Зателефонуйте, я буду радий співпрацювати з вами.
    Скайп: inyllya_la
    Телеграм: @Inyllya_la
    Електронна пошта: [email protected]
    Добрый день! Готова выполнить задание качественно и в срок. Пишу интересные и информативные тексты в соответствии с ТЗ. Опыт работы копирайтером - 7 лет. С мебельной тематикой хорошо знакома. Могу приступить к работе ПРЯМО СЕЙЧАС! Обращайтесь, буду рада сотрудничеству с Вами.
    Skype: inyllya_la
    Telegram: @Inyllya_la
    E-mail: [email protected]

  5. 229    4  0
    1 день200 UAH

    Вітаємо Вас!
    Привернув увагу Ваш проект.
    Напишіть цікаві та якісні тексти
    З повагою і надією на співпрацю,
    Поліна
    Здравствуйте!
    Привлек внимание Ваш проект.
    Напишу интересные и качественные тексты
    С уважеием и в надежде на сотрудничество,
    Полина

  6. 469    29  0   1
    1 день600 UAH

    Вітаю вас, Євген
    Можливо, вам потрібні продаючі тексти. Ставка зроблена саме на підставі цього припущення. У вашому випадку текст не продається безпосередньо, він повинен допомогти відвідувачу вибрати найбільш підходящий шкаф-купе і купити його у вашому інтернет-магазині. Унікальність по Адвего ніяк не сприяє досягненню цієї мети. Навіть навпаки, цей плагіатус відомий своєю здатністю в тексті про шкафу знайти позики з біографії Мао Цзедуна (і зовсім не опис меблів).
    Тому хотілося б знати, що для вас є пріоритетом - продажі або шингловий унікальність. У першому випадку ви отримаєте високі значення поведінкових факторів, які цінують Google в десятки разів вище унікальності (яку він вважає зовсім іншим способом), а у другому погані очки за поведінкові фактори і, незважаючи на 100% шинглової унікальності, ви слідуєте вниз у пошуковій виданні.
    Здравствуйте, Евгений.
    Вероятно, вам нужны продаЮЩИЕ тексты. Ставка сделана именно исходя из этого предположения. В вашем случае текст не продаёт напрямую, он должен помочь посетителю выбрать наиболее подходящий шкаф-купе и приобрести его в вашем интернет-магазине. Уникальность по Адвего никак не способствует достижению этой цели. Даже наоборот, данный плагиатус известен способностью в тексте о шкафах найти заимствования из биографии Мао Цзэдуна (и отнюдь не описание мебелировки).
    Поэтому хотелось бы знать что для вас является приоритетным -- продажи или шингловая уникальность. В первом случае вы получите высокие значения поведенческих факторов, ценимые Гуглом в десятки раз выше уникальности (которую он считает совсем другим способом), а во втором недоберёте баллы за поведенческие факторы и, несмотря на 100% шингловой уникальности, будете сползать вниз в поисковой выдаче.

  7. 562    9  0
    1 день300 UAH

    Здоров’я Для написання цих статей мені потрібні дні (до вечора писати, на наступний день вичитати).
    Є приклади моїх робіт саме в цій темі, так само там є посилання на сам текст: https://docs.google.com/document/d/1VcetfgBHrbeJyHweJeGdUIQaHVbmAecv6k3sydA924/edit?usp=sharing

    Сума зазначена за 2 статті.
    Здравствуйте. На написание данных статтей мне нужны сутки (к вечеру написать, на следующий день вычитать).
    Есть примеры моих работ именно в этой тематике, так же там есть ссылки на сам текст: https://docs.google.com/document/d/1VcetfgBHrbeJyHHweJeGdUIQaHVbmAecv6k3sydA924/edit?usp=sharing

    Сумма указана за 2 статьи.

  8. 203    1  0
    2 дні200 UAH

    Вітаємо Вас! Готова допомогти у написанні текстів, великий досвід у описі подібних товарів. Зв'яжіться: [email protected]
    З повагою, Дарія
    Здравствуйте! Готова помочь в написании текстов, большой опыт в описании подобных товаров. Обращайтесь: [email protected]
    С уважением, Дарья.

  9. 471    36  1
    1 день200 UAH

    Добрий день .
    Готовий почати роботу. Напишу легкий для читання текст у повному відповідності з ТЗ і нормами російської мови. 100% достовірність
    Дякую вам.
    Добрый день.
    Готов приступить к работе. Напишу легкий для чтения текст в полном соответствии с ТЗ и нормами русского языка. 100% достоверность.
    Спасибо.

  10. 167  
    1 день200 UAH

    Добрий вечір. Зацікавився Вашим проектом. Я з радістю буду співпрацювати. Умови погоджуються. ТЗ зробимо якісно і в найскладніших рядках. Готова обговорювати деталі. HTTPS://t.me/E_S_E_S
    Добрый вечер. Заинтересовал Ваш проект. С удовольствием буду сотрудничать. Условия устраивают. ТЗ сделаю качественно и в кротчайшие строки . Готов обсудить детали . https://t.me/E_S_E_S

  11. 2235    158  0
    1 день200 UAH

    Вітаємо, готові виконати якісне і швидке написання текстів. З тематикою добре знайома, має великий досвід. Зверніться до нас.
    Здравствуйте, готова выполнить качественное и быстрое написание текстов. С тематикой знакома хорошо, имеется большой опыт. Обращайтесь.

  12. 235    4  1
    2 дні200 UAH

    Добрий вечір!
    Я можу писати якісні статті за вашим вимогами. Я вмію писати творчі продаючі тексти в високій унікальності.
    Будемо раді співпрацювати з вами)
    Добрый вечер!
    Смогу написать качественные статьи по вашим требованиям. Умею писать креативные продающие тексты в высокой уникальностью.
    Буду рада работать с вами)

  13. 878    144  1   2
    2 дні200 UAH

    Вітаю вас, Євген
    Готовий зробити 2 описні статті на зазначені стилі шкафов у форматі інших описів з Вашого сайту. Фух ! Завернулася заради довгих) Все буде простіше.
    Здравствуйте, Евгений.
    Готова сделать 2 описательные статьи на указанные стили шкафов в формате других описаний с Вашего сайта. Фух! Завернула ради длинны) Все будет проще.

  14. 173    1  1   1
    1 день200 UAH

    Привітання готові до співпраці. Можу виконати вступну задачу, пройти випробувальний термін. Я працюю на подальшу перспективу. Зв'яжіться за електронною поштою [email protected], завжди в мережі Інтернет. Також є досвід роботи торгового консультанта в інтернет-магазині. Щодо копірайтингу:
    Немає рерайтів, тільки унікальний авторський контент.40-60грн за 1000зпб залежно від складності ТЗ. SEO оптимізація на високому рівні. Я пишу відмінний комерційний матеріал для збільшення продажів і розширення клієнтської бази, як в художньому, так і в технічному стилі.
    Здравствуйте готов к сотрудничеству. Могу выполнить вступительное задание, пройти испытательный срок. Работаю на дальнейшую перспективу. Обращаться по E-mail [email protected], всегда в сети интернет. Также есть опыт работы торговым консультантом в интернет магазине. По поводу копирайтинга :
    Никаких рерайтов, только уникальный авторский контент.40-60грн за 1000зпб в зависимости от сложности ТЗ. SEO оптимизация на высоком уровне. Пишу отличный коммерческий материал для увеличения продаж и расширения клиентской базы, как в художественном, так и в техническом стиле.

  15. 534    10  0
    1 день200 UAH

    Вітаємо Вас!
    Працюю з меблями і маю досвід у описі корпусної меблі.
    Зробіть роботу швидко і якісно!
    Приклади роботи в портфоліо.
    Здравствуйте!
    Работаю с мебелью и имею опыт в описании корпусной мебели.
    Выполню работу быстро и качественно!
    Примеры работ в портфолио!

  16. 101  
    1 день200 UAH

    Добрий вечір, Євген Олександрович. Будемо раді співпрацювати з вами. Пишу грамотно, унікально, в певний термін.
    Добрый вечер, Евгений Александрович. Буду рада сотрудничеству с Вами. Пишу грамотно, уникально, в определенные сроки.

  17. 712    43  0
    2 дні200 UAH

    Вітаємо Вас! У мене є філософське виховання. Працюю копіютором 4 роки. Я – керівник контент студії «Красива мозаїка». Приклади роботи дивіться в портфоліо. Написав опис товарів для різних фірм і магазинів з 100% унікальністю. Напишіть якісні та цікаві статті для Вас. Вивчення проводить редактор з 10-річним досвідом.
    Вартість за 2 статті - 200 грн.
    Терміни - приблизно 2 дні.
    Зателефонуйте, я буду радий допомогти!
    Здравствуйте! Имею филологическое образование. Работаю копирайтером 4 года. Я - руководитель контент студии "Красочная Мозаика". Примеры работ смотрите в портфолио. Писал описание товаров для разных фирм и магазинов со 100% уникальностью. Напишу качественные цепляющие и интересные статьи для Вас. Вычитку проводит редактор с 10-летним опытом.
    Стоимость за 2 статьи - 200 грн.
    Сроки - примерно 2 дня.
    Обращайтесь, буду рад помочь!

  18. 565    98  2   5
    1 день200 UAH

    Добрий день ! Готова взяти за ваш проект. Зателефонуйте, будемо раді співпрацювати!
    Добрый день! Готова взяться за ваш проект. Обращайтесь, буду рада сотрудничеству!

  19. 700    56  0
    1 день200 UAH

    Здоров’я Пишу якісні продаючі тексти - ви отримуєте контент, що працює на вас! Зверніться до нас!
    Здравствуйте. Пишу качественные продающие тексты - вы получаете контент, работающий на Вас! Обращайтесь!

  20. 618    54  0
    1 день200 UAH

    Я роблю. З тематикою меблів дуже дружній. Приклади роботи на цю тему є в портфоліо.
    Я гарантую якість.
    Сделаю. С мебельной тематикой очень дружен. Примеры работ по данной теме есть в портфолио.
    Качество гарантирую.

  21. 424    55  0   1
    1 день200 UAH

    Напишіть якісний текст відповідно до ваших бажань, 40 грн/1000, звертайтеся,
    напишу качественный текст согласно вашим пожеланиям, 40 грн/1000, обращайтесь,

  22. 152  
    2 дні200 UAH

    Добрий день !
    Зацікавився вашою вакансією.
    Існує досвід в копірайтингу. Я можу кинути приклади робіт в ЛС.
    Будемо раді співпрацювати!
    Добрый день!
    Заинтересовала ваша вакансия.
    Опыт в копирайтинге есть. Могу кинуть примеры работ в лс.
    Буду рада сотрудничеству!

  23. Ще 12 ставок приховано
    Ще 2 ставки приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Копірайтинг

Пост на 1000 слів Тема дитяча гра кеш флов

500 UAH

Максимально грамотно та глибоко розкрити суть гри в освітньому проекті. Для дітей віком від дев'яти до п'ятнадцяти років та для внутрішньо переміщених осіб.

КопірайтингНаписання статей ∙ 10 ставок

Рерайт/Копірайт - дитяча тематика

Потрібен рерайтер/копірайтер для написання статей дитячої тематики для портала https://kachelka.com.ua/

КопірайтингРерайтинг ∙ 14 ставок

Копірайтинг текстів у Блог.

500 UAH

Будь ласка, разом з відгуком пишіть Вашу ціну за 1 тис. сим. б.п. ------- Тематику писати не дозволяють. Читайте у прикладі тексту внизу. необхідно створювати тексти у Блог. Писатимемо спочатку російською. Потім переклад на українську. як відбуватиметься процес: - наш…

КопірайтингНаписання статей ∙ 19 ставок

Копірайтинг з 10 мов

1500 UAH

Є 10 PDF документів, з яких потрібно витягнути текст у формат Word. Потрібен лише текст, можна без полів документа, але так, щоб потім було легко орієнтуватися, де який кусок тексту знаходиться у відношенні до оригінального PDF документу. У завданні документи на таких мовах,…

КопірайтингПереклад текстів ∙ 12 ставок

Написати сценарій для рілсів інстаграм

2000 UAH

Потрібно писати рілсі для інстаграм Цікавлять спеціаліст тільки с досвідом. усю інформацію надішлю після спілкування

КопірайтингНаписання сценаріїв ∙ 13 ставок

Замовник
Проєкт опублікований
5 років тому
302 перегляди