Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Написати огляд книжки - "Фелікс Австрія" Софія Андрухович

200 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Мариной Хасановой

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Все виконано добре й навіть раніше ніж домовлялись.

Відгук фрилансера про співпрацю з Марією Марією

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Було дуже приємно співпрацювати. Сподобалась чітко поставлена задача і оплата одразу після виконання.

Замовник не бажає робити передоплату? Оплата через Сейф допоможе уникнути можливого шахрайства.
  1. 935    33  0   2
    2 дні300 UAH

    Напишу за 2-3 дня. Качественно.
    приклад:
    Freelancehunt
    Freelancehunt

    Моє портфоліо Freelancehunt

    skype: elenadzhevaga

  2. 272    3  0
    Переможець1 день200 UAH

    Дуже хотілося б спробувати. Місяць тому закінчила читати цю книгу:) Оглядів книжок поки що не писала, тому приклад одразу за вказаною темою.
    [email protected]

    "Фелікс Австрія" Софії Андрухович - прекрасний взірець сучасної української літератури. З найперших сторінок читач занурюється в атмосферу самого кінця ХІХ сторіччя - Новий Рік 1900 року. І не встигає оговтатись, як вже знаходить себе десь на середині книжки. І це не тому, що "Фелікс Австрія" має якийсь дуже динамічний сюжет. Напроти, оповідь ллється без поспіху, дозволяючи читачеві сповна насолодитись старою мовою українських земель у складі Австро-Угорщини. Безліч діалектизмів створюють особливий настрій, але не заважають сприймати текст: читаючи ці слова, ви скоріше згадуєте їх, ніж вивчаєте.

    Головна героїня, на ім’я Стефа, від якої ведеться оповідання, працює домашньою прислугою в домі своєї подруги дитинства, Аделі. Аделя - заміжня жінка, дружина скульптора. Власне, саме стосунки між цими жінками та їхні таємниці утворюють головну інтригу книги.

  3. 268    8  2   2
    1 день150 UAH

    Можу ввиконати, Давайте обговоримо деталі співпраці .
    У своєму житті ми часто шукаємо те, що відображає наш світогляд, те, що повторює наші думки та ідеї. Такою "віддушиною" можна назвати книгу 451 за фаренгейтом. Ця історія про книжки, та їх шкоду суспільству.

    У цьому світі вважається що читання та розвиток свого інтелекту- це іллюзія, в книжках немає нічого окрім розчарування, а основна їх місія-засмічувати ваш мозок. Саме тому вони мають бути спалені, а їх власники повинні сісти за грати.
    Пожежники тут не гасять полум'я, а розпалюють, знищуючи книжки Заміть живих псів -роботичні, а люди спілкуються зі своїми телевізорами.
    Є щось схоже, чи не так?

  4. 89    4  0   1
    1 день200 UAH

    Готовий виконати якісно та недорого.
    E-mail: [email protected]
    Приклад:
    Рей Бредбері «Кульбабове вино»
    Хоча знайомство із творчістю автора почалося несерйозно і без великих сподівань, але головні герої, внутрішній світ яких був як окремий Всесвіт, все більше завойовували мій інтерес. У цьому романі кожен зможе знайти собі власну віддушину, щось близьке і рідне.
    Книжка розповідає історію одного літа із життя Дугласа Сполдінга, його сім’ї і навіть просто сусідів, які по-своєму також є героями своїх маленьких пригод. Швидко поринаєш у цей чарівний світ дитинства, його таємниць і сподівань, потроху сам стаєш дитиною, для якої кожен день- це відкриття, хоча все ще залишаєшся наївним та довірливий до усього, що тобі кажуть батьки та дорослі.
    Автор запрошує тих, хто втомився від усієї суєти сьогодення і хоче повернутися у ті безтурботні часи, коли всіляка мить пахне і смакує особливо, і я б скористався цією можливістю не один раз.

  5. 1 ставку приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Написання статей

Тексти для сайту СТО

Потрібно написання статей для сайту СТО. Близько 200 статей по 3000-4000 символів. Тематика - Ремонт і обслуговування легкових автомобілів. По термінах - не терміново, у середньому 3-4 статті на тиждень. Унікальність не менше 90%.

КопірайтингНаписання статей ∙ 50 ставок

Тексти для сайту, аптека в Таїланді

Для кого статтіДля туристів, які приїхали на відпочинок з країн СНГУ майбутньому група буде розширюватися Опис проекту та ідеї1. Проект розрахований на допомогу людям, які їдуть відпочивати в іншу країну, у цьому випадку в Таїланд, на першій стадії проекту ми допомагаємо купити…

КопірайтингНаписання статей ∙ 21 ставка

Складання деталізованих промтів

500 UAH

потрібна людина, яка добре розбирається в ішках і вміє грамотно складати промпти, потрібно написати хорошу історію за допомогою chatgpt.

Написання статейНаписання сценаріїв ∙ 3 ставки

Ведення SEO-блогу інтернет-магазину (Англійська мова)

849 UAH

Шукаємо кандидата з хорошим знанням англійської мови для створення статей для SEO-блогу інтернет-магазину. Навички копірайтингу бажані, але необовʼязкові - статті створюємо не з нуля, а генеруємо в звʼязці ChatGPT+Gemini+Quill. Виконавцю потрібно лише редагувати статті створені…

Написання статейРедагування та коректура текстів ∙ 6 ставок

Шукаємо автора текстів для блогу автомагазину

5000 UAH

Шукаємо автора текстів для блогу автомагазину. Потрібно писати цікаві експертні статті про автомобілі, особливості їх конструкції та використання. Теми потрібно обирати самостійно і подавати на узгодження. Обʼєм роботи: 10 текстів на місяць. Вимоги до статті: * Текст більше 3000…

Написання статей ∙ 30 ставок

Замовник
Марія Марія
Україна Київ  30  0
Проєкт опублікований
6 років тому
67 переглядів