Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Написати огляд книжки - "Над прірвою у житі" Селінджер

200 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Еленой Джевагой

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Якісно та вчасно

Відгук фрилансера про співпрацю з Марією Марією

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Все добре. Готова до подальшої співпраці!

  1. 97  
    2 дні100 UAH

    Доброго дня! Буду рада написати огляд на цей простий по формі, але водночас складний за змістом твір Селінджера. Приклад на книгу К. Маккарті "Дорога":
    Це книга про світ, якому настав кінець. Постапокаліпсис показаний не з боку масштабів катастрофи, а з боку людських переживань.
    Батько з сином йдуть по дорозі, яка повинна вивести їх до надії. Повинна, бо більше ніякого шляху для порятунку немає, а якщо звернути, то загинеш.
    Протягом всієї книги не покидало почуття загнаності, оскільки твір дійсно сильний і змушує співпереживати, проходити всі випробування разом з героями, відчувати невпевненість в завтрашньому дні, як батько, і всепоглинаючий страх, як син.

    Вартість - 40 грн/1000 символів.

  2. 935    33  0   2
    Переможець1 день200 UAH

    Доброго дня, Маріє.
    Напишу якісно за 1 добу.
    Роман Джерома Девіда Селінджера, в якій викладена сповідь 17-річного юнака, дуже швидко став бестселлером, завоювавши любов і визнання не тільки у американських читачів. Мені особисто цей роман сподобався. Напишу так, щоб його захотілося прочитати...
    Приклади уривку:
    Freelancehunt
    Freelancehunt
    Моє портфоліо Freelancehunt
    skype: elenadzhevaga

  3. 89    4  0   1
    1 день200 UAH

    Несколько раз перечитывал данный роман, выполнение проекта будет сплошным удовольствием для меня, готов приступить прямо сейчас!
    Рей Бредбері «Кульбабове вино»
    Хоча знайомство із творчістю автора почалося несерйозно і без великих сподівань, але головні герої, внутрішній світ яких був як окремий Всесвіт, все більше завойовували мій інтерес. У цьому романі кожен зможе знайти собі власну віддушину, щось близьке і рідне.
    Книжка розповідає історію одного літа із життя Дугласа Сполдінга, його сім’ї і навіть просто сусідів, які по-своєму також є героями своїх маленьких пригод. Швидко поринаєш у цей чарівний світ дитинства, його таємниць і сподівань, потроху сам стаєш дитиною, для якої кожен день- це відкриття, хоча все ще залишаєшся наївним та довірливий до усього, що тобі кажуть батьки та дорослі.
    Автор запрошує тих, хто втомився від усієї суєти сьогодення і хоче повернутися у ті безтурботні часи, коли всіляка мить пахне і смакує особливо, і я б скористався цією можливістю не один раз.

  4. 102  
    1 день100 UAH

    Новачок в такій справі, але часто пишу відгуки просто для себе, багато читаю. Сподіваюсь вас зацікавить моя кандидатура.
    .
    .
    Фрагмент огляду книги "451° за Фаренгейтом"
    Тут так яскраво виражений світ і його цінності в двадцять першому столітті. Люди, які забувають думати, вони підпорядковуюються під загальноприйняті стандарти. Їм не потрібні книги, тому що телевізор скаже "правду". Вони звикли до комфорту, до того, що думки і бажання в їхній голові вже не належать їм.
    Моя почта: [email protected]

  5. 89  
    1 день200 UAH

    Доброго дня! Готова взятися за роботу, люблю подібне. Звертайтесь,гарантую якісне оформлення тексту! Ось невеличкий приклад.
    Франц Кафка "Перевтілення"
    Завжди цінуйте те, що вам дає доля. Деколи ми настільки заклопотані, що забуваємо жити, по-справжньому жити. Саме головний герой твору Франца Кафки "Перевтілення" є прикладом такої людини. З дня в день він працює, піклується про своїх батьків та сестру, але зовсім не думає про швидкоплинність свого життя. Доля вирішує змінити його життя, перетворюючи героя на комаху. І так, вона дійсно змінює все навкруги, змінює думки героя, його світобачення, його життя. Ця історія змушує нас цінувати кожну мить свого життя, любити його, адже це найбільший дар, яким ніколи не можна нехтувати. Що ж буде з маленькою комахою далі? Чи перетвориться він знову на людину? Чи достатньо він почав цінувати своє життя? Все це лиш питання часу...

  6. 60  
    1 день200 UAH

    Здоров’яДуже цікава місія.Будемо раді співпраці)
    Ми пропонуємо послуги написання текстів на різноманітні теми:

    • рерайт - від 40грн.\1000сбп (унікальність обговорюється індивідуально)
    • копірайт - від 60грн.\1000сбп (унікальність 100%)
    • продавці\сео тексту - від 90грн.\1000сбп
    • написання англійською мовою текстів - від 150грн.\1000спб
    • переклад з англійської - від 70грн.\1000сбп
    • заповнення карток товару - від 5грн.• Редагування / корекція - від 30грн.• набір тексту з аудіо - від 30грн.\1000сбп

    Перевірка унікальності по Текс.ру, Адвего, Сontent-watc, pr-cy.ru або на іншому сервері (обговорюється індивідуально)

    Надання додаткових послуг:
    • внутрішня SEO оптимізація сайту;
    • лінкбудінг - постінг активних посилань;
    • робота з відгуками і коментарями, відправлення повідомлень

    Чому краще звернутися саме до нашого веб-студії?1 .У нас немає розривів за термінами.2 .Ми не пропадаємо і відповідаємо на всі питання.3 .Ми гарантовані онлайн протягом усього робочого дня.ЧетвертийЗ нами будь-яка проплата стає безбезпечною і гарантує виконання завдання.5 .З нами безпечно і надійно!Skype: LinkDreamstudio
    EMAIL: [email protected]
    Група: https://vk.com/linkdream
    Здравствуйте. Очень интересное задание. Будем рады сотрудничеству)
    Предлагаем услуги написания текстов на разнообразные тематики:

    • рерайт - от 40грн.\1000сбп (уникальность обсуждается индивидуально)
    • копирайт - от 60грн.\1000сбп (уникальность 100%)
    • продающие\сео текста – от 90грн.\1000сбп
    • написание англоязычных текстов – от 150грн.\1000спб
    • перевод с английского – от 70грн.\1000сбп
    • заполнение карточек товара – от 5грн.
    • редактирование\корректировка – от 30грн.
    • набор текста с аудио – от 30грн.\1000сбп

    Проверка уникальности по Текс.ру, Адвего, Сontent-watc, pr-cy.ru или на другом сервере (обсуждается индивидуально)

    Предоставление дополнительных услуг:
    • внутренняя Сео оптимизация сайта;
    • линкбилдинг – постинг активных ссылок;
    • работа с отзывами и комментариями, рассылка сообщений

    Почему лучше обратиться именно в нашу веб-студию?

    1. У нас нет срывов по срокам.
    2. Мы не пропадаем и отвечаем на все вопросы.
    3. Мы гарантировано онлайн на протяжении всего рабочего дня.
    4. С нами любая проплата становится беспечной и гарантирует выполнение задания.
    5. С нами безопасно и надежно!

    Skype: linkdreamstudio
    EMAIL: [email protected]
    Группа: https://vk.com/linkdream

  7. 216    2  0
    2 дні150 UAH

    Доброго дня!
    Дуже цікава, на перший погляд, проста, але психологічно складна книга. Буде цікаво попрацювати над оглядом.
    Нижче уривок з мого відгуку на книгу "Страшенно голосно і неймовірно близько". Ще приклади в моєму портфоліо - Freelancehunt

    Про що книга? Складно пояснити.. В першу чергу, про безглуздість терору та війни. Але крім цього, про шалений біль від втрати близької людини, про нерозділене кохання, про спробу жити далі, про неймовірну віру у життя і силу материнської любові та, що найстрашніше, про питання дитини "чому загинув батько?". Трагедія Хіросіми, бомбардування Дрездена, теракт 11 вересня - все переплелося в житті однієї родини. Різні покоління, та кожне наступне відчуває вплив минулого.
    Це щемлива історія про дев'ятерічного хлопчика, який має "секретне" завдання - знайти замок до ключа з комірчини тата, який загинув 11 вересня. На нього чекає захоплююча подорож містом та знайомство з багатьма людьми. Все це допоможе загоїти рану, яка ятрить його душу. Він знову повірить у життя, повірить своїм мамі. А наприкінці роману на читачів чекає несподіване відкриття, яке дасть відповіді на багато запитань.

  8. 213    2  0
    1 день100 UAH

    Доброго дня! "Над прірвою у житі", беззаперечно, мій фаворит серед улюблених книг, і я перечитувала її десь разів 5. із величезним задоволенням написала б огляд на неї.
    Ми вже з Вами працювали нещодавно, але напишу приклад ще раз.
    Маленький приклад- "Великий Гетсбі".
    Кожен з нас є носієм певної історії, яка часто може бути захована в потаємних кутках нашої душі і є недоступною для інших. Читаючи перші сторінки твору, складається враження, що Гетсбі - успішна та багата людина, якій можна лише позаздрити. Однак згодом читач усвідомлює, що за славою та багатством прихована глибока самотність головного героя, який випадково знаходить друга, від імені якого й ведеться розповідь. На сторінках "Великого Гетсбі" підіймаються теми кохання та зради; слави та багатства; дружби та самотності. Історія Гетсбі нікого не залишить байдужим, адже несе в собі ті істини, які близькі кожному.

  9. 238    2  0
    1 день100 UAH

    Добрий день, Маріє! Із задоволенням напишу огляд на цю та інші книги. "Над прірвою у житі" справила на мене глибоке враження, перечитувала її кілька разів.

    Приклад — уривок з рецензії на роман "Баталіст":
    "Баталіст" — це сучасний роман, який розповідає про те, що не підкорюється часу. Про війну, жорстокість, любов. Про мистецтво і прощення. Колишній військовий кореспондент Фольк живе відлюдником у башті, прикрашаючи її стіни монументальною фрескою. Багатотисячні армії, палаючі міста, перелякані люди, чиє життя обірвала війна, — сюжет, який не змінюється століттями.
    Усамітнення Фолька закінчується, коли до нього приходить смерть у подобі незнайомця. Під час Балканської війни фотограф знімає хорватського солдата Іво Марковича. Фотографія облітає весь світ і назавжди руйнує долю героя. Нарешті Маркович приходить помститися за горе, яке заподіяла йому злощасна світлина. Але перш ніж убити Фолька, він говорить з ним. Про своє життя, про фотографії, про випадковості, які визначають долю.

    Приклади рецензій — https://www.livelib.ru/reader/YuliaZhurbinka/reviews (російською).
    Вартість роботи — 30 гривень / 1000 cимволів.

  10. 268    8  2   2
    1 день160 UAH

    Цю книгу перечитала двічі, одна із найулюбленіших) Вже працювали із вами неодноразово, виконаю)

  11. 55  
    1 день300 UAH

    Виконання замовлення
    Выполню заказ

  12. 3278    162  0   3
    1 день200 UAH

    Це важкий роман. Цікаво спробувати коротко описати переживання 16-річного американського підлітка в жорсткій і часто бездушній його країні.
    Написав для вас 3 огляди.
    Тяжелый роман. Интересно попытаться коротко описать переживания 16-летнего американского подростка в жесткой и часто бездушной его стране.
    Написал для Вас 3 обзора.

  13. Ще 2 ставки приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Написання статей

Тексти для сайту СТО

Потрібно написання статей для сайту СТО. Близько 200 статей по 3000-4000 символів. Тематика - Ремонт і обслуговування легкових автомобілів. По термінах - не терміново, у середньому 3-4 статті на тиждень. Унікальність не менше 90%.

КопірайтингНаписання статей ∙ 50 ставок

Тексти для сайту, аптека в Таїланді

Для кого статтіДля туристів, які приїхали на відпочинок з країн СНГУ майбутньому група буде розширюватися Опис проекту та ідеї1. Проект розрахований на допомогу людям, які їдуть відпочивати в іншу країну, у цьому випадку в Таїланд, на першій стадії проекту ми допомагаємо купити…

КопірайтингНаписання статей ∙ 21 ставка

Складання деталізованих промтів

500 UAH

потрібна людина, яка добре розбирається в ішках і вміє грамотно складати промпти, потрібно написати хорошу історію за допомогою chatgpt.

Написання статейНаписання сценаріїв ∙ 3 ставки

Ведення SEO-блогу інтернет-магазину (Англійська мова)

849 UAH

Шукаємо кандидата з хорошим знанням англійської мови для створення статей для SEO-блогу інтернет-магазину. Навички копірайтингу бажані, але необовʼязкові - статті створюємо не з нуля, а генеруємо в звʼязці ChatGPT+Gemini+Quill. Виконавцю потрібно лише редагувати статті створені…

Написання статейРедагування та коректура текстів ∙ 6 ставок

Шукаємо автора текстів для блогу автомагазину

5000 UAH

Шукаємо автора текстів для блогу автомагазину. Потрібно писати цікаві експертні статті про автомобілі, особливості їх конструкції та використання. Теми потрібно обирати самостійно і подавати на узгодження. Обʼєм роботи: 10 текстів на місяць. Вимоги до статті: * Текст більше 3000…

Написання статей ∙ 29 ставок

Замовник
Марія Марія
Україна Київ  30  0
Проєкт опублікований
6 років тому
126 переглядів