Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Нужен адвокат для подготовки и сопровождения дела в суде

2500 UAH

  1. 237  
    5 днів3500 UAH

    Готові скласти позов, адвокат у Львові забезпечить супровід справи у суді. Бюджет вказаний Вами не покриє усі витрати на позов та супровід, тому будемо домовлятись і складати бюджет в разі співпраці. телефонуйте 0678999118

  2. 116  
    3 дні2500 UAH

    Доброго дня. Для визначення вартості і судових перспектив вашої справи необхідно здійснити правовий аналіз документів. Я, як адвокат працюю на підставі укладеного договору, всі оплати офіційні, це означає що витрати на правову допомогу отриману за таким договором Ви матимете можливість стягнути із Відповідача. До м. Львів їхати не обов'язково, оскільки є можливість проведення судового засідання в режимі відеоконференції із суду в м. Києві. Більше інформації про адвоката та послуги можна переглянути на веб-сайті: www.anp.kiev.ua

  3. 357  
    2 дні2500 UAH

    Пропоную Вам якісну підготовку позову, надам підтвердження успішності стягнення заборгованості з підрядників у господарських судах (справи за моєю участю зможете переглянути в реєстрі). Система не дає поставити ціну менше, моя ставка 1500 грн. Оцінюю саме складання позову і консультацію телефоном по порядку подання (відправки поштою до суду). В Києві або зустрінемось, або працюватиму по скан. копіях документів. Стосовно безпосереднього представництва у суді, краще (значно дешевше) обрати адвоката у Львові, ніж оплачувати його переїзд з інших міст. І якщо для судового вирішення потрібно вчинити будь-які дії (відправка претензії для початку відліку строку виконання згідно ч. 2 ст. 530 ЦК тощо), у вказану вартість така дія входить.

  4. 91  
    5 днів2500 UAH

    Здравствуйте!
    Помогу разобраться с документами, определить текущую ситуацию, опеределить правовую позицию позицию и составить исковое заявление в суд.

  5. 164  
    5 днів3000 UAH

    Добрий день!
    Виконаю Ваше завдання. Спеціалізуюсь по господарських спорах. Проживаю у м. Львів, тому без проблем забезпечу судовий супровід Вашого спору, який повинен розглядатися Господарським судом Львівської області.

  6. 1055    88  1   2
    1 день2500 UAH

    Работа будет выполнена качественно и в срок. Документы будут подготовлены в полном соответствие с действующим законодательством и существующей судебной практикой.

  7. 2913    114  0
    1 день2500 UAH

    Готова помочь с подготовкой иска, анализом документов и представительством интересов в суде. Адвокат, кандидат юридических наук, более 10 лет практики, большой опыт представительства в суде и сопровождения бизнеса в странах СНГ, ЕС и в США. Стоимость обсуждаема.

  8. 1 ставку приховано
  1. 4204
     200  0

    10 днів2500 UAH

    изучить сначала документы, и ситуацию проанализировать сначала. порядка 40-50 дол этот этап. дальше после согласования и выбора политики и направления.
    готов помочь.

  2. 282  
    2 дні4300 UAH

    Проведу аналіз договірних зобов'язань, підготую детальну консультацію з розрахунками

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Юридичні послуги

Юридична допомога

*Бажаємо відкрити компанію з певною назвою, декілька таких компаній спостерігаємо в Європі, Австралії. Перевірка інтелектуальної власності - По назві компанії; - За посиланнями на компанії; (поки що 3 сайта потрібно перевірити) Країни що цікавлять: США, Канада, Британія,…

Юридичні послуги ∙ 3 ставки

Ліквідація Американської компанії LLC

Необхідна допомога спеціаліста з ліквідації американської компанії LLC штат Florida. Завдання: Ліквідація на рівні штату. Подача Annual Report. Ліквідація податкового номеру (транзакцій не було). Пустий КІК-звіт за 2023 рік. Подача КІК повідомлення про втрату частки.…

Юридичні послуги

Написання запиту в МКАС (створення, отримання відповіді)

потрібно підготувати запит в МКАС: як оцінює Міжнародний комерційний арбітражний суд при Торгово-промисловій палаті України (МКАС) документи (договори, угоди), що підписані за допомогою електронного підпису, накшталт DocuSign.

Юридичні послуги ∙ 1 ставка

Допомога в перевірці облікових записів на Amazon

Потрібно правильно заповнити анкету Amazon для отримання персональних даних про покупця. Хто працював з Amazon за API той розуміє, що для отримання будь-яких особистих даних, адреси і т.д. потрібно пройти перевірку від Amazon, щоб Amazon був впевнений, що особиста інформація…

Бізнес-консультуванняЮридичні послуги ∙ 1 ставка

Порядок про списання товарів на підприємстві

500 UAH

Підготувати документ "Порядок про списання товарів на підприємстві". Тези для документу додатково надам.

Бухгалтерські послугиЮридичні послуги ∙ 4 ставки

Замовник
Проєкт опублікований
4 роки тому
122 перегляди