Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Потрібна копірайт для благодійного фонду, історія, сут, ідеологія

Translated500 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Алексеем Л.

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Все добре, проект виконаний якісно

Відгук фрилансера про співпрацю з Олегом Игоревичем

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Дуже дякую за замовлення! Тільки успіхів у вашій ініціативі!

  1. 249    3  1
    2 дні500 UAH

    Доброго дня ! Отримала вищу освіту за спеціальністю "журналістика" та маю досвід роботи з благодійною організацією, тому ваша пропозиція мене зацікавила. Ціна й термін виконання роботи можуть змінюватись залежно від деяких факторів. Залюбки б обговорила з вами усі деталі.

  2. 180  
    2 дні500 UAH

    Готова виконати завдання з дотриманням всіх вимог замовника.

  3. 192  
    3 дні500 UAH

    Добрий день !
    Готовий донести Ваш лист до аудиторії зрозумілими словами.
    Вартість буде обговорюватися. Також, готова до подальшої співпраці - написання текстів для сайту БФ, сторінок у соц.мережах і т.д.
    Добрый день!
    Готова донести Ваш посыл к аудитории понятными словами.
    Стоимость обсудим. Также, готова к дальнейшему сотрудничеству - написание текстов для сайта БФ, страничек в соц.сетях и.д.

  4. 128  
    1 день500 UAH

    Привіт, я початковий фрілансер, тому оскільки не було проектів для портфоліо, то я зробив вашу задачу, ви можете оцінити в профілі і за доцільністю прийняти себе цей проект ? Сума за роботу договірна.
    Дякую за увагу.
    Здравствуйте, я начинающий фрилансер, поэтому так как не было проэктов для портфолио, то я сделал ваше задание, можете оценить в профиле и по надобности принять себе этот проэкт ? Сумма за работу договорная.
    Спасибо за внимание.

  5. 427    7  0
    2 дні500 UAH

    Доброго дня! Маю досвід в написанні статей на різні теми. Готова до співпраці! Вільно володію українською мовою.Гарантую якість та унікальність.

  6. 211  
    1 день500 UAH

    Здоров’я Цікава історія у вас і в той же час сумна для всіх нас. Можливо, тільки змушений переселенці зможуть зрозуміти подібне собі. Зверніться до нас. Я вмію доносити інформацію простим мовою і з захоплюючим сюжетом. За ціною домовляємося.
    Здравствуйте. Интересная у Вас история и в то же время грустная для всех нас. Наверное только вынужденный переселенец может понять подобного себе. Обращайтесь. Умею доносить информацию простым языком и с захватывающим сюжетом. По цене договоримся.

  7. 179  
    3 дні500 UAH

    Добрий вечір! Я змогла би написати таку статтю, адже добре розумію Ваш біль (наше місто теж було під потужними обстрілами та авіабомбардуваннями). Знайома з тим, як працюють волонтери у "гарячих" точках.
    Звертайтеся!

  8. 90  
    2 дні500 UAH

    Вітаємо Вас! Я філолог української мови (бакалавр). Готова взяти за вашу роботу. Пишіть, ми обговорюємо деталі. Дякую вам!
    Здравствуйте! Я филолог украинского языка (бакалавр). Готова взяться за Вашу работу. Пишите, обсудим детали. Спасибо!

  9. 101  
    2 дні500 UAH

    Доброго дня.
    Задача зрозуміла, готова до співпраці, вільно володію українською мовою, є досвід написанння такого формату.

  10. 2475    118  0
    2 дні500 UAH

    Олеже, вітаю. То вам радше треба автор, який стане вашими очима й пульсом. Завдання зрозуміле. Зробити текст коротким, потужним та переконливим. Він не може бути надто сльозливим, бо всю справу заснували чоловіки. Треба такий ефект: «Блін, чому я досі не з цими людьми? Що Я можу зробити-допомогти?»
    Дуже раджу розповісти трохи про себе. Хто ви такі, що для вас Харків? Як людям, які все життя Будують, бачити своє місто й країну в Руїнах?
    Ваш девіз цілком приймаю. Я той редактор, в якого просять пощади.
    * Зробила ставку, щоб поділитися своїм баченням. Сил вам та витримки у великій справі! В Харкові була у відпустці за місяць до війни.

  11. 196    4  0
    2 дні500 UAH

    Добрий день !

    Я з радістю напишу такий текст!

    Уже писала подібний матеріал про благодійний фонд, ось приклад: https://media.zagoriy.foundation/velyka-istoriya/yak-viber-chat-peretvoryvsya-na-blagodijnyj-fond-istoriya-%e2%80%8e10-gryven/
    Добрый день!

    С радостью напишу такой текст!

    Уже писала подобный материал о благотворительном фонде, вот пример: https://media.zagoriy.foundation/velyka-istoriya/yak-viber-chat-peretvoryvsya-na-blagodijnyj-fond-istoriya-%e2%80%8e10-gryven/

  12. 1123    63  2   1
    1 день500 UAH

    Вітаємо Вас! Ви робите хорошу справу. Будемо раді допомогти! Чекаю вас у обличчі.
    Здравствуйте! Хорошее дело делаете. Буду рада помочь! Жду Вас в личке.

  13. 20  
    3 дні700 UAH

    Доброго дня. З радістю можу виконати цю роботу. Текст буде не дуже великий, але емоційно забарвлений, тому він зможе зацікавити читачів

  14. 2057    57  0
    2 дні500 UAH

    Вітаю, Олеже! Маю багатий досвід з написання подібних текстів для корпоративних сайтів. Але на відміну від попередньої роботи, текст для вашого фонду повинен не тільки привертати до себе увагу, а зачепити за живе, надихнути на рішучі дії та активну допомогу. Вважаю, що таке мені під силу.
    Українською мовою володію досконало. Неодноразово займався перекладом сайтів на українську. Буду радий взяти участь у вашій благородній діяльності, хоча б написанням текстів, що мотивують та дають надію на перемогу. Вартість роботи обговорюється, завжди можна знайти компроміс, що влаштує обидві сторони. Буду радий обговорити умови можливої співпраці в особистих повідомленнях.
    З повагою, Сергій.

  15. 1662    92  0
    2 дні500 UAH

    Добрий день ! Уже є досвід написання текстів на сайті благодійного фонду, при обговоренні приділяю приклади. Досвідчений журналіст, копірайтер Готов розпочати роботу сьогодні після обговорення умов
    Добрый день! Уже есть опыт написания текстов на сайт благотворительного фонда, при обсуждении пришлю примеры. Опытный журналист, копирайтер. Готов приступить к работе сегодня после обсуждения условий

  16. 264    5  0
    2 дні500 UAH

    Вітаємо Вас!
    Філолог по освіті, носілка української мови. В копіюйте досить давно, так що я знаю, який текст «притягує» людей. Зацікавився Вашим пропозицією. Усі питання готові обговорювати в переписі.
    З повагою Олександра!
    Здравствуйте!
    Филолог по образованию, носительница украинского языка. В копирайте достаточно давно, поэтому знаю какой текст "привлекает" людей. Заинтересовало Ваше предложение. Все вопросы готова обсудить в переписке.
    С уважением, Александра!

  17. 555    13  0
    2 дні500 UAH

    Вітаю вас, Олег Ви робите дуже благородну справу – дякую вам. Я готовий допомогти вам з текстом. Я обіцяю, що він буде прихильним, мотивуючим і духовим. Українською мовою володію добре. За ціною домовляємося. Зверніться до нас.
    Здравствуйте, Олег. Вы делаете очень благородное дело - спасибо Вам. Я готова помочь вам с текстом. Обещаю, что он будет цепляющий, мотивирующий и душевный. Украинским языком владею хорошо. По цене договоримся. Обращайтесь.

  18. 306    11  0
    1 день500 UAH

    Привітання, готова взяти на роботу!
    Я роблю все в кращому вигляді за вашіми вимогами і бажаннями.
    Я сподіваюся на співпрацю.
    Здравствуйте, готов взяться за работу!
    Сделаю всё в лучшем виде по вашим требованиям и желаниям.
    Надеюсь на сотрудничество.

  19. 197    11  0
    1 день500 UAH

    Добрий день! Можу написати гарний текст, займаюся копірайтингом 10 років.
    Українська мова - рідна, тому грамотність гарантую. Стаття буде легкою для сприйняття, з урахуванням Ваших побажань

  20. 1011    55  0
    2 дні500 UAH

    Вітаю, Олеже! Залюбки виконаю проєкт. Вже маю досвід написання текстів для благодійних фондів, заснованих безпосередньо під час війни; українською володію відмінно, маю філологічну освіту. Ціна, вказана вами у проєкті, цілковито влаштовує.

  21. 115  
    1 день500 UAH

    Вітаю. Є досвід подібних мотивуючих текстів, веду сторінку колишнього нардепа у ФБ та його благодійного фонду. Буду радий співробітництву.

  22. 399    20  2
    1 день500 UAH

    Здоров’я Є досвід роботи з благодійними фондами з початку цієї жахливої війни. Готова допомогти і з якісним українським текстом (вільно володію українською мовою), і з перекладом на англійську мову (англійський С1). Готова почати негайно.
    Здравствуйте. Есть опыт работы с благотворительными фондами с начала этой ужасной войны. Готова помочь и с качественным украинским текстом (вільно володію українською мовою), и с переводом на английский язык (английский С1). Готова приступить немедленно.

  23. 249    4  0
    2 дні500 UAH

    Вітаємо Вас!

    Я Олег Ішаков, раніше був журналістом, а тепер є копіратором. З завданням познайомився. Працюючи журналістом, ми не рідко писали статті про різні підприємства, тому досвід написання є.

    Вартість за 1000 знаків – 60 гривень.

    Дякую за увагу!
    Здравствуйте!

    Я Олег Исхаков, ранее был журналистом, а сейчас являюсь копирайтером. С заданием ознакомился. Работая журналистом, мы не редко писали статьи о различных предприятиях, поэтому опыт написания имеется.

    Цена за 1000 знаков - 60 гривен.

    Спасибо за внимание!

  24. 1911    143  0
    2 дні500 UAH

    Здоров’я
    З задоволенням напишу хороший, якісний текст. Про волонтерську діяльність я не чую. Є розуміння, як подати матеріал, щоб він отримав максимальну віддачу.
    Зверніться до нас!
    Здравствуйте.
    С удовольствием напишу качественный, цепляющий текст. О волонтерской деятельности знаю не понаслышке. Есть понимание, как подать материал, чтобы он получил максимальную отдачу.
    Обращайтесь!

  25. 1022    47  0
    1 день500 UAH

    Вітаємо Вас!
    Готова виконати завдання з урахуванням ваших бажань. Існує досвід у різних темах.
    Ціна - 55 грн/1000 символів.
    Зверніться до нас!
    Здравствуйте!
    Готова выполнить задачу с учетом ваших пожеланий. Есть опыт в различных тематиках.
    Цена - 55 грн/1000 символов.
    Обращайтесь!

  26. 537    12  0
    2 дні500 UAH

    Добрий день !
    Готова до виконання завдання сьогодні.
    Я підготую для вас невеликий анкету і за кілька днів напишу текст. На користь міста і всіх харківців, як кажуть)
    Добрый день!
    Готова приступить к выполнению задачи сегодня.
    Подготовлю для вас небольшой опросник и за пару дней напишу текст. На благо города и всех харьковчан, как говорят)

  27. 878    144  1   2
    3 дні500 UAH

    Добрий день .
    Я пишу хороший структурований текст. Я вважаю, що представляю емоційну складову матеріалу. Якщо не вдасться з 1 раз, ми будемо фальсифікувати) звертайтеся.
    Добрый день.
    Напишу хороший структурированный текст. Думаю, что представляю эмоциональную составляющую материала. Если не получится с 1 раза, будем подправлять) Обращайтесь.

  28. 562    24  1
    2 дні800 UAH

    Добрий день Олег. Будемо раді співпраці. Автор книги: https://www.yakaboo.ua/ua/beri-i-delaj-21-kejs-internet-marketologa.html
    Добрый день, Олег. Буду рада сотрудничеству. Автор книги: https://www.yakaboo.ua/ua/beri-i-delaj-21-kejs-internet-marketologa.html

  29. 716    61  0
    1 день500 UAH

    Добрий день . Задача чітка. Готовий негайно почати роботу. З повагою Алексей.
    Добрый день. Задача ясна. Готов немедля приступить к работе. С уважением, Алексей.

  30. 181    1  0
    2 дні500 UAH

    Привітання, зацікавився Вашим пропозицією. Про ціну домовляємося. Досвід у сфері копірайтингу понад 10 років. Є багато прикладів роботи на різні теми.
    Здравствуйте, заинтересовало Ваше предложение. О цене договоримся. Опыт в сфере копирайтинга более 10 лет. Есть масса примеров работ на различную тематику

  31. Ще 8 ставок приховано
  • Сергей Нижинский
    19 квітня 2022, 20:58 |

    Можу зробити задарма, чи проконсультувати щодо фішок які можуть збільшити відклик у читачів на ваш запит (цільову дію)

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Копірайтинг

Написання текстів (опис для товару) для відеооглядів

потрібно писати 4-5 текстів в день, для відеооглядів товару інтернет магазину металоріжучого інструменту та оснастки , бажано мати базове в даній сфері , тривалість відео в середньому 2 хвилини або 1300-1500 символів, приклади відео та сайт прикріплю в тексті.

КопірайтингНаписання сценаріїв ∙ 5 ставок

Управління профілем на Facebook та Instagram

3923 UAH

Адміністрування профілю в Фейсбуці та Інстаграмі рієлтора міжнародної нерухомості Рерайтинг, рілсы, публікації матеріалів

КопірайтингРерайтинг ∙ 9 ставок

Контент-менеджер/копірайтинг

Необхідні послуги копірайтера, проект - студія Йоги, https://yogalaxy.com.ua Що є? - SEO-ядро; - Місія та цінності; - ЦА; - Аналіз конкурентів; - Tone of voice; - SEO-стратегія; - цілі по блогу. Будь ласка, вказуйте вартість послуг за кількість символів, дякую.

Копірайтинг ∙ 26 ставок

Копірайтер під проект

500 UAH

Проект - новинний канал / блог з напрямком ізотерика канал - Instagram Технічна складова ТЗ: написати 3 пости і під них розклад під story 5/7 Проект складається з певних етапів Ціль першого етапу : - набір аудиторії через максимально тригерні теми і таємничість (що дуже…

КопірайтингНаписання сценаріїв ∙ 16 ставок

Написання тексту англійською

Зараз у пошуку SEO-копірайтерів англійською мовою в темах гемблінгу. Якщо писали на інші теми (айті, фінтех, крипта, беттінг) — чекаємо також на Ваш відгук.

Копірайтинг ∙ 10 ставок

Замовник
Олег Игоревич DOM EXPERT
Україна Харків  28  0
Проєкт опублікований
1 рік тому
363 перегляди
Мітки
  • статьи