Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Потрібна копія

Translated

Відгук замовника про співпрацю з Катериной Майоран

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Рекомендую цьому автору, як він повністю задовольняє всі вимоги. Дякую вам!

Відгук фрилансера про співпрацю з Ростиславом Радченко

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Дуже адекватний замовник. Завжди з готовністю контактує, йде на обговорення умов, ніколи не було затримок у оплаті. Коли в силу обставин відсутній на зв'язку - завжди попереджає завчасно. Незрозумілі речі з готовністю пояснює. Насправді, просто знахідка для копірайтера, який тільки починає роботу в інтернеті

Замовник не бажає робити передоплату? Оплата через Сейф допоможе уникнути можливого шахрайства.
  1. 113  
    7 днів

    Будемо раді, якщо ви даєте роботу)
    Буду рада если дадите работу )

  2. 194    3  0
    1 день

    Вітаємо Вас! Спеціалізуюся на написанні статей різного характеру і на різні теми, відповідальна, готова якісно виконати Ваш замовлення.
    Здравствуйте! Специализируюсь на написании статей различного характера и на различную тематику, ответственна, готова качественно выполнить Ваш заказ.

  3. 236    11  1
    1 день

    Добрий день . Я з Кельменецького району Черновицької обл.. Досвід роботи 3,5 року. Ціна менше 10 грн за 1 тисячу символів без пробілів, поставити не можу, прошу вибачення. Мій телефон 0968506783, скайп akajoke. Унікальність зазвичай 100% по будь-якому плагіатусу.
    Добрый день. Я с Кельменецкого района Черновицкой обл.. Опыт работы 3,5 года. Цену меньше чем 10 грн за 1 тысячу символов без пробелов, поставить не могу, простите. Мой телефон 0968506783, скайп akajoke. Уникальность обычно 100% по любому плагиатусу.

  4. 176    1  0
    Переможець1 день

    З задоволенням зроблю для вас цю роботу. Я з Києва

  1. 186  
    1 день

    Здоров’я Я з Чорнобильцями. Було б раді працювати з Вами, але, на жаль, ціна 8 грн = 1000 символів. Якщо ви не проти, я буду радий співпрацювати.
    Здравствуйте. Я с Черновцов. Рад был бы поработать с Вами, но, увы, цена 8 грн = 1000 символов. Если Вы не против, буду рад сотрудничать.

  • Анна Морган
    28 травня 2014, 14:13 |

    невероятно низкая оплата.

  • Ростислав Радченко
    28 травня 2014, 14:33 |

    Писать нужно 1-2 статьи в день, стабильно!

  • Анна Морган
    28 травня 2014, 14:36 |

    Ростислав, это не оправдывает такую невероятно низкую оплату. Вы вряд ли зарабатываете своим трудом 20-30 гривен в день, правда?

  • Ростислав Радченко
    28 травня 2014, 14:43 |

    Анна, я вам не мальчик, и зарабатываю намного больше чем Вы сказали. ЕНсли Вам что то не нравиться, пожалуйста не пишите тут всякую ерунду.

  • Профіль видалено
    29 травня 2014, 12:13 |

    Почему не за бесплатно-то?

  • Анна Морган
    28 травня 2014, 14:48 |

    это не ерунда, начинающие фрилансеры должны понимать, что оплата, которую вы предлагаете - унизительна. так что мои сообщения направлены исключительно на исполнителей. для этого и предусмотрена функция обсуждения. открытость и демократичность этой биржы - главные ее достоинства.

    4грн за 1000 символов - унизительная ставка за уникальный копирайт.

  • Профіль видалено
    29 травня 2014, 18:16 |

    полностью согласен с Аной Морган. Очень низко для копирайта.

  • Ростислав Радченко
    29 травня 2014, 18:20 |

    Ну хорошо, что дальше? Будите писать свое мнения, они мне не нужны. А то тут начинаете, подняли цены до небес, и десятки тысяч статей стоит, из за высокой цены. 

  • Профіль видалено
    29 травня 2014, 18:33 |

    Дальше - ничего. Это просто мнения. И никто не говорит, что они нужны вам. 

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Написання статей

Тексти для сайту СТО

Потрібно написання статей для сайту СТО. Близько 200 статей по 3000-4000 символів. Тематика - Ремонт і обслуговування легкових автомобілів. По термінах - не терміново, у середньому 3-4 статті на тиждень. Унікальність не менше 90%.

КопірайтингНаписання статей ∙ 54 ставки

Тексти для сайту, аптека в Таїланді

Для кого статтіДля туристів, які приїхали на відпочинок з країн СНГУ майбутньому група буде розширюватися Опис проекту та ідеї1. Проект розрахований на допомогу людям, які їдуть відпочивати в іншу країну, у цьому випадку в Таїланд, на першій стадії проекту ми допомагаємо купити…

КопірайтингНаписання статей ∙ 22 ставки

Складання деталізованих промтів

500 UAH

потрібна людина, яка добре розбирається в ішках і вміє грамотно складати промпти, потрібно написати хорошу історію за допомогою chatgpt.

Написання статейНаписання сценаріїв ∙ 4 ставки

Ведення SEO-блогу інтернет-магазину (Англійська мова)

849 UAH

Шукаємо кандидата з хорошим знанням англійської мови для створення статей для SEO-блогу інтернет-магазину. Навички копірайтингу бажані, але необовʼязкові - статті створюємо не з нуля, а генеруємо в звʼязці ChatGPT+Gemini+Quill. Виконавцю потрібно лише редагувати статті створені…

Написання статейРедагування та коректура текстів ∙ 8 ставок

Шукаємо автора текстів для блогу автомагазину

5000 UAH

Шукаємо автора текстів для блогу автомагазину. Потрібно писати цікаві експертні статті про автомобілі, особливості їх конструкції та використання. Теми потрібно обирати самостійно і подавати на узгодження. Обʼєм роботи: 10 текстів на місяць. Вимоги до статті: * Текст більше 3000…

Написання статей ∙ 32 ставки

Замовник
Ростислав Радченко
Україна Чернівці  21  0
Проєкт опублікований
9 років тому
258 переглядів
Мітки
  • ищу копирайтера