Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Нужен маркетолог, для того чтобы создать идею ролика


  1. 3502    107  1   2
    5 днів3000 UAH

    Здравствуйте. Большой опыт. Профессиональное выполнение работы, в т.ч. с точки зрения маркетинга. Примерная стоимость указана и уточняется после подробностей. Портфолио Freelancehunt. Ответственность и необходимая уникальность. С ув.

  2. 721    58  1   1
    2 дні700 UAH

    Здравствуйте. Готов изучить вопрос и предложить актуальный концепт, который раскроет идею и суть предложения. (Первое, что навеяло Ваше ТЗ - Притча о дружбе, в которой тростинки веника поодиночке очень легко сломить, а веник вцелом - не так то и просто; а второе - Ваша тема актуальна на сегодня в масштабах страны и это интересно.)

  3. Ще 6 ставок приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Контент-менеджер

Провести рісерч компаній з доставки їжі

800 UAH

Необхідно провести рісерч закладів харчування в Глово Міста Київ, Харків, Львів, Одеса, Дніпро, Віниця, Чернігів, Чернівці, Луцк До таблиці необхідно внести лише заклади у яких більше 100 відгуків. Дані записати в таблицю Колонки Місто, Назва, урл на Глово, кількість…

Контент-менеджер ∙ 1 ставка

Адміністратор YouTube каналу

Вітаю всіх Я шукаю адміністратора з гарним рівнем англійської мови (на рівні В1+), який(а) буде зацікавлені в розвитку україномовного - Margaly та англомовного каналу - Margaly on Air, разом з нами. (посилання на канал залишу нижче) Обов'язки: • Публікація відео і постів в…

Аудіо та відео монтажКонтент-менеджер ∙ 2 ставки

Інстаграм відгуки

850 UAH

У пошуках людини, у якої є багато Інстаграм аккаунтів. Потрібно написати відгуки в дірект на англійській мові. Текст можу надати, Деталі обговоримо особисто.

Контент-менеджерРеклама у соціальних медіа ∙ 4 ставки

ПУБЛІКАЦІЯ І НАПОВНЕННЯ сайту зі шаблону оренда авто WORDPRESS

8000 UAH

ПУБЛІКАЦІЯ І НАПОВНЕННЯ сайту зі шаблону оренда авто WORDPRESS є шаблон, є товари, потрібно оформити головну, внести тексти, SEO, заповнити картки товарів налаштування синхронізації авто за видачею, датами

Контент-менеджерСтворення сайту під ключ ∙ 19 ставок

Створення сторінки Тікток та контент

5000 UAH

Тематика сторінки це корми для собак та котів. На початку більше про собак треба. Монобренд. наш сайт https://ambrosiapetfood.com.ua/ Треба оформити сторінку в тікток Підготувати 30 сценаріїв (можна 10,10,10) І далі змонтувати відео Запис відео я роблю сам.

Контент-менеджерПросування у соціальних мережах (SMM) ∙ 6 ставок

Замовник
Руслана Кириенко Uimisto
Україна Україна  18  0
Проєкт опублікований
2 роки тому
80 переглядів
Мітки