Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Потрібна SEO копірайтер меду тематика

Translated350 UAH

Відгук замовника про співпрацю з фрилансером

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Чудовий артист, все на рівні!

Відгук фрилансера про співпрацю з Олегом Кравченко

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Рекомендую Олега як надійного і відповідального клієнта. Задача була сформульована в чіткому брифі, швидка перевірка, оплата, відповіді на всі запитання за ходом виконання завдання. Ми продовжуємо співпрацю!

Профіль заблоковано | Сейф Сейф

  1. 25894
     633  0

    5 днів500 UAH

    Добрий день !
    Будемо раді співпрацювати з вами!
    Існує досвід і розуміння теми.
    Вартість - від 50 грн./1000 знаків.
    Приклади робіт готові показати в ЛС, якщо встановить ціну.
    Наша співпраця буде продуктивною – звертайтеся!
    Добрый день!
    Буду рад сотрудничать с вами!
    Опыт и понимание темы есть.
    Стоимость - от 50 грн./1000 знаков.
    Примеры работ готов показать в ЛС, если устроит цена.
    Наше сотрудничество будет продуктивным - обращайтесь!

  2. 136  
    1 день100 UAH

    Готова виконати завдання якісно і в зазначений термін! Написала багато статей на мед тематику) 30грн/1000 збп, сео показники, унікальність поважаю, текст читаю.
    Готова выполнить задачу качественно и в указанны срок! Писала много статей на мед тематику) 30грн/1000 збп, сео показатели, уникальность соблюдаю, текст вычитываю.

  3. 136  
    6 днів100 UAH

    Здоров’я, у мене є мед. освіта, досвід роботи в меді. сфери, а також величезний досвід написання текстів. З задоволенням виконую роботу
    Здравствуйте, имею мед. образование, опыт работы в мед. сфере, а также огромный опыт написания текстов. С удовольствием выполню работу

  4. 324    1  0
    1 день100 UAH

    Вітаємо Вас! Я – Калік Алексей, лікар-інтерн. Я займаюся написанням статей більше 3 років, пишу виключно на медичну тему, керуюся принципами доказової медицини. Ви можете писати в особисті повідомлення або скайп leeha1396. Посилання на приклади моїх робіт нижче.

    https://zozhnik.ru/vakciny/

    https://www.dobrobut.com/library/c-rak-zelcnogo

    http://vashegorlo.ru/lechenie/posledstviya-posle-udaleniya-gland-u-vzroslogo.html
    Здравствуйте! Я - Калик Алексей, врач-интерн. Занимаюсь написанием статей более 3 лет, пишу исключительно на медицинскую тематику, руководствуюсь принципами доказательной медицины. Можете писать в личные сообщения или скайп leeha1396. Ссылки на примеры моих работ ниже.

    https://zozhnik.ru/vakciny/

    https://www.dobrobut.com/library/c-rak-zelcnogo

    http://vashegorlo.ru/lechenie/posledstviya-posle-udaleniya-gland-u-vzroslogo.html

  5. 279    2  0
    7 днів100 UAH

    Добрий день ! Більше 5 років в копірайтингу, є ферма освіти. Останній рік писав виключно медичні тексти для різних компаній. Приклади та посилання - в особи. Вартість 60 грн за 1000.
    Добрый день! Более 5 лет в копирайтинге, есть фарм образование. Последний год пишу исключительно медицинские тексты для разных компаний. Примеры и ссылки - в личку. Цена 60 грн за 1000.

  6. 3226    87  0
    15 днів4500 UAH

    Привітання, зацікавився Вашим пропозицією. Є досвід у написанні текстів на медичну тематику, зокрема стоматологію. Я добре розумію в багатьох областях медицини, завдяки чому я можу створити грамотний контент для людей, який буде привабливим з точки зору пошуків.
    Здравствуйте, заинтересовало ваше предложение. Есть опыт в написании текстов на медицинскую тематику, в частности стоматологию. Хорошо разбираюсь во многих областях медицины, благодаря чему могу создать грамотный контент для людей, который будет привлекателен с точки зрения поисковиков.

  7. 671    24  0
    1 день100 UAH

    Добрий день Олега! Зацікавлений Ваш пропозиція.

    Коротко про себе. Мені називають Яна. 11 років я копірайтер-маркетолог і контент-менеджер (сертифікати 1С Бітрикс, Google AdWords).
    - Надання послуг з заповнення та введення сайтів, інтернет-магазинів. Підтримка, оформлення та ведення сторінок, груп в соціальних мережах, каналу на ютубі і т.д.
    - Пишу і розміщую інформаційні, продаючі, SEO-тексти (з списками, підзаголовками, без води!)

    Є приклади з Вашої теми: https://luxoptica.ua/articles/
    https://textmir.com/klinika-plasticheskoy-hirurgii-doktor-dostalet/

    Унікальні тексти від 60 грн / 1000 символів (точна оцінка проекту після знайомства з усіма цілями, завданнями, для ТЗ: [email protected]). Обговорюватимемо співпрацю?
    Добрый день, Олег! Интересует ваше предложение.

    Коротко о себе. Меня зовут Яна. 11 лет я копирайтер-маркетолог и контент-менеджер (сертификаты 1С Битрикс, Google AdWords).
    - Предоставляю услуги по наполнению и введению сайтов, интернет магазинов. Поддержка, оформление и ведение страниц, групп в социальных сетях, канала на ютубе и.тд.
    - Пишу и размещаю информационные, продающие, SEO-тексты (со списками, подзаголовками, без воды!)

    Есть примеры по Вашей тематике: https://luxoptica.ua/articles/
    https://textmir.com/klinika-plasticheskoy-hirurgii-doktor-dostalet/

    Уникальные тексты от 60 грн / 1000 символов (точная оценка проекта после знакомства со всеми целями, задачами, для ТЗ: [email protected]). Обсудим сотрудничество?

  8. 2612    133  0   2
    15 днів100 UAH

    Доброго дня. Пропоную співпрацю. Більше 3 років пишу контент медичної тематики. Є постійним копірайтером клініки пластичної хірургії "Ана-КОСМО" https://anacosmo.ua/
    Приклади моїх робіт:
    http://sunmedexpert.ru/napravleniya/akusherstvo-i-ginekologiya/
    https://kcvn.ru/panicheskie-ataki/
    https://www.mycharm.ru/post/37143/
    Гарантую достовірність тексту, унікальність від 95%, відсутність води (перевірки по Главреду чи Тургеневу), сеоптимізацію контенту.
    Із замовником на зв'яку постійно, термінів дотримуюсь.
    Вартість: 90 грн за 1000 сбп

  9. 388    14  2
    1 день200 UAH

    Вітаємо Вас! За професією лікар. Досвід роботи копіювачем, редактором, перекладачем, контент-менеджером 7 років. Готові до співпраці
    Здравствуйте! По профессии врач. Опыт работы копирайтером, редактором, переводчиком, контент-менеджером 7 лет. Готов к сотрудничеству

  10. 194    40  9   3
    12 днів4000 UAH

    Зробіть завдання за 12-15 днів. Лікар-алерголог за освітою і копірайтер за призовом. Будемо раді співпраці. Приклади медичної тематики:

    https://docs.google.com/document/d/1QdB-z6aEu9GMhtzo6eRea75r60kuOOW5Olngm9Q_PdU/edit?usp=sharing
    Справлюсь с заданием за 12-15 дней. Врач-аллерголог по образованию и копирайтер по призванию. Буду рада сотрудничеству. Примеры тем на медтематику:

    https://docs.google.com/document/d/1QdB-z6aEu9GMhtzo6eRea75r60kuOOW5Olngm9Q_PdU/edit?usp=sharing

  11. 189  
    1 день200 UAH

    Доброго дня!
    Мене звати Світлана. В копірайтингу 4 роки. Пишу тексти на різну тематику. Є досвід створення інформаційних seo-статей для інтернет-видання, присвяченому естетичній медицині. Ось кілька прикладів:
    1. https://estet-portal.com/statyi/smes-iz-suhofruktov-prekrasnaya-alternativa-svezhim-plodam
    2. https://estet-portal.com/statyi/gryazelechenie-metod-ozdorovleniya-vsego-organizma
    3. https://estet-portal.com/statyi/legendarnaya-dieta-margaret-tetcher-v-chem-ee-osobennosti
    Пишу "смачно", інформативно і для людей. Ціна: 60 грн/1000 знаків без пробілів.
    Звертайтеся! Буду рада співпраці.

  12. 103  
    35 днів100 UAH

    Практикуючий лікар Всі тексти засновані на доказовій медицині. Приведу приклади досліджень з англійськомовних джерел, якщо потрібно, надаю посилання. У разі необхідності складаю Title, Dis. і H1. Є стаж роботи редактором медичного порталу. Приклади роботи за бажанням клієнта. Ціна договірна, залежно від теми текстів і умов його написання.
    Практикующий врач. Все тексты основаны на доказательной медицине. Привожу примеры исследований с англоязычных источников, если нужно, предоставляю ссылки. При необходимости составляю Title, Dis. и H1. Есть стаж работы редактором медицинского портала. Примеры работ по желанию заказчика. Цена договорная, зависимо от тематики текстов и условий его написания.

  13. 541    34  0
    1 день100 UAH

    Привітання, у мене є медичне виховання та досвід роботи копіратором більше 4 років. Гарантуємо якісні тексти, які будуть цікавими для читання. Я працюю строго за ТЗ.

    Моє портфоліо: Freelancehunt

    Пишіть, буду раді співпрацювати!
    Здравствуйте, имею мед.образование и опыт работы копирайтером более 4 лет. Гарантирую качественные тексты, которые будет интересно читать. Работаю строго по ТЗ.

    Мое портфолио: Freelancehunt

    Пишите, буду рада сотрудничеству!

  14. 271    8  1
    2 дні120 UAH

    Здоров’я Великий досвід роботи в написанні медичних текстів: інформаційні, сео і пошти в Інстаграмі. Я можу надіслати в ЛС приклади. Ціна 40 грн за 1000 Збп. Зверніться до нас. Будемо раді співпраці.
    Здравствуйте. Большой опыт работы в написании медицинских текстов: информационные, сео и посты в Инстаграм. Могу прислать в лс примеры. Цена 40 грн за 1000 збп. Обращайтесь. Буду рада сотрудничеству.

  15. 91  
    1 день100 UAH

    Доброго вечора! Закінчила медичний університет. Виконаю завдання у максимально короткі терміни. 35-40 за 1 тис.

  16. 147    1  0
    10 днів100 UAH

    Добрий день . Пишу в основному на медичні теми. Хотілося б деталей. Ціна - 35/1000 знаків. Хотілося б працювати.
    Добрый день. Пишу преимущественно на медицинские темы. Хотелось бы подробностей. Цена - 35/1000 знаков. Хотелось бы поработать.

  17. 101  
    3 дні208 UAH

    Привітання, копірайтер з медичним вихованням. Є портфоліо Досвід роботи більше 2 років. Я відправляю на пошту. Ціна 120/1000збп. Працюю за тз, сео-оптимізацією.

    [email protected]
    Здравствуйте, копирайтер с медицинским образованием. Есть портфолио. Опыт работы более 2 лет. Вышлю на почту. Цена 120/1000збп. Работаю по тз, сео-оптимизация.

    [email protected]

  18. 5946    229  1
    1 день400 UAH

    Вітаємо Вас! Пропонуємо свою кандидатуру. Є медичне виховання. Копірайтингом займаюся більше 5 років. Великий досвід підготовки текстів на медичну тему, в якій навчаюся на професійному рівні.
    Вартість роботи - 40 грн / 1000 Збп
    Будемо раді співпрацювати!
    З повагою, Інна
    Здравствуйте! Предлагаю свою кандидатуру. Есть медицинское образование. Копирайтингом занимаюсь более пяти лет. Огромный опыт подготовки текстов на медицинскую тематику, в которой разбираюсь на профессиональном уровне.
    Стоимость работы - 40 грн/ 1000 збп
    Буду рада сотрудничеству!
    С уважением, Инна

  19. 867    18  0
    2 дні3000 UAH

    Здоров’я Я пропоную свої послуги.
    Приклад робіт на тему https://pacient.club/onkologiya/ (і аналогічні тексти в розділі онкологія цього сайту).
    Готовий виконати великі обсяги. Бажаний тариф 45 грн 1000 знаків. Готові обговорювати зустрічі.
    Зверніться до нас.
    Здравствуйте. Предлагаю свои услуги.
    Пример работ в тематике https://pacient.club/onkologiya/ (и аналогичные тексты в разделе онкология этого сайта).
    Готов выполнить большие объемы. Желаемый тариф 45 грн 1000 знаков. Готов обсудить встречные предложения.
    Обращайтесь.

  20. 783    53  2
    5 днів200 UAH

    Вітаємо Вас!
    Пишу інформативні та якісні тексти, які цікаво читати. З тематикою знайома. Ціна за 1 тисячу сбп - 55 грн.
    Зателефонуйте, я буду радий допомогти)
    Здравствуйте!
    Напишу информативные и качественные тексты, которые интересно читать. С тематикой знакома. Цена за 1 тысячу сбп – 55 грн.
    Обращайтесь, буду рада помочь)

  21. 221    28  0
    1 день100 UAH

    Вітаємо Вас! Дуже зацікавився Вашим проектом, з радістю працюю над ним. У мене є досвід роботи, а також є медичне навчання. Гарантуємо якісний матеріал відповідно до тз. Готовий виконати оплачуваний тест. Ціна за 1000 символів – 70 грн. Зателефонуйте, будемо раді співпрацювати!
    Здравствуйте! Очень заинтересовал Ваш проект, с радостью поработаю над ним. Есть опыт в подобной работе, а так же, имею мед.образование. Гарантирую качественный материал согласно тз. Готова выполнить оплачиваемое тестовое. Цена за 1000 символов-70 грн. Обращайтесь, буду рада сотрудничеству!

  22. 303  
    8 днів125 UAH

    Олег, добрий день

    З радістю допоможу вам.
    Орієнтована вартість від 125 грн за 1000 зн, залежить від складності.
    Повідомте, будь ласка, Ваш електронний лист, я задаю деякі питання щодо Вашої задачі, після чого я зможу назвати остаточну вартість і термін.
    Тексти будуть:
    - на 95 - 100% унікальні за Адвего/Текст.ру,
    - абсолютно грамотний - читає редактор з 11-річним досвідом,
    - на 100% відповідати ТЗ. Будь-яке порушення ТЗ усувається безкоштовно і швидко.
    Приклади роботи: http://wordfactory.ru/primery-nashix-rabot/

    Суханевич Єлизавета
    Менеджер по роботі з клієнтами
    Скайп: sales_54476
    Електронна пошта: [email protected]
    Телефон: (044) 338 69 36
    Телефон: (499) 322 97 69

    Наталія Кірик
    Керівник контенту студії
    Skype: Wordfactory.ru
    Електронна пошта: [email protected]
    Телефон: (044) 599 69 36
    Телефон: (499) 322 97 69

    HTTPS://wordfactory.ua
    http://wordfactory.ru/
    http://wordfactory.kz/
    HTTP://wordfactory.by

    HTTPS://www.facebook.com/wordfactory.ua/
    Олег, добрейший день!

    С радостью помогу Вам.
    Ориентировочная стоимость от 125 грн за 1000 зн, зависит от сложности.
    Сообщите, пожалуйста, Ваш мейл, я задам некоторые вопросы по Вашему заданию, после чего смогу назвать окончательную стоимость и срок.
    Тексты будут:
    - на 95 - 100% уникальны по Адвего/Текст.ру,
    - абсолютно грамотны - вычитывает редактор с 11-летним опытом,
    - на 100% соответствовать ТЗ. Любое нарушение ТЗ устраняется бесплатно и оперативно.
    Примеры работ: http://wordfactory.ru/primery-nashix-rabot/

    Суханевич Елизавета
    Менеджер по работе с клиентами
    Skype: sales_54476
    e-mail: [email protected]
    Тел: (044) 338 69 36
    Тел: (499) 322 97 69

    Наталья Кирик
    Руководитель контент студии
    Skype: Wordfactory.ru
    e-mail: [email protected]
    Тел: (044) 599 69 36
    Тел: (499) 322 97 69

    https://wordfactory.ua/
    http://wordfactory.ru/
    http://wordfactory.kz/
    http://wordfactory.by/

    https://www.facebook.com/wordfactory.ua/

  23. 5823    491  1   1
    14 днів6300 UAH

    Здоров’я Я пишу якісні унікальні тексти. Вартість 70 грн 1 до ЗБП
    Freelancehunt
    Здравствуйте. Напишу качественные уникальные тексты. Стоимость 70 грн 1 к збп
    Freelancehunt

  24. 192  
    1 день1000 UAH

    Добрий день ! Освіта - філологічний магістр, журналіст, редактор. Досвід роботи копіювачем - 8 років. Крім того, повністю доповнювала змістом сайтів, вибираючи ілюстрації, розробляла напрямок, рубрики і т.д. Детальніше все можна обговорити зі мною особисто в телеграмі, Вайбере +80958231595, Пошта [email protected]. Приклади моєї роботи на таких сайтах як medportal.su (7500 статей), mirkosmetologa.com, різні сайти медичних клінік
    Добрый день! Образование - филологическое магистр, журналист, редактор. Опыт работы копирайтером - 8 лет. Кроме того, полностью пополняла контентом сайты, подбирая иллюстрации, разрабатывала направление, рубрики и т.д. Более детально все можно обговорить со мной лично в телеграмме, Вайбере +80958231595, Почта [email protected]. Примеры моих работ на таких сайтах как medportal.su (7500 статей), mirkosmetologa.com, разные сайты медицинских клиник

  25. 570    21  0
    7 днів100 UAH

    Вітаємо Вас! У копірайтингу вже 7 років. Він неодноразово писав про медичну тематику. Більше того, що батьки - лікарі, багато речей розумію. Будемо раді допомогти вам!
    Ціна - 50 грн 1000 зн.
    Здравствуйте! В копирайтинге уже 7 лет. Неоднократно писала на медицинскую тематику. Тем более, что родители - врачи, многие вещи понимаю. Буду рада помочь вам!
    Цена - 50 грн 1000 зн.

  26. 599    25  2
    10 днів4500 UAH

    Добрий день ! З 2014 року створюю корисні і легкі для читання тексти. Готовий матеріал має водяність 10-17% і спамність до 45-47%, унікальність 90-100% за Text.ru. З тематикою знайома.

    Портфоліо :
    Freelancehunt

    Вартість 1000 сбп - 60 гривен.

    Ціна за весь обсяг роботи та терміни доставки готового матеріалу вказані в ставці.

    З повагою ,
    Татіана
    Добрый день! С 2014 создаю полезные и легкие для прочтения тексты. Готовый материал имеет водность 10-17% и спамность до 45-47%, уникальность 90-100% по Text.ru. С тематикой знакома.

    Портфолио:
    Freelancehunt

    Стоимость 1000 сбп - 60 гривен.

    Цена за весь объем работы и сроки сдачи готового материала указаны в ставке.

    С Уважением,
    Татьяна

  27. 244    33  0
    1 день100 UAH

    Вітаємо Вас, Олег Працювала з темою стоматології, косметології, писала для масажного салону, тому досвід є. Пишу грамотно і доступно, дотримуюся термінів, ціную свій і чужий час. Вартість – 50 грн. За 1000 сбп. Зверніться до нас!
    Здравствуйте, Олег! Работала с тематикой стоматологии, косметологии, писала для массажного салона, поэтому опыт есть. Пишу грамотно и доступно, соблюдаю сроки, ценю свое и чужое время. Стоимость - 50 грн. за 1000 сбп. Обращайтесь!

  28. 4081    247  0   1
    5 днів3000 UAH

    Добрий день . Тематика знайома Я автор медичного магазину з обладнанням. Готова взяти за виконання. Ключові слова, структура і унікально - це не проблема. Вартість і термін зазначені відразу за всю роботу. Зателефонуйте )
    Добрый день. Тематика знакома. Являюсь автором медицинского магазина с оборудованием. Готова взяться за выполнение. Ключевые слова, структура и уникально - это не проблема. Цена и срок указаны сразу за всю работу. Обращайтесь)

  29. 1123    63  2   1
    7 днів100 UAH

    Вітаємо Вас! Я добре знаю медичну тематику, багато писала на різні теми. Будемо раді співпрацювати!
    Здравствуйте! Прекрасно знаю медицинскую тематику, много писала на различные темы. Буду рада сотрудничеству!

  30. 185    1  0
    2 дні300 UAH

    Здоров’я Є досвід . Задача чітка. Ви можете переглянути свій портфель. Ціна 40 за 1000. Будемо вдячні за довіру. З глибоким повагою, Варвара.
    Здравствуйте. Есть опыт. Задача ясна. Можете посмотреть мое портфолио. Цена 40 за 1000. Буду признательна за доверие. С глубочайшим уважением, Варвара.

  31. 352    8  0
    21 день7851 UAH

    Вітаємо Вас!
    Є медичне виховання. Досвід роботи в копірайтингу – 4 роки. Готова до плодотворної співпраці. Напишу змістні тексти з органічним входом ключових слів і дотриманням всіх інших вимог ТЗ. Приклади роботи скачу в обличчя. Вартість послуг - від 150 р/1000 зн.
    Напишіть .
    Здравствуйте!
    Есть медицинское образование. Опыт в копирайтинге — 4 года. Готова к плодотворному сотрудничеству. Напишу содержательные тексты с органичным вхождением ключевых слов и соблюдением всех остальных требований ТЗ. Примеры работ скину в личку. Стоимость услуг — от 150 р/1000 зн.
    Пишите.

  32. 234    6  0
    1 день100 UAH

    Здоров'я, у мене вища медична освіта, я практикуючий лікар. Копірайтингом займаюся більше 8 років, ось портфоліо
    Freelancehunt
    Можна знешкодити ще деякі приклади роботи на обличчі.
    Вартість - 80 грн/1000 Збп. Я пишу професійні та унікальні тексти.
    Здравствуйте, у меня есть высшее медицинское образование, я практикующий доктор. Копирайтингом занимаюсь более 8 лет, вот портфолио
    Freelancehunt
    Могу сбросить еще примеры работ в личку.
    Стоимость - 80 грн/1000 збп. Я пишу профессиональные и уникальные тексты.

  33. 700    56  0
    10 днів4500 UAH

    Здоров’я Медична тематика - мій профіль) Приклади робіт є в профілі і за запитом. Вартість моїх послуг: 50 грн./1000 символів. Зверніться до нас.
    Здравствуйте. Медицинская тематика - мой профиль) Примеры работ есть в профиле и по запросу. Стоимость моих услуг: 50 грн./1000 символов. Обращайтесь.

  34. 2267    173  1
    1 день400 UAH

    Вітаю вас, Олег
    Зацікавився вашим проектом. З темою працювала неодноразово. Приклади статей можна побачити в портфоліо. Досвід роботи - 5 років. Зверніться до нас.
    Здравствуйте, Олег.
    Заинтересовал ваш проект. С темой работала неоднократно. Примеры статей можете посмотреть в портфолио. Опыт работы - 5 лет. Обращайтесь.

  35. 848    54  0
    7 днів4000 UAH

    Вітаємо Вас, Олег

    Пропонуємо свої послуги за 50 грн. За 1000 зн. б / п .

    Працюю в копірайтингу 9 років. Я пишу якісні, грамотні, цікаві статті.

    Пропонуємо ознайомитися з декількома прикладами моїх проданих робіт на Вашу тему.

    https://content.freelancehunt.com/snippet/17229/c38b0/919109/%D0%9C%D0%A0+%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B8%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%8F+%D1%81%D0%BE%D1%81%D1%83%D0%B4%D0%BE%D0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B0%B

    https://content.freelancehunt.com/snippet/e93f4/09245/886057/%D0%9B%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5+%D0%B4%D1%91%D1%81%D0%B5%D0%BD.jpg

    За Вашим проханням даю ще кілька прикладів.
    Здравствуйте, Олег!

    Предлагаю свои услуги по 50 грн. За 1000 зн. б/п.

    Работаю в копирайтинге 9 лет. Пишу качественные, грамотные, интересные статьи.

    Предлагаю ознакомиться с парой примеров моих проданных работ по Вашей тематике.

    https://content.freelancehunt.com/snippet/17229/c38b0/919109/%D0%9C%D0%A0+%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B8%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%8F+%D1%81%D0%BE%D1%81%D1%83%D0%B4%D0%BE%D0%B2+%28%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B9+%D0%B8+%D0%B2%D0%B5%D0%BD%29+%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE+%D0%BC%D0%BE%D0%B7%D0%B3%D0%B0.jpg

    https://content.freelancehunt.com/snippet/e93f4/09245/886057/%D0%9B%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5+%D0%B4%D1%91%D1%81%D0%B5%D0%BD.jpg

    По Вашему требованию предоставлю ещё несколько примеров.

  36. 2235    158  0
    1 день100 UAH

    Вітаємо, готові співпрацювати Є величезний досвід написання SEO текстів. З темою знайомий.
    50 грн - 1000 сбп
    Зверніться
    Здравствуйте, готова сотрудничать. Имеется огромный опыт написания SEO текстов. С темой знакома.
    50 грн -1000 сбп
    Обращайтесь

  37. 352    23  0
    7 днів1800 UAH

    Добрий вечір! Я пишу якісну роботу, я копірайтер. 8 років досвіду). Які
    Добрый вечер! Напишу качественную работу, я копирайтер. (8 лет опыта). Какие

  38. 1911    143  0
    1 день100 UAH

    Здоров’я Готовий написати вам якісні тексти.
    Приклад тексту на медичну тему:
    https://docs.google.com/document/d/1lPUQ-6dqvEt9yhaMnwYniLjmW6cRVtzThrfN3atyqN0/edit?usp=sharing
    Здравствуйте. Готова написать Вам качественные тексты.
    Пример текста на медицинскую тематику:
    https://docs.google.com/document/d/1lPUQ-6dqvEt9yhaMnwYniLjmW6cRVtzThrfN3atyqN0/edit?usp=sharing

  39. 618    20  0
    1 день100 UAH

    Добрий день Олега! Готова запропонувати співпрацю! Досвід роботи більше 4 років. Моя ціна 30-40 грн/1000збп залежно від вимог. Зацікавлені в деталях. Медична тематика одна з моїх улюблених тем! Всі мої відгуки саме по меди.тематикам. Я з задоволенням виконаю проект. Унікальність поважаю, терміни виконання робіт не порушую. Зв'яжіться: [email protected], Skype gerzan77. Будемо раді допомогти!
    Добрый день, Олег! Готова предложить сотрудничество! Опыт работы более 4 лет. Моя цена 30-40 грн/1000збп в зависимости от требований. Интересуют подробности. Медицинская тематика одна из моих любимых тем! Все мои отзывы как раз по мед.тематикам. С удовольствием выполню проект. Уникальность соблюдаю, сроки выполнения работ не нарушаю. Обращайтесь: [email protected], скайп gerzan77. Буду рада помочь!

  40. 1608    83  3   1
    4 дні100 UAH

    Привітання, є багатий досвід написання на меду тематику
    Виконувати грамотно і швидко Freelancehunt
    50-60 грн 1000
    Здравствуйте, есть богатый опыт написания на мед тематику
    Выполню грамотно и быстро Freelancehunt
    50-60 грн 1000

  41. 1784    244  6   4
    1 день100 UAH

    Готова до плодотворної співпраці з вами. Виконання необхідного обсягу в визначений термін. Терміни та оплата можна ще обговорити в особистому листі. Досвід роботи є.
    Готова к плодотворному сотрудничеству с Вами. Выполню необходимый объем в заданный срок. Сроки и оплату можно дополнительно обсудить в личной переписке. Опыт работы есть.

  42. 877    78  0
    1 день200 UAH

    Привіт, я можу допомогти, багато написала текстів з ЛОР, урології, гінекології, загальної хірургії, стоматології. Приклади покажу в обличчі.
    Пишу інфостилем, без води і складних обертів, з турботою про читача. Медичні терміни поясню простими словами - так, що навіть дитина зрозуміє.
    Ціна 100 грн/1000 символів
    Здравствуйте, могу помочь, много писала текстов по ЛОР, урологии, гинекологии, общей хирургии, стоматологии. Примеры покажу в личке.
    Пишу инфостилем, без воды и сложных оборотов, с заботой о читателе. Медицинские термины объясняю простыми словами - так, что даже ребенок поймет.
    Цена 100 грн/1000 символов

  43. Ще 15 ставок приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Копірайтинг

Написати текст

Написати текста згідно тех завдання, пропонуйте вартість за 1000 знаків. Тех завдання в скрепці. Благодарю.

Копірайтинг ∙ 9 ставок

Написання текстів (опис для товару) для відеооглядів

потрібно писати 4-5 текстів в день, для відеооглядів товару інтернет магазину металоріжучого інструменту та оснастки , бажано мати базове в даній сфері , тривалість відео в середньому 2 хвилини або 1300-1500 символів, приклади відео та сайт прикріплю в тексті.

КопірайтингНаписання сценаріїв ∙ 10 ставок

Управління профілем на Facebook та Instagram

3923 UAH

Адміністрування профілю в Фейсбуці та Інстаграмі рієлтора міжнародної нерухомості Рерайтинг, рілсы, публікації матеріалів

КопірайтингРерайтинг ∙ 11 ставок

Контент-менеджер/копірайтинг

Необхідні послуги копірайтера, проект - студія Йоги, https://yogalaxy.com.ua Що є? - SEO-ядро; - Місія та цінності; - ЦА; - Аналіз конкурентів; - Tone of voice; - SEO-стратегія; - цілі по блогу. Будь ласка, вказуйте вартість послуг за кількість символів, дякую.

Копірайтинг ∙ 30 ставок

Копірайтер під проект

500 UAH

Проект - новинний канал / блог з напрямком ізотерика канал - Instagram Технічна складова ТЗ: написати 3 пости і під них розклад під story 5/7 Проект складається з певних етапів Ціль першого етапу : - набір аудиторії через максимально тригерні теми і таємничість (що дуже…

КопірайтингНаписання сценаріїв ∙ 16 ставок

Замовник
Олег Кравченко
Україна Україна  123  0  7
Проєкт опублікований
4 роки тому
321 перегляд