Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Потрібен спеціаліст з 1С

Translated
1C

  1. 456  
    1 день860 UAH

    Готовий взяти клієнта на обслуговування
    Відділ супроводу, програмісти, аналітики
    Всі з великим досвідом

    Напишіть зв'язок з ким зв'язатися - все вирішимо
    Готовы взять клиента на обслуживание
    Отдел сопровождения, программисты, аналитики
    Все с большим опытом

    Напишите контакт с кем связываться - все решим

  2. 127  
    1 день650 UAH

    Добрий день, компанія IT-LANCE Ми є офіційними партнерами "1С підприємство" і БАС у нашому штаті є як професійні програмісти 1С, так і впроваджені з аудиторами. Ми виконуємо будь-який спектр робіт. Готові до довгострокового та плодотворного співробітництва. За Вашим ТЗ є питання для уточнення. Можна поговорити в ЛС.
    Добрый день, компания IT-LANCE. Являемся официальными партнёрами "1С підприємство" и БАС в нашем штате есть как профессиональные программисты 1С, так и внедрены с аудиторами. выполняем любой спектр работ. Готовы к долгосрочному и плодотворному сотрудничеству. По Вашему ТЗ есть вопросы для уточнения. Можем обсудить в ЛС

  3. 19725    330  1
    1 день500 UAH

    =============================================
    Доброго дня, готовий взяти на підтримку.
    Доброго дня, готовий взяти на підтримку.
    Доброго дня, готовий взяти на підтримку.

    =============================================
    Звертайтесь.

  4. 810    5  0
    1 день400 UAH

    Добрий день ! Будемо раді співпраці. Я маю великий досвід роботи в великих фірмах у сфері торгівлі, виробництва, складу і т.д., вирішив багато подібних питань. За вартістю домовляємося, залежно від обсягу завдання все обговорюється.
    Добрый день! Буду рад сотрудничеству. У меня есть большой опыт работы в крупных фирмах в области торговли, производства, склад и т.д., решал множество подобных вопросов. По стоимости договоримся, в зависимости от объема задачи все обсуждается.

  5. 771    21  0
    1 день650 UAH

    Добрий день ! З документа:
    Готові допомогти, поточний тариф 650 грн/год, всі питання вивчені, готові на них дати відповіді і допомогти, для оцінки необхідна версія програми.

    Відповідь на декілька питань:
    - друк накладений з роздрібними цінами, при записуванні бонусів у більшості конфігурацій є типовою функцією (0,3 години, роз'яснити функцію, якщо вона є)
    - друк накладної без знижки у більшості конфігурацій є типовою функцією (0,3 години, розяснити функцію, якщо вона є)
    - ціна закупівлі є "інформативною", вона фіксується тільки при формуванні документа "установка цін", також у більшості конфігурацій існує поняття "ціна постачальника", яка фіксується при проведенні документа прихідна накладна, при наявності певних налаштувань (більш детально обговорити питання, мета даної реєстрації, у разі необхідності реєстрація цін постачальника - 0,5 години, пояснення функції, якщо він є)
    Добрый день! Из документа:
    Готовы помочь, текущий тариф 650 грн\час, все вопросы изучили, готовы на них дать ответы и помочь, для оценки необходима версия программы.

    ответ на пару вопросов:
    - печать накладной с розничными ценами, при списании бонусов в большинстве конфигураций является типовой функцией (0,3 часа, разъяснить функционал если он есть)
    - печать накладной без скидки в большинстве конфигураций является типовой функцией (0,3 часа, разъяснить функционал, если он есть)
    - цена закупки является "информативной", она фиксируется только при формировании документа "установка цен", также в большинстве конфигураций существует понятие "цена поставщика", которая фиксируется при проведении документа приходная накладная, при наличии определенных настроек (более детально обсудить вопрос, цель данной регистрации, в случае если необходима регистрация цен поставщика - 0,5 часа, разъяснение функционала, если он есть)

  6. 262  
    1 день700 UAH

    Будь-які добування; навчання; абонентське супроводження, підключення та налаштування ПРРО (ми робимо все самі під ключем) та інше.
    Зателефонуйте, ми будемо раді співпрацювати.
    Любые доработки; обучение; абонентское сопровождение, подключение и настройка ПРРО(делаем все сами под ключ) и прочее.
    Обращайтесь, будем рады сотрудничеству.

  7. Ще 2 ставки приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії 1C

Питання з приводу інтеграції 1С та woocommerce

1000 UAH

Потрібна людина яка допоможе розібратися та налаштувати 1с на отримання товарів по get запиту. Але просто зробити самому і віддати - не підходить це вже на крайній випадок , бо основна моя задача зараз розібратися як це працює. Ціну за проект оговорюватимемо особисто, кона…

1CВеб-програмування ∙ 2 ставки

1С (8.3.19.1529) Потрібно доопрацювати зарплату

500 UAH

Треба доробити конфігурацію. Версія ПЗ BAF (8.3.19.1529) ; Версія конфігуратора Бухгалтерія для України, редакція 1.2. (1.2.51.1.IBAN) Потрібно доопрацювати зарплату, а саме: у нас відсутня функція табелів обліку робочого часу, відповідно не можемо їх сформувати, та нарахування…

1CСистемне програмування ∙ 2 ставки

Обмін з БАС Бухгалтерія КОРП

В Бас Бухгалтерія КОРП потрібно налаштувати імпорт документів з іншого програмного забезпечення. Орієнтовний перелік документів , які треба буде імпортувати: 1 Рахунок від постачальника, 2 Прихідна накладна, 3 Повернення товару постачальнику, 4 Переміщення між складами, 5…

1C ∙ 6 ставок

Звірка взаєморозрахунків 1С

Створити документ звірки взаєморозрахунків в 1С. Вся інформація по даному ТЗ сформована у документі.

1C ∙ 4 ставки

Перенесення довідників з BAS УТ 3.2 до BAS КУП

Потрібно коректно перенести довідники Партнери, Контрагенти та Номенклатура з BAS УТ 3.2 до BAS КУП.

1C ∙ 6 ставок

Замовник
Anatolii Levko Storm Media
Україна Київ  92  1
Проєкт опублікований
1 рік тому
103 перегляди
Мітки
  • Доработка 1с
  • 1С программирование