Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Нужна юридическая помощь на начальных этапах регистрации юрлица, ТМ

1000 UAH

  1. 282  
    1 день800 UAH

    Доброго дня!
    Адвокат! Є досвід супроводження подібних проектів.
    Роботу виконаю вчасно та якісно.
    За необхідності готую всі необхідні документи для реєстрації юр. особи, ТМ тощо.

  2. 154    1  0
    3 дні1000 UAH

    Вітаю. Готова допомогтиу вирішенні Вашого питання. Я практикуючий юрист,у сфері корпоративного права. Маю вищу юридичну освіту,спеціальність - господарська та цивільна юстиція. Вивчала та знаю чинне законодавство у сфері права інтелектуальної власності. Можу проконсультувати Вас щодо Ваших прав та обов'язків. З якого моменту виникають майнові права на торгівельну марку та протягом якого часу вони діють.Порядок отримання свідоцтва і всі інші питання щодо даного питання.
    Звертайтесь,буду щиро вдячна за шанс співрацювати з Вами.

  3. 116  
    5 днів1000 UAH

    Доброго дня. Маю багаторічний досвід, допоможу вирішити ваші питання по реєстрації бізнесу та тм а за потреби також надам інші юридичні послуг .
    Більш детальна інформація розміщена на веб-сайті: www.anp.kiev.ua.
    Терміни виконання та розмір винагороди обговорюється при зустрічі. У випадку, якщо Ви плануєте реєстрацію юр. осби в м. Києві, телефонуйте. Тел.: 0975689928

  4. 256    1  0
    30 днів5000 UAH

    Добрый день. Имею опыт в сопровождении стартапов. В частности, занимаюсь регистрацией торговых марок, регистрацией бизнеса в Украине.

    С уваженим
    Никита Жуков

  5. 237  
    1 день1000 UAH

    Здравствуйте Юрий, могу помочь во всех сопутствующих юридических вопросах, связанных с запуском стартапа. Уже сотрудничала с ІТ компаниями, так что знаю специфику. Также занимаюсь регистрацией ТМ и консультациями в сфере интеллектуальной собственности. Буду рада сотрудничеству

  6. 212    5  0
    1 день1000 UAH

    Доброго дня! Маю досвід роботи у юриспруденції близько 10 років, доводилось працювати також в галузі інтелектуальної власності. Готовий до співпраці.

  7. 237  
    1 день1000 UAH

    доброго дня. досвід роботи у сфері медіа, обслуговування бізнесу, судових спорах. готовий обговорити питання, визначити строки, оплату. звертайтесь 067 8999118 (viber/ Whats App), [email protected], відкритий до співпраці

  8. Advance Consulting ТОВ "ЕДВАНС КОНСАЛТІНГ"
    143  
    1 день1000 UAH

    Добрый день!
    Имеем опыт в предоставлении юридических услуг (в том числе и регистрация ТМ). Готовы решать все поставленные Вами задачи. Звоните нам прямо сейчас:
    +380487028078

  9. 1939    81  0
    1 день1000 UAH

    Доброго дня! Готовий до співпраці, але наприклад, щодо реєстрації торгової марки, згідно чинного законодавства України це сфера компетенції спеціально уповноважених осіб - патетних повірених. Тому в даному випадку допомога може виражатися в підборі такої особи з попереднім досвідом співпраці, консультування.
    Також хотів би запропонувати напрямки, в яких можу допомогти:
    1) Організація Вашого бізнесу: реєстрація підприємцем чи юридичною особою (зокрема в найпоширеннішій формі ТОВ). В даному випадку підготовка документації, підбір системи оподаткування та допомога в реєстрації відповідного статусу.
    2) Організація співпраці з контрагентами: підготовка договорів, обрання правової форми співробітництва.
    3) Кадрова організація бізнесу.
    Дякую за увагу та очікую на відгук щодо пропозиції.

  10. 282    2  0
    1 день1000 UAH

    Доброго дня!
    Захист прав в сфері інтелектуальної власності (в т.ч. реєстрація торгових марок) та IT право - моя спеціалізація (деякі приклади є в портфоліо).
    Первинна усна консультація - безкоштовна, письмова - вартість обговорюється.
    Додатково можемо поспілкуватися в особистому листуванні щодо Вашого питання.
    Буду рада допомогти!

  11. 596    44  1
    1 день900 UAH

    Здравствуйте, готов помочь как в Консультации, так и в регистрации юр лица
    Гарантирую качество и результат

  12. 1055    88  1   2
    1 день1000 UAH

    Есть опыт по регистрации ТМ. Работа будет выполнена качественно и в срок, в полном соответствие с действующим законодательством.

  13. 2913    114  0
    1 день1000 UAH

    Готова помочь. Адвокат, кандидат юридических наук, более 10 лет юридической практики, большой опыт сопровождения бизнеса в странах ЕС, СНГ, США. Не раз регистрировала ТМ, являюсь сертифицированным специалистом в сфере авторского права, свободно владею английским языком. Отзывы о моей работе со всего мира у меня в профиле.

  14. 1 ставку приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Юридичні послуги

Юридична допомога

*Бажаємо відкрити компанію з певною назвою, декілька таких компаній спостерігаємо в Європі, Австралії. Перевірка інтелектуальної власності - По назві компанії; - За посиланнями на компанії; (поки що 3 сайта потрібно перевірити) Країни що цікавлять: США, Канада, Британія,…

Юридичні послуги ∙ 3 ставки

Ліквідація Американської компанії LLC

Необхідна допомога спеціаліста з ліквідації американської компанії LLC штат Florida. Завдання: Ліквідація на рівні штату. Подача Annual Report. Ліквідація податкового номеру (транзакцій не було). Пустий КІК-звіт за 2023 рік. Подача КІК повідомлення про втрату частки.…

Юридичні послуги

Написання запиту в МКАС (створення, отримання відповіді)

потрібно підготувати запит в МКАС: як оцінює Міжнародний комерційний арбітражний суд при Торгово-промисловій палаті України (МКАС) документи (договори, угоди), що підписані за допомогою електронного підпису, накшталт DocuSign.

Юридичні послуги ∙ 1 ставка

Допомога в перевірці облікових записів на Amazon

Потрібно правильно заповнити анкету Amazon для отримання персональних даних про покупця. Хто працював з Amazon за API той розуміє, що для отримання будь-яких особистих даних, адреси і т.д. потрібно пройти перевірку від Amazon, щоб Amazon був впевнений, що особиста інформація…

Бізнес-консультуванняЮридичні послуги ∙ 1 ставка

Порядок про списання товарів на підприємстві

500 UAH

Підготувати документ "Порядок про списання товарів на підприємстві". Тези для документу додатково надам.

Бухгалтерські послугиЮридичні послуги ∙ 4 ставки

Замовник
Юрий Павлов
Україна Київ  22  2
Проєкт опублікований
5 років тому
103 перегляди
Мітки