Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Обучить меня размещению сайта на панель веста по тимвиеру, или анидеск

291 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Ivan Leontiev

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Спочатку почали все робити, потім треба було виконавцю відійти на 15 хвилин (за його словами), я вирішив піти спати, так як було пізно і поки нічого не виходило, домовилися на ранок, тут уже я не зміг, але до вечора написав виконавцю, що вже можу, протягом 15-ти годин виконавець у телеграмі не відповів, на сайті був. Замовлення не змогли виконати. Сидів сам із учора і сьогодні мучився, начебто зробив. Вважаю замовлення не актуальним. Дякую. В цілому швидше за все не вийшло через складності хостингу, але його я вказував у завданні, змішане почуття, виконавець явно нишпорить у всьому, все напам'ять знає, але це такий хостинг у мене складний, хвилин 30 спробували, і через проблеми ще з паролем хвилин 15 пішло туди відновлення всіх паролів.

Профіль видалено | Сейф Сейф

  1. 750    31  5   2
    Переможець1 день291 UAH

    Имею многолетний опыт работы с VestaCP, в этой панели есть (не везде) удобный файловый менеджер, покажу всё по тимвиверу, пишите. А протокол FTP работает так, что файл всё равно выкачивается изначально для редактирования и перезаписывается уже поверх обратно. В любом клиенте.

  2. 1 ставку приховано

Замовник
Профіль видалено


Проєкт опублікований
4 роки тому
30 переглядів