Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Офіційний лист пропозиції

Translated300 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Максимом К.

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Дякую: все в порядку.
Він отримав те, що хотів.

Відгук фрилансера про співпрацю з Олегом Джурбієм

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Дякуємо за проект! Задача була чітко поставлена. Будемо раді на подальшу співпрацю. Рекомендую !

  1. 13531
     301  0

    1 день350 UAH

    Доброго ранку.
    Маю досвід написання прес-релізів, інформаційних бюлетенів та інших видів ділових документів.
    Чекаю від вас вступні дані і наступаю до роботи.
    Доброе утро.
    Имею опыт написания пресс-релизов, информационных бюллетеней и других видов деловых документов.
    Жду от вас вводные данные и приступаю к работе.

  2. 843    11  1
    1 день563 UAH

    Була копіратором піар-відділу, ви читала діловий довідку - є досвід у правильному упаковці необхідних значень, тільки буде ряд додаткових питань
    Была копирайтером пиар-отдела, вычитывала деловую переписку - есть опыт в правильной упаковке нужных смыслов, только будет ряд дополнительных вопросов

  3. 3502    107  1   2
    4 дні1350 UAH

    Здоров’я Досвід . Професійне виконання роботи. Прикладна вартість зазначена і уточнюється після деталей. Портфоліо - Freelancehunt . Переплата або сейф. З УВ.
    Здравствуйте. Опыт. Профессиональное выполнение работы. Примерная стоимость указана и уточняется после подробностей. Портфолио - Freelancehunt . Предоплата или сейф. С ув.

  4. 322    7  1
    2 дні400 UAH

    Доброго дня.
    Зацікавив ваш проєкт. Є великий досвід роботи як з різними тематиками, так і з різними типами текстів. Деякі приклади можна глянути тут:
    Google Drive
    https://instagram.com/shvayevskaya.kopirayter.seo?igshid=1dyb6cbczf35h
    Орієнтовна вартість роботи 80 грн. / 1000симв.
    Можу писати українською та російською.

  5. 250    5  0   1
    1 день350 UAH

    Пропонуємо вам свої послуги! Спеціалізуюся на розробці комерційних пропозицій + на юридичному копірайтингу. Зверніться до нас!
    Предлагаю вам свои услуги! Специализируюсь на разработке коммерческих предложений + на юридическом копирайтинге. Обращайтесь!

  6. 120  
    1 день350 UAH

    Доброго дня! Маю великий досвід (більше 20 років) написання різноманітної ділової кореспонденції. Володію навичками написання текстів для продажів. Бездоганну грамотність гарантую.

  7. 261    2  0
    2 дні400 UAH

    Практикуючий адвокат. Маю досвід, в тому числі, в складанні комерційних пропозицій щодо подальшої співпраці з потенційними контрагентами.

  8. 555    13  0
    1 день350 UAH

    Добрий день Олег. Пропонуємо Вам свої послуги в цьому проекті. З роду основної діяльності я дуже часто веду діловий доповідь і добре розумію, наскільки важливо у своїй пропозиції підкреслити всі переваги, які може принести ця співпраця для потенційного партнера. Я добре володію діловим стилем спілкування як на російській, так і на українській мовах. Співробітництво зі мною вас не розчарує. Я гарантую, що ви отримаєте грамотно складене бізнес-пропозицію, яка мотивує партнера до співпраці з Вашою компанією.
    Добрый день, Олег. Предлагаю Вам свои услуги в данном проекте. По роду основной деятельности я очень часто веду деловую переписку и отлично понимаю, насколько важно в своем предложении подчеркнуть все выгоды, которые может принести данное сотрудничество для потенциального партнера. Хорошо владею деловым стилем общения как на русском, так и на украинском языках. Сотрудничество со мной вас не разочарует. Я гарантирую, что вы получите грамотно составленное деловое предложение, которое мотивирует партнера к сотрудничеству с Вашей компанией.

  9. 639    20  0
    1 день350 UAH

    Доброго дня! Охоче виконаю ваше замовлення. Високу якість, оперативність і грамотність гарантую. Звертайтеся

  10. 1546    47  0
    1 день350 UAH

    Доброго ранку
    Маю досвід підготовки аналогічних документів. Готовий підготувати необхідного листа у відповідності до прийнятих правил та традицій ділового спілкування.
    Готовий до плідної співпраці, звертайтесь!
    (обсуждение условий можем провести на любой удобном для Вас языке)

  11. 2522    155  0
    1 день350 UAH

    Здоров’яФілолог української мови.Я роблю все в кращому вигляді.Є досвід у складанні комерційних пропозицій.Зверніться🤗
    Здравствуйте. Филолог украинского языка.
    Сделаю все в лучшем виде. Есть опыт в составлении коммерческих предложений. Обращайтесь🤗

  12. 721    58  1   1
    1 день350 UAH

    Добрий день, зацікавився Ваш проект. Є досвід роботи з скриптами в різних сферах діяльності та послуг, співпраці з фізичними особами та корпоративними клієнтами. Відповідно є досвід обробки РСВ і просування. Українською мовою володію. Зацікавлений у детальній інформації про проект, чекаю в ЛС.
    Добрый день, заинтересовал Ваш проект. Есть опыт работы по скриптам в различных сферах деятельности и услуг, сотрудничества с физическими лицами и корпоративными клиентами. Соответственно есть опыт обработки РСВ и продвижения. Украинским языком владею. Интересует более подробная информация по проекту, жду в ЛС.

  13. 1218    37  0
    1 день350 UAH

    Вітаю! Я професійний філолог. Маю великий досвід у діловодстві, написанні статтей, текстів. Сама є власником бізнесу, тому розумію, як потрібно вести ділову кореспонденцію. Можемо обговорити обсяг роботи та вартість. Буду рада співпраці!

  14. Ще 6 ставок приховано
    1 ставку приховано
  • Олег Косолап
    8 квітня 2021, 10:52 |

    Судя по задаче, Вы хотите отправить коммерческое предложение.

    Это не просто письмо, там важна сама информация, продающий текст и дизайн, без последнего никак.

  • Андрей Власов
    8 квітня 2021, 12:34 |

    Здравствуйте, Олег! Коммерческое предложение о сотрудничестве в какой области - дистрибьюции, предоставлении каких либо услуг или продажи конкретной продукции?

  • Андрей Власов
    8 квітня 2021, 12:44 |

    Правильно - каких-либо; слишком тугая клавиатура, не дожал. 

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Консалтинг

Аналіз і розробка маркетингової стратегії, ІМ, США, іграшки

10 000 UAH

Добрий день, шукаю маркетолога. Для 1. Аналіз сайту, товарів, визначення місця на ринку (складання списку рекомендацій, спрямованих на бренд, товари, цінову політику, дизайн і контент сайту) 2. Аналіз молодих конкурентів, які вже вийшли на ринок і зростають, визначення їхніх…

КонсалтингПродажі та генерація лідів ∙ 1 ставка

SMS-розсилки WhatsApp та Telegram

900 UAH

Шукаю людину, яка добро розуміється на відправці SMS WhatsApp та Telegram Необхідна консультація щодо SMS - розсилки WhatsApp та Telegram. Через які сервіси краще відсилати? Чим краще використовувати Twilio Studio для WhatsApp розсилки? Плюси та мінуси, як налаштувати? Чи є…

Бізнес-консультуванняКонсалтинг ∙ 1 ставка

Консультація: облік та фактичне здійснення платежів в інтернет магазин

1. Є сайт-сервіс послуг 2. Частина клієнтів на сайті замовляють і опачують послугу 3. Частина клієнтів виконують послугу і отримують оплату. 4. Потрібна консультація: як ефективно організувати (з технічної точки зору) облік замовлень та взаєрозрахунків: - зафіксувати що клієнт А…

Бухгалтерські послугиКонсалтинг ∙ 1 ставка

Шукаємо бізнес-аналітика

Шукаємо бізнес-аналітика в маркетинг-агенцію, напишіть будь ласка свій досвід в аналітиці бізнес процесів та у яких нішах.

Бізнес-консультуванняКонсалтинг ∙ 8 ставок

Менеджер проектів на проект з маркетингу англомовного каталогу

Доброго дня. Потрібен менеджер проектів для англомовного сайту з пошуку роботи. Що потрібно: 1. Допомога в розробці і подальшому адмініструванні рекламних компаній 2. Аналіз конкурентів та аналітика ринку/рішеннь 3. Узгодження завдань зі спеціалістами 4. Пошук площадок/блогерів…

КонсалтингУправління проєктами ∙ 2 ставки

Замовник
Олег Джурбій
Україна Київ  27  0
Проєкт опублікований
2 роки тому
226 переглядів
Мітки
  • консалтинг