Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

ООО ГК ГЛОБАЛТЕХТРЕЙД

1000 UAH

  1. 1392    20  0   1
    123 дні1234 UAH

    Сергей, что именно по дизайну нужно, и так же какие регионы продвижения?

  2. 374  
    1 день1111 UAH

    Добрый день!
    Готовы провести обширную и детальную консультацию, составить план работ по Вашему сайту и выполнить задачу в согласованные сроки.

    Работаем официально, по договору.
    Наш сайт - http://seo.upper-code.com
    ________________________
    SEO upper-code LTD
    E-mail: [email protected]
    seo.upper-code.com

  3. 241    11  0
    30 днів2326 UAH

    Здравствуйте. Ознакомился с Вашим проектом. Я имею опыт работы SEO специалистом уже 6 лет в 3-х веб агентствах. Сейчас только начинаю свою историю на сайте фриланса, поэтому прошу не обращать внимание на небольшое количество отзывов, лучше пообщайтесь со мною голосом и Вы поймете что я знающий на отлично данную нишу. Работаю без предоплаты, так как отзывов у меня пока мало.
    Продвигаю вечными ссылками, статьями, крауд-маркетиг.С меня отчеты каждый месяц.

  4. Ще 4 ставки приховано
    1 ставку приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Дизайн сайтів

Зробити лендінг у конструкторі Weblium

У нас є готовий сайт: m1-project.com Під кожним продуктом є свій лендінг і логіка руху користувача. Потрібно зробити новий лендінг для нового продукту, можна використовувати готові сторінки і блоки з інших лендінгів, в основному буде відрізнятися лише контент. Ось посилання на…

Дизайн інтерфейсівДизайн сайтів ∙ 5 ставок

Відредактувати дизайн

Вітаю. Є дизайн, недороблений до фіналу. Без урахування, що авто можуть бути різного кольорву. В тому числі і чорні. Адптувати поточний дизайн під авто різного кольору, або обклеяними у різному стилі. png автівок можна взяти просто з гугла, але звичайні, а не…

Дизайн інтерфейсівДизайн сайтів ∙ 19 ставок

Створення лендінгу у сфері HR

Створення лендінгу з метою надання інформації про вакансії у сфері HR, зокрема посади менеджера по роботі з клієнтами, дірект менеджера та HR. Лендінг має бути привабливим, легким для сприйняття та зручним для взаємодії. Лендінг має бути на weblium

Веб-програмуванняДизайн сайтів ∙ 15 ставок

Потрібен дизайн та верстка статичного шаблону інвойсу

Привіт! Потрібно зробити дизайн інвойсу по прикладу вкладеного файлу, тільки з гарним оформленням в брендових кольорах, із логотипом та додатковою інформацією про компанію. По закінченню проекту нам потрібно Figma-файл, верстка HTML, CSS.

Дизайн сайтів ∙ 8 ставок

Дизайн сайту

Потрібно зробити красивий редизайн сайту з новим логотипом, вітається досвід у розробці дизайну для CRM. Будь ласка, вказуйте реальну вартість проекту Дизайн старого сайту:

Дизайн інтерфейсівДизайн сайтів ∙ 36 ставок

Замовник
Профіль видалено


Проєкт опублікований
5 років тому
105 переглядів