Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Отснять видео

1163 UAH

Замовник не бажає робити передоплату? Оплата через Сейф допоможе уникнути можливого шахрайства.
  1. 138  
    1 день1000 UAH

    Здраствуйте. Могу исполнить Ваш заказ. Есть опыт написания отзывов в инстаграме. Так же хорошая техника для записи. Срок выполнения: 1-2 дня.

    1 ставку приховано
  • Профіль видалено
    3 квітня 2019, 23:39 |

    Присылают на почту приглашение на якобы очередной однодневный ноунейм "фриланс сайт" для получения денег за подписку. Ничего более.

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Обробка даних

[TM] BA Аналітик - створити 30 SQL запитів для датасету

4707 UAH

Добрий день, є датасет із 3х таблиць, потрібно створити до нього 30 SQL запитів. Домен - ecommerce 5 простих запитів до кожної таблиці 2 складних запити з агрегаціями для кожної таблиці 4 запити по парам таблиц з агрегацією 5 запитів для всіх таблиць одночасно Мені це…

Бази данихОбробка даних

Потрібно зробити автоматизацію на make com (GPT + TG + Notion)

Усім привіт, потрібно зробити деяку автоматизацію: 1. відправляти у telegram файл у форматі json з завданням (файл буде з однаковими ключами в json) 2. Обробляти json у make com 3. Створювати відповідне завдання у відповідному teamspace у Notion У кого є досвід та бажання?…

Машинне навчанняОбробка даних ∙ 1 ставка

Додати в табличку назви та контакті пошти веб-сайтів

500 UAH

Є табличка на 278 сайтів ЗМІ. Потрібно додати в табличку навпроти кожного сайту назву ЗМІ, до якого цей сайт відноситься, та контактну пошту з сайту. Просте завдання на 3 години. Вкажіть ціну та час виконання. Список сайтів відправлю тому, хто отримає проект.

Обробка даних ∙ 17 ставок

Форматування даних таблиці та RFM аналіз

1. З CRM вивантажена таблиця всіх замовлень клієнтів. Треба її відформатувати таким чином, аби вона стала зручною для читання та роботи. Мають бути такі стовпці: клієнт (ПІБ) номер телефону загальна к-сть замовлень дата останнього замовлення к-сть днів до останнього замовлення…

Бази данихОбробка даних ∙ 6 ставок

Відновлення доступу до акаунту Google

500 UAH

Неможливо виконати вхід до Google акаунту. Google пише причину, ніби була якась підозріла діяльність. Проходжу всі перевірки, а коли з'являється поле для вводу телефону, то пише, що даний номер не можна використовувати для входу. І так з будь-яким номером.

Обробка данихРобота з клієнтами ∙ 3 ставки

Замовник
Профіль видалено


Проєкт опублікований
4 роки тому
53 перегляди