Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Парсер ціни товарів в ексель

Translated450 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Oleg Zadorozhnyi

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Олег чудовий хлопець! Легко йде до контакту. Він зробив свою роботу на відмінно. Єдине, що мені так не сподобалося, це те, що затягнули за часом дуже довго. Але при цьому Олег завжди був на зв'язку і постійно проводив роботу, щоб досягти бажаного результату. В кінцевому підсумку вдалося. Мета досягнута програма працює.
Рекомендуємо до співпраці.

Відгук фрилансера про співпрацю з Дмитрием Свириным

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Дмитровий зразковий замовник і не п'яний рибалок! Він дуже лояльно ставився до виниклих проблем, з радістю допомагав. Терміни були продовжені, що дало можливість виконати проект. Постійно був на зв'язку, навіть на рибальстві! Було б приємно побачити більше таких клієнтів!

  1. 489    24  3
    Переможець5 днів450 UAH

    Зробіть це на с++.
    Будемо раді співпрацювати.
    ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
    сделаю на с++.
    Буду рад сотрудничать.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  2. 2612    80  0
    3 дні2100 UAH

    Готовий зробити.
    ««»«»«»«»«»«»«»«»«»
    Готов сделать.
    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Актуальні фриланс-проєкти в категорії C та C++

Код на Pythone

new

Доброго дня хто взяв цей проект, взагалом потрібно зробити код який автоматично через віртуальну машину постить відео в інстаграмі. Точніше: 1)відкриває віртуальну машину(з певним іменем) 2)запускає браузер з інстаграмом 3)скачує відео з телеграм-каналу(і після того як скачав…

C та C++Python ∙ 3 ставки

Створення програми vnc-сервер\клієнт

new
10 000 UAH

потрібно зробити vnc/сервер-клієнт, щоб я міг підключитися по vnc до поточного користувача і працював на окремому робочому столі Наприклад, сервер запускається на windows server, клієнт на локальному машині запускає програму, яка працює в третій, клієнт підключається до vnc…

C та C++Python ∙ 2 ставки

Допомогти написати програму на TASM

new
555 UAH

Є програма, яка зчитує масив і сортує merge sort'ом. Потрібно написати її на асебмлері. Потрібен хтось, хто може написати програму на TASM і пояснити, що як працює. Оплата може бути погодинна, оскільки основна задача – пояснити мені, що як працює. Якщо, що вказана ціна – бо…

C та C++Системне програмування ∙ 2 ставки

Написання коректного функціоналу C++

new
5000 UAH

Потрібен досвідчений фахівець по C++ для написання правильної функціональності розпізнавання та рендерингу зображень десктопним прилаштунком. Подробиці в приватних повідомленнях.

C та C++

Потрібно створити MVP Messenger

new

Потрібно зробити MVP messenger. Є готовий мессенджер на C++ з gRPC і Qt, потрібно його довести до готовності. Дизайн існує, тільки потрібні послідовні комміти, щоб далі можна розмірно коммітувати в основний репозиторій. Більш детально розглянемо під час обговорення.

C та C++Веб-програмування ∙ 1 ставка

Замовник
Проєкт опублікований
5 років тому
91 перегляд