Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Перекладач Італійської для роботи на виставці в Пармі

23 000 UAH

Замовник не бажає робити передоплату? Оплата через Сейф допоможе уникнути можливого шахрайства.
  1. 477  
    1 день23 000 UAH

    Це Ви жартуєте? Навіть для України -- 2,500 за повний день усного перекладу -- це мало. Проїзд, харчування і проживання ПОВИННІ (за стандартом, так прийнято) оплачувати саме Ви, тоді це буде ще хоч якось адекватно. Спробуйте через соцмережі чи ще якось знайти якусь жіночку (бо чоловікам зазвичай так і не вдається вивчити мову далі мавп'ячої жестикуляції і звуків папуги) на місці, українку, яка проживає у Пармі і зможе вам щось пояснювати від третьої особи. Це єдиний варіант.
    Можу допомогти з пошуком, хоча більшість моїх знайомих на півдні, та у Пармі, думаю, українців, як і скрізь по Італії, тож знайти когось не буде проблемою. Проблема буде лише в тому, щоб хтось був готовий відмовитися від своїх pulizie заради вашої роботи, а в Італії за нормальних умов жінка на прибираннях може заробити набагато більше, ніж Ви пропонуєте. Про умови пошуку можемо домовитися, звертайтеся.

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Італійська мова

Відкоригувати автопереклад , італійська мова

Шукаємо перекладачів італійської мови Задача відкоригувати тайтли та описи продуктів і тексти на сайті , які перекладені з англійської на італійську автоперекладачем. Головна вимога: високий рівень володіння італійською мовою. Подробиці в особистих.

Італійська моваРедагування та коректура текстів ∙ 9 ставок

Замовник
Vlad Ivanov
Україна Харків  1  0
Проєкт опублікований
4 роки тому
81 перегляд
Мітки
  • итальянский перевод