Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Перекласти медичний документ, результат ЕЕГ, 1 сторінка

Translated200 UAH

Відгук замовника про співпрацю з фрилансером

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Відмінна і швидка робота, якісний переклад.
Іспансько-російська мова

Відгук фрилансера про співпрацю з Сергеем Александровичем

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Сотрудничество прошло успешно, спасибо!

Профіль видалено | Сейф Сейф

  1. 6604
     145  0

    2 дні250 UAH

    Вітаємо Вас! Якщо Ви зацікавлені в якості початкового тексту, то Ви на адресу! Перекладач - носій іспанської мови з досвідом роботи понад 20 років, тема цікава і знайома. Ціна - зазначена за одну сторінку (250 грн). Буде готова вчасно. Ви отримаєте якісний переклад без будь-якого Google Translate! Платіж можливий через сейф, або на вебмані, картку, в мірі здачі проекту. Відгуки задоволених клієнтів можна побачити в профілі. Сподіваюся на Вашу відповідь і готовий до співпраці! Є питання - пишіть в ЛС, все обговорюємо! Щастя в роботі!
    Здравствуйте!! Если Вас интересует качество исходного текста, тогда Вы по адресу! Переводчик - носитель испанского языка с опытом работы более 20 лет, тематика интересная и знакомая. Цена - указана за одну страницу (250 грн). Будет готово в срок. Вы получите качественный перевод без какого-либо Google Translate! Оплата возможна через сейф, либо на вебмани, карту, в меру сдачи проекта. Отзывы довольных клиентов можете посмотреть в профиле. Надеюсь на Ваш ответ и готов к сотрудничеству! Есть вопросы - пишите в лс, все обсудим! Удачи в работе!

    Професійний підхід та відмінна якість роботи!

  2. Ще 3 ставки приховано

Замовник
Проєкт опублікований
2 роки тому
89 переглядів
Мітки
  • перевод с испанского