Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Переклад контенту з укр на англійський сайт

Translated1680 UAH

Додатки 1

Перегляд додатків доступний тільки зареєстрованим користувачам.

Відгук замовника про співпрацю з Natalia Zavrazhnova

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Наталія дуже відповідальна людина. Я ставлю 10 з 10 за результатами її роботи. Все виконано швидко, якісно. Були коментарі - але подала, а з чим не згодна - аргументувала. Все на зв'язку, хоча з відео в скайпі так ніколи не говорили).
В цілому, я задоволений кінцевим результатом.

Відгук фрилансера про співпрацю з Sergey Sergeyev

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Сергій - вимагаючий замовник, але працювати з ним цікаво і іноді навіть весело:) Постанова завдання- чітка, вимоги - адекватні. За оплату все просто чудово. Особливо дякую за консультацію з роботи з адмінкою в WordPress. Насправді, абсолютно нічого складного. На зв'язку навіть ввечері у вихідні, що спочатку трохи здивувало:) Дуже задоволена нашою конструктивною співпрацею. Звичайно, я буду раді його продовженням.

Замовник не бажає робити передоплату? Оплата через Сейф допоможе уникнути можливого шахрайства.
  1. 724    86  0
    Переможець7 днів1680 UAH

    Добрий день Сергій. Я роблю якісний, грамотний, цікавий читаний переклад на англійську, машинними перекладами не користуюся. Є великий досвід роботи і відповідне навчання (червоний диплом). Відгуки та приклади перекладів в портфоліо Freelancehunt
    30 грн - 1000 знаків, до 4-5 годин на день. Я зробив переклад цього сайту оригінально за 4-5 днів. Готова продовжувати співпрацю в подальшому.
    Тест завдання відправляю ЛС,
    Добрый день, Сергей. Сделаю качественный, грамотный, интересно читаемый перевод на английский, машинными переводами не пользуюсь. Есть большой опыт работы и соответствующее образование (красный диплом). Отзывы и примеры переводов в портфолио Freelancehunt
    30 грн - 1000 знаков, до 4-5 часов в день. Сделаю перевод данного сайта ориентировочно за 4-5 дней. Готова продолжать сотрудничество в дальнейшем.
    Тестовое задание высылаю ЛС,

  2. 221    8  0   1
    7 днів200 UAH

    Добрий день . Готовий працювати!
    Що таке WordPress, адмінка і т.д. - знаю, пояснювати не потрібно.
    Рівень володіння англ високий.
    1000 Збп - 30 грн.
    Я можу працювати 5-6 годин на день, на вихідні більше. Я намагаюся перекласти кау якомога швидше, довіряю за кілька днів.
    Я з України і так, у мене зелені очі ;)
    Добрый день. Готова работать!
    Что такое WordPress, админка и тд - знаю, объяснять не надо.
    Уровень владения англ высокий.
    1000 збп - 30 грн.
    Могу работать по 5-6 часов в день, на выходных больше. Постараюсь перевести кау можно выстрее, справлюсь за несколько дней.
    я из Украины и да, у меня зеленые глаза ;)

  3. Ще 3 ставки приховано
  1. 451    24  1
    12 днів200 UAH

    Доброго дня, мене звуть Олександра, філологічна освіта та величезний викладацький досвід поєднуються в мені з п’ятьма роками роботи фрілансером, та досвідом повного перекладу сайту на іншу мову. Детальніше подивитися моє портфоліо Ви можете за посиланням: Freelancehunt
    Оплата становить 3$ за 1 тисячу символів на картку Приват Банку. Щодо термінів – відвідавши цей сайт і зрозумівши що тематика доволі зрозуміла, я виконаю це замовлення в межах 10и днів максимум, адже над цим проектом я можу працювати цілий робочий день, щоденно крім вихідних. Але звичайно я відкрита до будь-яких пропозицій щодо строків та оплати.

    Нижче запрошую перевірити перекладений мною тестовий-текст:
    Our own purveying spot allows to:
    (1) Our partners and nut-buyers (owners of purveying spots) are about to be engaged with work, earn real money and to develop, as the amount of received nuts is depending from the Partner itself. From his pro-activity, determination, persistence and diligence.
    (2) We build our business in such a way that all subjective factors are completely extracted.
    (3) Defects are allowed on condition that the walnuts in shell preserve their basic characteristics on the overall appearance, quality, conservation and presentation.
    (4) Convenient location of the receiving spot as well as large orange banners will easily help you to find us.

    Сподіваюсь на нашу подальшу співпрацю,
    З повагою Олександра

  2. Ще 2 ставки приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Англійська мова

Зняти розмовне відео на англійській мові

500 UAH

Потрібно декілька розмовних відео на англійській мові від різних людей. Тематика - професійне онлайн навчання Текст я надам. Довжина відео до 1 хв. Зйомка себе на телефон.

Англійська моваПослуги диктора ∙ 4 ставки

Переклад каталогу з англійської на українську мову.

Добрий день. Необхідно перекласти з англійської на українську мову каталог в форматі pdf, якщо потрібно підкорегувати для подальшого друку. Переклад необхідно зробити в наданому файлі. Наразі необхідна вартість такої роботи від неї буде залежити актуальність. Термін виконання до…

Англійська моваРедагування та коректура текстів ∙ 19 ставок

Переклад технічних документів зі сфери будівництва

Потрібно перекласти з української мови документи на англійську, це проєкти на різні локації будівництва. Загалом є 66 файлів для перекладу по 40-45 сторінок кожний, але почнемо із 1го (прікріплений). Має бути в такому ж форматуванні як і укр версія.

Англійська моваПереклад текстів ∙ 16 ставок

Translate текст в документах World с английської мови на Українську

Потрібно перекласти текст з англійської мови на українську, рекламні проспекти зберігаючи стилістику документа, всього 11 аркушів формату А4. Формат документа Word. Приклад у вкладенні.

Англійська мова ∙ 35 ставок

Потрібен перекладач з рівнем Англійської С1-С2 для перекладу в зум

Ми займаємося продажем своїх диджитал послуг з привертання клієнтів для нерухомості з гугла та інстаграм. Зараз нам потрібен перекладач, який може в онлайн режимі з нашим російськомовним спеціалістом вести переговори з клієнтом. Роль перекладача, швидко і точно передати…

Англійська моваПереклад текстів ∙ 2 ставки

Замовник
Sergey Sergeyev
Україна Україна  89  0
Проєкт опублікований
7 років тому
338 переглядів
Мітки