Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Переклад тексту з російської на іспанську

Translated230 UAH

Відгук замовника про співпрацю з фрилансером

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Юлія швидко і якісно виконала завдання.
Дякуємо

Відгук фрилансера про співпрацю з Ларисой Поповой

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Чудовий замовник . Все зрозуміло і просто. Сподіваюся, що ми будемо співпрацювати ще)

Профіль видалено | Сейф Сейф

  1. 2175    98  2
    3 дні333 UAH

    Здоров’я Я - дипломний перекладач англійської та іспанської мови з 18-річним досвідом роботи. Вартість за 1000 дн. бсп - $4 (як за англійською, так і за ісп). Надіслати текст для ознайомлення, будь ласка. Якщо тема не складна - я можу зробити невелику знижку. Готовий почати вже сьогодні. Зверніться до нас!
    Здравствуйте. Я - дипломированный переводчик английского и испанского языка с 18-летним опытом работы. Стоимость за 1000 зн. бсп - $4 (как за англ., так и за исп.). Вышлите текст для ознакомления, пожалуйста. Если тематика несложная - могу сделать небольшую скидку. Готова приступить сегодня же. Обращайтесь!

  2. 506    24  0
    3 дні300 UAH

    Добрий день !
    Я роблю переклад на англійську та іспанську мови.
    Вартість 50 грн/1000 зн
    Готова до співпраці.
    З повагою, Тетяна
    Добрый день!
    Сделаю перевод на английский и испанский языки.
    Стоимость 50 грн/1000 зн
    Готова к сотрудничеству.
    С уважением, Татьяна

  3. 4714    237  1   3
    1 день200 UAH

    Привітання, ми можемо зробити переклад на обидві мови. Є перекладачі в команді по обох мовних парах. Чи можна ознайомитися з матеріалом? Давайте приступимо сьогодні. Ставка за 1000 знаків з пробілами початкового тексту в гривних: на англійську 50, на іспанську 75
    Здравствуйте, можем сделать перевод на оба языка. Есть переводчики в команде по обеим языковым парам. Можно ознакомиться с материалом? Приступим сегодня. Ставка за 1000 знаков с пробелами исходного текста в гривнах: на англ 50, на испанский 75

  4. 328    9  0
    1 день160 UAH

    Вітаємо Вас!
    Я філолог і перекладач іспанської та англійської мов (мають дипломи про вищу освіту). Переклад здійснюється якісно і в визначений термін.
    Ціна вказується за 1800 символів з пробілами за загальну тему. Якщо текст перекладу вузькоспеціалізований, то ціна буде більшою.
    За термінами я можу уточнити, коли познайомиться з текстом.
    У моєму профілі можна ознайомитися з відгуками про мої попередні роботи.
    Здравствуйте!
    Я - филолог и переводчик испанского и английского языков (имеются дипломы о высшем образовании). Выполняю перевод качественно и в оговоренные сроки.
    Цена указана за 1800 символов с пробелами за общую тематику. Если текст перевода узкоспециализированный, то цена будет больше.
    По срокам смогу уточнить, когда ознакомлюсь с текстом.
    В моём профиле можно ознакомится с отзывами о моих предыдущих работах.

  5. 940    65  0
    1 день100 UAH

    Привітання, цікавився Ваш проект. Будемо раді допомогти вам у виконанні цього на ваших умовах. Готова до постійної співпраці. Детальніше ми можемо обговорити ціну і терміни в особистому повідомленні.
    Здравствуйте, заинтересовал Ваш проект. Буду рад помочь Вам в его выполнении на Ваших условиях. Готов на постоянное сотрудничество. Подробнее можем обсудить цену и сроки в личном сообщении.

  6. 117  
    1 день100 UAH

    Привітання.Можу перекласти на англійську.За деталями в лс
    Здравствуйте.Могу перевести на английский.За подробностями в лс

  7. 1045    25  0   1
    3 дні195 UAH

    Вітаємо Вас,
    Професійний перекладач з рівнем носіора (14 років перебування в Іспанії). Замовлення буде зроблено з локалізацією, а англійську буде перевірено носієм з США (сам вивчав англійську у англійців, також в Іспанії). Ціна зазначена за 1800 знаків.
    Сайт https://spanishtranslators.top
    З повагою, Віорель
    Здравствуйте,
    Профессиональный переводчик с уровнем носителя (14 лет пребывания в Испании). Заказ будет сделан с локализацией, а английский будет проверен носителем из США (сам учился английскому у англичан, также в Испании). Цена указана за 1800 знаков.
    Сайт https://spanishtranslators.top
    C уважением, Виорел

  8. 472    8  0
    1 день185 UAH

    Вітаємо Вас! Я - дипломований перекладач іспанської мови (диплом магістра з відзнакою), знаю мову на рівні С1 (продав іспит DELE).
    Працюю за ставкою 7 доларів за 1800 символів з пробілами, готова приступити завтра з ранку.
    Гарантуємо якісний переклад.
    У моєму профілі ви знайдете портфоліо, відгуки клієнтів і детальний резюме.
    Дякую за це!
    Здравствуйте! Я - дипломированный переводчик испанского языка (диплом магистра с отличием), знаю язык на уровне С1 (сдала экзамен DELE).
    Работаю по ставке 7 долларов за 1800 символов с пробелами, готова приступить завтра с утра.
    Гарантирую качественный перевод.
    В моем профиле вы найдете портфолио, отзывы заказчиков и подробное резюме.
    Благодарю!

  9. 6906    344  0   1
    1 день200 UAH

    Добрий день Лариса. Я пропоную свої послуги професійного перекладача (диплом магістра з відзнакою), вільно володіючи іспанською мовою. Приступити можу сьогодні, ставка оплати - після ознайомлення з текстом.
    Добрый день, Лариса. Предлагаю свои услуги профессионального переводчика (диплом магистра с отличием), свободно владеющего испанским языком. Приступить могу сегодня, ставка оплаты - после ознакомления с текстом.

  10. Ще 5 ставок приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Переклад текстів

Потрібний перекладач з української на російську

1000 UAH

Потрібний перекладач з української на російську. Є перелік документів яких треба перекласти (податкові декларації, звіти). 8-9 штук. РОБОТА МАЄ БУТИ ВИКОНАНА ДО 12:00 29.03.24. не пізніше

Переклад текстів ∙ 10 ставок

Переписати текст з документів

1500 UAH

Є 10 PDF документів, з яких потрібно витягнути текст у формат Word. Потрібен лише текст, можна без полів документа, але так, щоб потім було легко орієнтуватися, де який кусок тексту знаходиться у відношенні до оригінального PDF документу.

КопірайтингПереклад текстів ∙ 28 ставок

Розшифрування відео з польської. мови + переклад на рос. мову

Потрібно: - переглянути 35 хвилин відео польською мовою; - зробити транскрипцію з відео в текст (також англійською); - потім перекласти текст на російську мову; - оформити це у таблицю (зліва польський текст розбитий на речення - справа російський текст розбитий на речення,…

Переклад текстів ∙ 6 ставок

Переклад технічних документів зі сфери будівництва

Потрібно перекласти з української мови документи на англійську, це проєкти на різні локації будівництва. Загалом є 66 файлів для перекладу по 40-45 сторінок кожний, але почнемо із 1го (прікріплений). Має бути в такому ж форматуванні як і укр версія.

Англійська моваПереклад текстів ∙ 16 ставок

Потрібен перекладач з рівнем Англійської С1-С2 для перекладу в зум

Ми займаємося продажем своїх диджитал послуг з привертання клієнтів для нерухомості з гугла та інстаграм. Зараз нам потрібен перекладач, який може в онлайн режимі з нашим російськомовним спеціалістом вести переговори з клієнтом. Роль перекладача, швидко і точно передати…

Англійська моваПереклад текстів ∙ 2 ставки

Замовник
Проєкт опублікований
4 роки тому
88 переглядів
Мітки
  • Перевод текстов
  • перевод на испанский
  • русско-испанский переводчик